Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom i form: Træn for 1 krone resten af januar hos Shape Up Fitness

Af Aske Bisgaard Pedersen

For mange har december budt på tung julemad og en masse kalorietunge godter, der måske har givet lidt ekstra kilo på sidebenene.

I hvert fald giver årsskiftet ofte anledning til at komme i bedre form – og i år er der næsten ingen undskyldning. Hos Shape Up Fitness kan du nemlig træne resten af januar for kun en krone med gratis oprettelse.

Fitnesscenter med sauna, legeland og café

Det er ikke kun prisen, der lokker, for Shape Up Fitness tager oplevelsen til et helt nyt niveau.

Fitnesscentret i City Syd har naturligvis de klassiske træningsfaciliteter og -udstyr. Men her stopper sammenligningen også med et typisk fitnesscenter.

Shape Up Fitness har nemlig en lækker sauna, hvor man kan slappe af efter en træningssession. Der er også et legeland på hele 150 kvadratmeter med rutchebane, legestativ, klatrevæg og mere, så både børn og forældre kan få brændt noget energi af.

Man kan også nyde en god kop kaffe og få morgenbrød i centrets hyggelige café.

Kom i form: Træn for 1 krone resten af januar hos Shape Up Fitness
Kom i form: Træn for 1 krone resten af januar hos Shape Up Fitness

Der er generelt gjort en masse for at skabe en helt igennem hyggelig og hjemlig oplevelse:

“Jeg har altid drevet fitness med hjertet. Personalet skal selvfølgelig være dygtige, men mindst lige så vigtigt skal de være rare. Det, tror jeg, er opskriften på succes – i hvert fald i de forretninger, jeg har berøring med.

Det handler om, at man laver det hjemligt og imødekommende. Jeg har altid tid til at tale med medlemmerne, og det er altid vigtigt for mig at lytte til medlemmerne, så det er da heller ikke altid kun mellem 8 og 16, at der svares på beskeder, hvis et medlem henvender sig. Hvis man vil sælge sig selv på en hyggeforretning, så følger sådan noget med,” fortæller manden bag Shape Up Fitness, Jens Peter Søborg.

De lækre faciliteter og den tætte relation med medlemmerne har resulteret i flere tusinde medlemmer.

Se mere om fitnesscentret og tilmeld dig her.

Halv pris på alle ydelser i januar

Hvis man synes, det kan være svært at fastholde motivationen eller ønsker at arbejde mod konkrete målsætninger, så er det med at få fingeren ud af den snart veltrænede bagdel.

“Vores personlige træner er hjemme fra skole her i januar. Derfor giver vi 50% på alle ydelser i hele januar.

Det gælder blandt andet personlige træningsforløb, enkelttimer, fedtprocentsmålinger og kropsanalyser,” fortæller Jens peter.

Kom i form: Træn for 1 krone resten af januar hos Shape Up Fitness
Kom i form: Træn for 1 krone resten af januar hos Shape Up Fitness

Der er forskellige pakker med træningsforløb, hvor der kobles en personlig træner på, der hjælper dig med at opnå dine mål.

Uanset om man ikke ved, hvor man skal starte, om man ikke ser resultater, om man mangler motivation eller blot trænger til at blive udfordret, kan en personlig træner være et godt skridt på vejen mod at få det maksimale ud af sin træning.

Trofaste medlemmer gav overskud trods nedlukning

Lige som mange andre brancher ramte corona også fitnesscentrene hårdt, der måtte lukke ned i marts 2020.

Dog formåede Shape Up Fitness at komme ud af 2. kvartal i 2020 med et beskedent overskud på trods af, at alle medlemskaber var pauset.

“Mere end tusinde af vores medlemmer valgte helt frivilligt at betale under corona, selvom vi ikke kunne holde åbent og invitere dem ind i centret.

Så på trods af nedlukning og corona, som selvfølgelig har betydet, at vi ikke har tjent i nærheden af det, vi skulle, så har vi endnu ikke oplevet røde tal – og det kan vi kun takke vores loyale medlemmer for,” forklarer Jens Peter, der er overbevist om, at det er centrets udtryk og personalets mindset, der er opskriften på de trofaste medlemmer:

“Jeg har lavet centrene så hjemligt, hvor jeg sætter tingene op, så det føles trygt og indbydende.

Den følelse har jeg også forsøgt og formået at give videre til mit personale,” fortæller ejeren og lufter drømmen om flere Shape Up-centre:

“Det har altid været min drøm at have flere centre rundt om i Aalborg. Så når vi engang er helt tilbage, kan det være, at medlemmer i Aalborg kan vælge imellem flere centre. Men der skal lige lidt mere vind i sejlene oven på et par sørgelige år.

Vi har ikke haft en højsæson siden vinteren 2019, men det kan vi heldigvis mærke noget af igen nu, der er det bedste, vi har set siden.”

Jens Peter har tidligere, sammen med en partner, oparbejdet en succesfuld kæde af fitnesscentre, som blev solgt til en større konkurrent i 2018, hvor fokus efterfølgende blev rettet på Shape Up Fitness.

I alt har han – med Shape Up Fitness’ søstercenter i Randers, der så småt er ved at være klar til at åbne – været med til at etablere 14 centre. Enten som direkte ejer eller som rådgiver og lignende.

Shape Up Fitness har åbent 24/7, så hvis du er klar på træning med de lækreste faciliteter, så se at få tilmeldt dig her.

Del artikel

Andre læser også