Travlt hos Danmarks mest populære festplanlægger: Ballonhilsener er et kæmpe hit

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvordan kommer et firma med fokus på fest- og eventplanlægning igennem en corona-krise, hvor alt fra bryllupper, konfirmationer, barnedåb, studenterfester og runde fødselsdage er udskudt på ubestemt tid?

Det lyder umiddelbart som en gordisk knude af hidtil usete dimensioner.

Men nordjyske Cerise har valgt at se muligheder frem for begrænsninger, og de eneste knuder de har brugt tid på, er på de tusindvis af balloner, de har sendt afsted i de seneste måneder.

“Vi har faktisk haft mere travlt end nogensinde, og det er stukket fuldstændig af,” forklarer Pernille Siboni Ussing, der sammen med Anna Sprogøe Dons, står bag Cerise.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af C E R I S E (@by_cerise) den

Sig det med balloner

De fleste af os har nok prøvet at sende en buket blomster, men var det noget med en buket balloner?

Det lyder måske både uoverskueligt, dyrt og lidt besværligt.

Men det er langt fra tilfældet, når du lægger ansvaret i hænderne på den kreative iværksætter-duo.

De har nemlig specialiseret sig i at lave personlige ballon-hilsener, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser – til en pris, hvor alle kan være med.

Når den heldige modtager åbner kassen, stiger den bestilte folieballon op som en helt særlig hilsen, typisk prydet med en personlig tekst på selve ballonen … og bare rolig; ballonen er sat fast med en snor i bunden af kassen, så den særlige hilsen ikke stiger til vejrs og er tabt for evigt.

Kan vælge tema

Du bestiller nemt og bekvemt på hjemmesiden, hvor du kan vælge mellem en række forskellige design som eksempelvis en opmuntring, en lykønskning, en cerise-hilsen og en pose blandede bolsjer eller bestselleren Et lille kram til 149 kr., hvor den særligt udvalgte får tilsendt en 45 cm høj ballon, hvor du selv vælger farve, form og den personlige tekst.

Du kan også vælge særlige figurer som eksempelvis forskellige dyr, en fodbold, is, donuts, sløjfer og MANGE flere.

“Vi plejer at sige, at vi har smil-på-læben-garanti på ballonerne, for det er næsten umuligt ikke at blive positivt overrasket over en så personlig, anderledes og hyggelig hilsen,” forklarer Anna.

Med en ballon-hilsen er der uanede muligheder, og du kan skræddersy din ballon og din hilsen fuldstændig efter dine særlige præferencer.

“Vi pakker hver enkelt ballon-hilsen individuelt, og det er faktisk en større kreativ proces hver gang.

Vi udsmykker kassens indre med alt fra fint silkepapir, klistermærker og andre små detaljer, som gør den samlede oplevelse personlig og unik,” siger Pernille.

Lidt glæde i en ellers svær tid

Under nedlukningen af Danmark er interessen for de særlige ballon-hilsener eskaleret til et niveau, de slet ikke havde forventet.

“Den store interesse er nok en kombination af, at folk ikke har haft mulighed for at have personlig kontakt og så den tendens, at mange i højere grad går efter at give mere personlige og anderledes gaver.

Vi har fået mange tilkendegivelser fra folk, der har fortalt, at ballonerne har skabt lidt glæde i en ellers svær tid.

Folk har brugt ballonerne til at sende personlige hilsener til alle lige fra oldemor på 90 år, der er meget isoleret fra omverdenen, til nybagte forældre, som man ellers ikke har haft mulighed for at sige tillykke til i corona-tiden,” forklarer Anna.

En ballon til enhver lejlighed

Men mulighederne med ballonerne rækker langt udover corona.

“Det vælter ind med bestillinger, og vi har ordrer, der rækker flere måneder ud i fremtiden. Mange har fået øjnene op for, at man kan give en særlig overraskelse til brylluppet, barnedåben eller bare som en sød sommerhilsen til en, man holder af.”

