Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trappen får central rolle på Budolfi Plads: Kom med det bedste bud på navnet

Af Michael Qureshi

Budolfi Plads i hjertet af Aalborg bliver et af de mest attraktive områder i hele kommunen.

Projektet nærmer sig sin officelle åbning, hvor pladsen åbnes op for alle byens borgere med nyt grønt areal, caféer, restauranter, erhverv, boliger, parkeringskælder og en Rema1000.

I midten af Budolfi Plads kommer en lang smuk trappe til at spille en central rolle i sammensætningen. Den trappe kommer til at være en del af Aalborg midtbys historie i mange år fremadrettet.

Hvad skal trappen hedde?

Men hvad skal trappen hedde? Lige nu har du en helt unik mulighed for at blive en del af Aalborgs historie ved at finde på det helt rigtige navn til trappen.

Den spanske trappe, Aalborg-trappen, blogger-trappen, hjertetrappen eller mange andre bud?

Kom med dit bedste og mest kreative bud i kommentarsporet på MigogAalborgs Facebook-side.

Hvis du er den første i vores kommentarspor, som skyder på det navn, det ender med at blive, så kvitterer MigogAalborg med en middag for 2 personer på den nye restaurant Aktuel, der åbner på Budolfi Plads.

Det er Lars Helmuth, tidligere ejer af både Helmuth og Café Spiret, som står bag Aktuel, der menes at blive en spændende nyhed i restaurationslivet i Aalborg.

Læs også:  For 99 kr. får du mad fra Restaurant MEAT og et spændende talkshow med borgmester Thomas Kastrup-Larsen samt andre toppolitikere og erhvervsprofiler i Aalborg 

105 nye p-pladser åbner snart

Der er i øvrigt snart gode nyheder til området omkring Vesterbro og Aalborgs midtby, når 105 nye p-pladser åbner på Budolfi Plads.

Parkeringen bliver i kælderen under pladsen, hvor bilerne har adgang til parkeringskælderen fra Vingårdsgade.

“Parkeringskælderen er i niveau med Vingårdsgade, så bilisterne skal ikke køre ned af en stejl og smal rampe for at komme ind i kælderen.

Kælderen har faktisk mere karakter af overdækket parkering” fortæller Mikkel Højsleth fra Budolfi Plads A/S.

Her bliver der god mulighed for at parkere, imens der blandt andet kan handles dagligvarer i den nye Rema 1000 forretning.

Budolfi Plads har deres egen Facebook-side, hvor de lige nu kører en konkurrence om et Earset fra B&O Aalborg til en værdi af 1.150 kr.

Del artikel

Andre læser også