Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træn gratis i resten af 2022: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud

Af Nathalia Hentze Nielsen

Er du også ved at være liiiidt træt af den traditionelle Black Friday, hvor du bombarderes med tilbud på produkter og gadgets, du egentligt ikke har brug for eller plads til…

Så kan vi glæde dig med, at der findes alternativer, der gør dig godt i både krop og sjæl, og som endda er gratis.

Ja, du læste helt korrekt.

DGI Huset Nordkraft tilbyder gratis træning i resten af 2022. Det betyder, at du til og med den 31. december 2022 frit kan benytte dig af deres fitnessområde og mange holdtræninger.

Det eneste du behøver at gøre for at benytte dig af tilbuddet er at oprette et medlemskab via deres hjemmeside. Tilbuddet gælder hele uge 47 (fra den 21/11 til den 27/11).

Vælger du at beholde medlemskabet i det nye år, overgår det automatisk til deres medlemsbetingelser med en månedlig pris på 249 kroner.

Træn gratis i resten af 2022: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud
Før lå der en café. Nu bruges de 100 kvm på niveau 4 til træning.

Nyt fitnessområde til styrketræning

Er du stadig lidt på vippen om, du vil benytte dig af tilbuddet, har DGI Huset Nordkraft flere nyheder, som vi tænker kan lokke.

For det første har de lukket Den Grønne Café og omdannet de 100 kvm til et nyt fitnessområde med det nyeste og bedste udstyr på markedet.

“Vi ligger i et område med mange caféer og restauranter, der er skide gode til det, de laver, så hvorfor ikke gøre det, vi er allerbedst til?

De fleste kommer i huset for at træne, og derfor har vi udvidet træningsmulighederne med det nye fitnessområde,” forklarer Carina Lind Husum, direktør for DGI Huset Nordkraft, og tilføjer med et smil:

“Og det er blevet rigtigt fedt. Vi har lavet en kæmpe investering og er gået all-in.”

Træn gratis i resten af 2022: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud
Er du ikke bekendt med, hvordan maskinerne virker, kan du vejledning af personalet, eller alternativt scanne en stregkode, der leder dig hen til en online vejledning.

‘Fedt’ er det helt rigtige ord at bruge, fordi når du træder ind på niveau 4, møder du med det samme det nye, flotte styrketræningsområde, der er fyldt med moderne maskiner.

Vil du gerne supplere med løsvægte eller cardio, fortsætter du gennem tunnelen på højre hånd til anden halvdel af fitnessområdet, der bl.a. indeholder løbebånd, motionscykler og vægte.

Da vi besøgte fitnessområdet for at få et nærmere kig på nyhederne, kunne vi ikke undgå at lægge mærke til at de medlemmer, der var i godt gang med at svede, egentligt var ret blandede, når det kom til køn, alder og træningsform.

Netop den forskellighed kalder Carina Lind Husum for DGI Husets Nordkrafts største værdi.

Træn gratis i resten af 2022: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud
Den farverige kunst på væggen ved siden af det nye fitnessområde illustrerer, hvad der gør DGI Huset Nordkraft så populært blandt dets medlemmer; nemlig det sociale fællesskab medlemmerne og personalet imellem.

“Når man træner her i huset, møder man rigtig mange typer mennesker. Vi vil gerne have, at det er et sted, hvor alle kan komme uanset om man er nybegynder eller øvet,” siger hun.

Derfor gør de også et stort nummer ud af, at man kan tilmelde sig vejledning til maskinerne om formiddag og eftermiddag via holdplanen. Har du et månedsmedlemskab, er dette inklusiv i prisen.

Derudover kan du altid scanne stregkoden på maskinerne og få online vejledning om, hvordan de skal bruges.

Kunstnerisk sammensurium af Aalborg

Det 100 kvm store fitnessområde er dog ikke alt, der er nyt hos DGI Huset Nordkraft.

For at give deres medlemmer en ekstra oplevelse har de haft de to lokale kunstnere Muggen Ræv og Mester på besøg.

Resultatet er en ny graffitivæg, der er et sammensurium af alt, man kender Aalborg for.

Du kan bl.a. spotte Aalborg Tårnet, Musikkens Hus og flere arkitektoniske perler – selvfølgelig i selskab af den efterhånden legendariske ræv, der i dette tilfælde har trukket i sportstøjet.

“Alle ser noget nyt, når de kigger på væggen. Det bliver din egen oplevelse af Aalborg,” fortæller Carina Lind Husum afslutningsvis.

Træn gratis i resten af 2022: DGI Huset Nordkraft fejrer Black Week med fantastisk tilbud
Den nye graffitivæg er lavet af Muggen Ræv og Mester.

DGI Huset Nordkraft holder åbent fra klokken 06.00 til 22.00 på hverdage, 06.00 til 19.00 om fredage, 07.00 til 18.00 om lørdage og fra 07.00 til 20.00 om søndage.

Som medlem kan du frit benytte dig af deres fitnessområde og vælge mellem 120 hold om ugen.

Læs mere om DGI Huset Nordkraft her.

Del artikel

Andre læser også