Cerise kan også hjælpe med at lave smukke balloner til særlige fester, hvor udtrykket kan tilpasses til dit humør, din stil og ikke mindst anledningen.

Du bestemmer selv, hvornår ballonen skal leveres, og Cerise sender pakkerne mandag-fredag med 1-2 dages levering. En ballon har typisk en levetid på en uge.

Du kan også supplere ballonen med alt fra et personligt kort til udsøgt chokolade fra Simply Chocolate.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af C E R I S E (@by_cerise) den

Fra Instagram til Danmarks mest populære festplanlægger

Selvom corona umiddelbart har sat en stopper for forårets og sommerens store fester, er luften bestemt ikke gået ud af ballonen på Cerise’s kerneforretning.

“Vi kan lige så stille begynde at mærke, at Danmark er ved åbne igen. Vi er faktisk næsten fuldt bookede til festplanlægning i august, og vores efterår ser også ud til at blive meget travlt,” fortæller Pernille.

Derfor er det nu, du skal rette henvendelse til Cerise, hvis du vil være sikker på at få hjælp fra de kreative ildsjæle.

“Det virker som om, mange har udnyttet corona til at få styr på de næste års fester, for vi har faktisk også allerede en del bookinger i 2021 og 2022,” siger Anna.

Cerise blev dannet i marts 2019 og på trods af den unge alder, er de vokset til at blive en af Danmarks mest populære festplanlæggere.

De har allerede stået for bryllupper for store kendisser som Mads Langer, Lasse Rimmer, Anne Linnet og nordjyske Liv Martine.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

V I N T E R B R Y L L U P ❄️ Vi fornemmer den store bekymring for udskydelsen af forårets bryllupper ~ Især fordi der på nuværende tidspunkt allerede er godt booket op på de forskellige venues og i gæsternes kalendre i løbet af sommeren… Derfor vil vi gerne slå et slag for vinterbryllup 🤍 I december sidste år hjalp vi @annelinnetmusic og @kathrinelinnet med at holde et helt magisk bryllup med isblomster, hvide balloner, sølvdetaljer, glitrende lyseblå brudepigekjoler og masser af hjertevarme 🙏🏼 Det. Var. Så. Smukt! . Om beslutningen om at holde vinterbryllup, siger parret selv: “For os var der ingen tvivl om, at vi kunne skabe de smukkeste rammer ved et vinterbryllup. Vinteren er en hyggelig tid, hvor man samles og dyrker nærværet. Det er også en tid, hvor man hylder og værner om lyset. Vores fest blev et eventyrligt lyspunkt for os selv, for vores familie og for vores venner.” 🤍 Vi kan kun give dem ret! Få masser af inspiration fra dagen under vores højdepunkt “Kathrine og Anne” 👌🏼 . Årstiden sætter ikke grænser for, hvor personligt, unikt og uforglemmeligt Jeres bryllup bliver ~ Kærlighed er tidløs! Og vi hjælper hellere end gerne med gode idéer til at gøre vinterbryllup til drømmebryllup ❄️ . #bycerise #cerisebryllup #ceriseevent #eventstyling #vinterbryllup #woweffect #antibride #alternativebride #nordicweddings #wedding #weddinginspiration #bryllup2020 #bridetobe #bryllupsinspiration #weddingfashion #scandinavianwedding #modernbride #bryllupsplanlægning #forlovet #antibride #modernebrud #isaidyes #brud2020 #iværksætteri #bossladies

Et opslag delt af C E R I S E (@by_cerise) den

Det hele startede med et bryllup …

Og starten på Cerise var også et bryllup.

“Jeg skulle giftes, og jeg manglede både festartikler og ny inspiration til mit bryllup. Bryllupsbranchen virkede lidt som en forældet branche, hvor hovedfokus var på det pæne, hvide udtryk.

Jeg VILLE have noget mere personligt, og jeg søgte vidt og bredt på især Instagram, hvor jeg faktisk endte med at finde Pernille,” fortæller Anna.

