Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træt af at spise ude? Sådan laver du bedre mad med en airfryer

Af Annoncør

Der findes mange gode spisesteder rundt omkring i Danmark – især hvis du er en af de heldige, der bor tæt på et af Aalborgs hyggelige spisesteder. Men nogle gange er det også bare rart med hjemmelavet mad og hygge i hjemmet – udover at det også er billigere. Men for de fleste afhænger det at lave mad selv af, at maden ikke er for besværlig at lave. Dette er en Ninja airfryer løsningen på.

Airfryeren er en relativt ny opfindelse fra 2010, som hurtigt blev populær verden over. Læs mere om den geniale opfindelse her, og hvorfor Ninja airfryeren måske skal være dit næste køb.

Fordele ved en Ninja airfryer

En airfryer er en blanding mellem en varmluftsovn og en frituregryde. Det betyder, at du derfor kan lave rigtig mange retter i den.

Med en Ninja airfryer forkorter du tilberedningstiden og samtidig laver du ekstra sprødt og lækkert mad. Du kan endda finde en Ninja airfryer, som har hele 2 zoner, så du kan tilberede to forskellige retter på samme tid. Det er så nemt, som det kan blive: Du indsætter maden, vælger tid og temperatur, og så går den i gang med at tælle ned og passe sig selv. Når den så er færdig, så er retten klar til at blive spist. Det smarte er, at du på de fleste kan vælge, hvilken funktion den skal have, alt efter maden du laver: kylling, pomfritter, grøntsager m.m. På den måde får airfryeren den helt rigtige indstilling, der sikrer, at maden bliver tilberedt på den helt rigtige måde, der sikrer det bedste resultat.

En Ninja airfryer er faktisk også god sundhedsmæssigt, da du ikke behøver at bruge fedtstof – og hvis du alligevel vælger at bruge lidt, så er der ikke behov for den mængde, som du for eksempel ville bruge til friturestegning. Fødevarer, der normalt er usunde, bliver nu sundere – for eksempel pomfritter.

Andre køkkenapparater fra Føniks Computer, der gør din madlavning lidt nemmere

Udover en Ninja Airfryer, så er der en masse andre køkkenapprater, der gør din madlavning nemmere, sjovere og lækrere. På fcomputer.dk kan du finde et stort udvalg af diverse køkkenapparater. Hvad med en pastamaskine, så du selv kan lave frisk pasta? Gå på udkig i sortimentet og find lige det, du går og mangler – og måske mere til.

Del artikel

Andre læser også