Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre bagere bag rekordforsøg: Verdens største hindbærsnitte laves i Aalborg

Af Michael Qureshi

Hvis du er vild med den sprøde bund, det lækre syltetøj og den cremede glasur så ved du vist nok allerede, hvad vi hentyder til.

Hindbærsnitten er en all time favorit blandt landets bagere, og elsker du hindbærsnitte, så bør du tage i Karolinelund lørdag d. 13. juli.

Her afholdes der Aalborg Pride, og i den forbindelse vil tre lokale bagere give sig i kast med at lave verdens største hindbærsnitte.

Helt i tråd med dagens anledning laves den selvfølgelig i regnbuefarverne i stedet for den klassiske hvide glasur.

Deler gratis kage ud

Kvickly Vestbyen, Kvickly Nørresundby samt Superbrugsen Sæby er med på verdensrekordforsøget, hvor man laver hindbærsnitten i 2,7 x 3,5 meter som et regnbueflag.

Kagen skulle gerne stå klar 15.30 ved sceneområdet i Karolinelund, hvor der herefter deles gratis kage ud frem til klokken 17.00. Bedømt på størrelsen bør der være nok kage til alle.

Aalborg Pride afholdes hvert år med en stor parade og efterfølgende fest i Karolinelund. I år er opbakningen massiv blandt andet fra Stena Line, som er gået ind som hovedsponsor.

“Hos Stena Line byder vi alle velkommen. Uanset om du ønsker at arbejde her, rejse med os eller være en af vores forretningspartnere.

Derfor var det også helt naturligt for os at støtte op om Aalborg Pride i år, og det falder godt i tråd med Stena Lines øvrige initiativer til at øge fokus på ligestilling og inklusion.

Vi er ligeledes stolte partnere af EuroPride og støtter op om de værdier omkring lighed og mangfoldighed, som de repræsenterer”, siger Salg- og marketingchef Gitte Krog.

Fra d. 1.-16. juni har Stena Line således vist flaget i bogstaveligste forstand. Regnbueflaget var hejst i denne periode på alle færgeterminaler med budskabet ’All aboard’ (dansk: Alle om bord) for at markere, at Stena Line støtter op om de værdier, som Pride omfatter.

Hvad: Hindbærsnitte rekordforsøg og Aalborg Pride
Hvor: Karolinelund
Hvornår: Lørdag d. 13. juli

Du kan læse mere om Aalborg Pride parade og fest her

Del artikel