Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trænger din garderobe også til en opgradering?

Af Annoncør

Mange kan have en tendens til at have rigtig meget tøj liggende i tøjskabet, så det næsten kan være helt uoverskueligt. Men ofte er det måske kun halvdelen af det tøj, vi har liggende i skabet, som vi rent faktisk bruger. Derfor kan det være en god idé at få ryddet ud i sit tøjskab og enten sælge eller donere det tøj, man ikke bruger. På den måde gør man plads til sæsonens nye designs, der kan få lov at have en plads i skabet og rent faktisk blive brugt. klik her hvis du mangler inspiration til modetøj til kvinder, til den ene eller anden anledning. Her findes moderigtigt tøj, hvor du helt sikkert vil finde noget til din smag, så du kan få opfrisket garderoben. 

Genbrug dit gamle tøj

Når du rydder op i skabet, er der ofte en masse tøj, der ikke skal bruges mere, som enten kan sælges eller afleveres til nødhjælpsorganisationer. Men hvis du gerne selv vil have noget mere ud af dit aflagte tøj, kan dette altså også lade sig gøre med en smule kreativitet. Du kan f.eks. bruge en gammel T-shirt og sy den om til f.eks. et net, du kan bære dine ting i. Dette forudsætter selvfølgelig, at T-shirten ikke er alt for tyndslidt. Har du aflagte bukser, kan du gøre det klassiske og klippe dem til shorts, hvis de er egnede til det.

Men ellers er der også ekstremt meget inspiration at hente på internettet, om hvordan man kreativt kan give sit tøj nyt liv. På den måde kan du sjovt og nemt være med til at gøre noget godt for klimaet, ved at genbruge dine ting i stedet for at købe nye. 

Lav dit eget garagesalg

Du er helt sikkert ikke den eneste i din vennekreds, der står med meget overskydende tøj efter at have ryddet op i skabet. Så derfor er det da en oplagt mulighed for at gå sammen med andre og holde et garagesalg eller loppemarked. Her kan i sælge jeres aflagte tøj, eller måske i kan bytte noget af det med hinanden. Og når nu i allerede arrangerer et loppemarked med tøj, er det jo også en oplagt mulighed for at sælge andre ting, I har liggende. Det vil med garanti blive en hyggelig eftermiddag med dine venner, uanset hvor meget i får solgt.

Del artikel

Andre læser også