Derfra gik det stærkt, og der gik mange timer med at veksle kreative idéer over det sociale medie.

“Det gik faktisk så stærkt, at første gang Pernille og jeg mødtes var ved en kunde.

Men kan man mødes med sin kommende kæreste på Tinder, kan man vel også møde sin kommende forretningspartner på Instagram,” siger Anna med et grin.

Skræddersyet hjælp til planlægning, koordinering og dekoration

Siden da har iværksætterparret ikke set sig tilbage, og de har stor succes med at stå for både bryllupper, fødselsdage, barnedåb, konfirmation, PR-events, firmafester mv.

“Vores mantra er, at vi ingen faste regler har for hverken planlægningen, koordineringen eller dekorationen. Vi kigger på hver enkelt fest eller event med friske øjne, og lader det være op til kunden at bestemme, hvor meget vi skal være ind over de enkelte dele af festen.”

Du kan vælge, at Pernille og Anna udelukkende skal bruges til rådgivning, eller om du vil have den fulde pakke, hvor Cerise også står for eksekveringen.

Lige meget hvad man vælger, bliver hver enkelt fest noget unikt med fokus på kvalitet.

“Vi har opbygget et kæmpe netværk inden for branchen, og vi samarbejder kun med de bedste leverandører, som vi kan stå inde for.

Vores festpynt er altid af den højeste kvalitet, og selvom det koster en lille smule mere, er det også med en bæredygtig tanke for øje. Det kan nemlig bruges igen og igen og måske endda til den næste fest,” siger Pernille.

Selv over telefonen kan man mærke den energi, passion og kreativitet, som stråler ud af Pernille og Anna. Og netop personerne bag er en vigtig del af fortællingen om Cerise.

“Vi er meget synlige på især de sociale medier, hvor vi dagligt fortæller om vores arbejde. Vi vil gerne tage folk med ind i vores verden og vise alle dele af iværksætter-livet.

Det har givet os en stor og loyal følgerskare, som er fantastiske ambassadører for os.”

Du kan selv følge med på Instagram lige her, mens du finder Cerise’s hjemmeside lige her.

Stort talent afviser AaB-kontrakt: Nu er han på vej til AGF

Skrevet af: Redaktionen
Foto: AaB Sport
Foto: AaB Sport

AaB meldte her fredag eftermiddag ud, at deres veje skilles med stortalentet Søren Tengstedt.

Trods mange forsøg er man ikke blevet enige om en ny kontrakt. Men der er en helt særlig grund til, at Tengstedt ikke forlænger med AaB. Han underskriver nemlig snart en 4-årig kontrakt med AGF.

Det skriver Ekstra Bladet.

AaB skriver ikke noget om AGF i pressemeddelelsen, men Søren Tengstedt lægger ikke skjul på i et citat, at han er frisk på et eventyr i en ny klub.

“For mig handler det udelukkende om, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub fra den kommende sæson, men jeg vil gerne takke alle i AaB for mine syv år i klubben,” lyder det fra den 20-årige offensivspiller, der står noteret for 15 officielle kampe og to scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Ser stort potentiale i Tengstedt

AaBs sportschef Inge André Olsen ærgrer sig over bruddet med spilleren, der har vist lovende takter, når han har spillet i AaB-trøjen.

“Vi ser et potentiale i Søren og ville gerne have haft ham med videre, og derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over hans valg, men det må vi respektere, og Søren ønskes fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden,” siger Inge André Olsen.

Efter at have overstået en korsbåndsskade blev Søren Tengstedt sidste sommer rykket op i Superligatruppen fra AaB Talent.

Forinden havde Tengstedt i de tidlige ungdomsår optrådt hos partnerklubberne Nibe Boldklub og Aalborg Freja.

