ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trænger dit rideudstyr til en upgrade? Så slå til nu

Som rytter skal man altid have udstyret i orden. Både fordi det er et spørgsmål om personlig sikkerhed, men også fordi det rette rideudstyr er med til at give en bedre oplevelse og performance i sadlen.

Annoncørbetalt indhold leveret af Almas -Park & Fritid

For eksempel er ridebukser med grip med til at sørge for, at man ikke glider rundt under træningen, samtidig med at grippet beskytter lårene mod slid. Det samme gør sig gældende med ridehandsker, der sikrer et optimalt greb om tøjlerne, lige såvel som de beskytter hænder og fingre mod vabler, brandmærker eller andet ubehageligt slid.

Man skal altid være klædt ordentligt på, og som rytter har man mulighed for at lade sin personlighed skinne igennem i valget af ridetøj og accessories. Når det er sagt, så koster kvalitet, og derfor er det en fordel at vide, hvor man skal søge hen for at finde gode tilbud på rideudstyr.

Her finder du alt, hvad du har brug for

Hos Almas Park & Fritid finder du en hel afdeling af butikken dedikeret udelukkende til rideudstyr. Her er alt fra sikkerhedsgodkendte ridehjelme til alle hovedstørrelser, over ridejakker, sikkerhedsveste og de lækreste ridestøvler fra Ariat og andre af markedets førende kvalitetsmærker.

Uanset om man er nybegynder eller erfaren rytter er der rig mulighed for at finde det, man mangler og har brug for til træning i hallen, rideture i skoven og ikke mindst til efterårets stævner.

Kvalitetstilbehør til hesten

Det er ikke kun dig som rytter, der skal forkæles med lidt nyt og lækkert ind imellem. Derfor er der naturligvis også fyldt op på både hylderne og webshoppen hos Almas med tilbehør, godbidder og pleje til din hest.

Særligt her til vinter, hvor temperaturene for alvor dykker, er det vigtigt at sørge for, at hesten også har det så godt som muligt. Her er et tykt og varmt dækken et must have, da materialet sikrer, at hestens muskler ikke bliver kolde og stive.

Vi ser indimellem også, at hestens ben hæver op efter en tur på fold om vinteren. Påvirkningen fra is, sne og kulde kan medføre en ubehagelig væskeophobning, som kan modvirkes eller forebygges ved at iføre hesten et par varme gamacher om natten.

Generelt er der en række forskellige hensyn at tage til både sig selv og sin hest, når først temperaturene begynder at nærme sig frysepunktet. Er man ny i ridesportsverden, er der masser af gode råd og vejledning at hente hos de dygtige medarbejdere i rideafdelingen hos Almas Park & Fritid, der alle har flere års personlig erfaring fra stalden, banen og folden.

Del artikel

Andre læser også