Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træt af travlt byliv? Flyt til det sønderjyske

Af Annoncør

Har du længe haft en drøm om at rykke teltpælene op og flytte fra det travle byliv ud på landet – måske tilbage til din hjemstavn? Kan du finde arbejde i det sønderjyske, gør du klogt i også at søge bolig i denne del af Danmark, hvor du har både Odense på Fyn, Aarhus i det østjyske og nordjyske provinsperler et par timers kørsel borte, når du rejser ad de trafikale livsnerver, altså motorvejene.

Lej en bolig i en sønderjysk provinsperle

Måske har du ikke pengene på kistebunden til at købe noget kontant (det har de færreste), eller måske er du bare ikke glad for tanken om at binde dig til et hus. Er det tilfældet, må du på jagt efter en lejebolig i Sønderjylland. Fx kan du være heldig at finde en lejebolig i Toftlund, en by med umiddelbar adgang til skøn natur og roligt byliv, hvor du kan få fred uden at miste din forbindelse til samfundet.

Job i det jyske eller på Fyn? Flyt til Sønderjylland

Hvor du i hovedstaden må punge ud i dyre domme bare for at kunne betale huslejen på en lejlighed med ét lille værelse, kan du få noget mere for pengene i det sønderjyske. Bevares: At pendle mellem Jylland og København er mere, end de fleste kan overkomme. Men med job i en by som Sønderborg, Fredericia eller Odense for den sags skyld kan det give mening at slå sig ned i fx Tønder Kommune.

Få fremvist en lejebolig i Sønderjylland

Har du en familie, du tager med dig, kan du nemt finde en lejebolig med en god sjat kvadratmeter, der giver din familie god plads til at udfolde sig. Nu kan der selvfølgelig være forskel på, hvor godt en bolig formår at fordele arealet på forskellige rum. Så i stedet for at vælge lejebolig ud fra antallet af kvadratmeter alene, så bør du få en fremvisning, før du takker ja til at flytte i en bestemt lejebolig.

Kan Sønderjylland konkurrere med Nordens Paris?

Formentlig bor du i Nordens Paris nu – altså Aalborg. Måske er du ængstelig ved at flytte fra Aalborgs gode handelsmuligheder og skønne caféliv for at søge lykken andre steder. Det kan være, at du vil erfare, du fra en lejebolig i Sønderjylland vil have færre muligheder, end du har nordpå. Til gengæld så har du nem adgang til alle landets kroge, så køreture mod nord/øst vil ikke trækker tænderne ud.

Kend en lejeboligs energiklasse, før du flytter

Vil du vide, hvor meget du skal af med for at få varme i radiatorerne? Du kan få et indblik i det ved at læse om ejendommens energiklasse, der er et udtryk for, hvor godt ejendommen fx formår at holde på varmen. Der skulle ikke gerne være kolossale uforudsete omkostninger forbundet med at starte forfra et andet sted – ved at se på energiklassen kan du blive bevidst om, hvor dyrt du vil bo.

En verden af lejeboliger venter dig – tjek lejeboliger i Sønderjylland online.

Del artikel

Andre læser også