Lys forude i vejarbejde-kaos: Central vej i Aalborg åbner det ene spor

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune

Hvis du ofte befinder dig rundt omkring i Aalborg og omegn, så har du nok bemærket, at der er meget vejarbejde for tiden. Faktisk rigtig meget.

Aalborg Kommune har valgt at skrue ekstra op for blusset på planlagte projekter både i Corona-perioden, og så er det typisk, at man i sommerferie-perioder giver den en tand ekstra.

Derfor føles det nærmest som et stort kaos med vejarbejde lige nu i Aalborg. Men der også lidt lys forude.

Således åbner det ene spor på den centrale Jyllandsgade allerede i morgen lørdag d. 11. juli.

Det skriver Aalborg Kommune fredag formiddag.

“Jyllandsgade åbner for trafik i det sydlige spor.

I løbet af lørdag 11. juli er det atter muligt for bilister og cyklister at køre på Jyllandsgade i retningen fra Dag Hammarskjølds Gade til krydset ved Sønderbro.

I det nordlige spor arbejdes der fortsat med forberedelserne til den nye Plusbus-rute, og denne strækning på Jyllandsgade åbner først i løbet af efteråret.”

Kulturbroen lukkes

Men ellers er det småt med gode nyheder. I onsdags kom det frem, at Kulturbroen lukkes fra næste uge og en måned frem på grund af et Jernbane Danmark-arbejde.

Det betyder, at cyklende og gående over Limfjorden skal søge alternativer, og Limfjordsbroen er også hårdt ramt af vejarbejde.

Fra i dag spærres Viaduktvej i Nørresundby, som også er en meget befærdet strækning.

Aalborg Kommune har udsendt en mini-guide til, hvordan du lettest kommer forskellige steder hen.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝗻𝗼𝗿𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

Nørresundby: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Limfjordstunnellen.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro, Karolinelundsvej og Nyhavnsgade.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝘀𝘆𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

City Syd: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro og Over Kæret.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Gammel Strandvej og Nyhavnsgade.

Panoramaudsigt over Limfjorden: Åbent Hus på nye store lejligheder på Havnefronten

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Når man går forbi Stjernekvarteret på Østre Havn i Aalborg, bliver du nødt til at strække halsen for at få alle indtrykkene ind.

Havneområdet er som forvandlet med store, imponerende byggerier, der formår at forene Aalborgs position som storby med den smukke, rolige fjord.

Én af kronjuvelerne i kvarteret er V-husene, som består af 172 elegante boliger, der er skabt med fokus på lys og tekstur.

Lejlighederne spænder fra 30 til 177 kvm, og de største af dem – Type R – er netop sat til salg ved ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Kom til åbent hus

”Vi har taget alt, det du kender fra et hus, f.eks. i form af bryggers, lækkert materiale og gulvvarme, og tænkt det ind i lejlighederne,” forklarer Martin Holm Lindhøj, ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen, om Type R.

”Du får dermed funktionaliteterne fra et hus, men slipper for vedligeholdelsen.”

Oveni det hele får man også en udsigt som intet hus kan slå; fra altanen har man nemlig panoramaudsigt over hele Limfjorden.

Overvejer du også at lave skiftet fra hus til lejlighed, kan du opleve en af de 177 kvm store lejligheder til åbent hus nu på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Masser af albuerum

Med 177 kvm følger der selvfølgelig også en masse lækre detaljer og funktioner.

Udover gulvvarme overalt og bryggers får man også egen elevator fra p-kælderen og direkte op i lejligheden samt et kvalitetskøkken i HTH-elementer.

Med lejligheden hører også en rummelig terrasse på 27 kvm, der vender ud mod Limfjorden, og en vestvendt altan på 9 kvm.

Priserne på de 177 kvm store lejligheder ligger fra 6 millioner.

Ejerlejligheden byder blandt andet på

  • To altaner
  • Køkken-alrum
  • Tre værelser
  • To badeværelser
  • Bryggers
  • Og mange lækre detaljer såsom gulvarme

Åbent Hus på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Du kan læse mere om V-husene her.