Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt tiltag: Nu kan du tracke dine venner til Aalborg Karneval

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Aalborg Karneval
Foto: Aalborg Karneval

Hvor er du?

10 minutter senere…

Hvor er du nu?

Ovenstående scenario virker uden tvivl bekendt, hvis du nogensinde har været til Aalborg Karneval – eller i Gaden for den sags skyld.

Aalborg Karneval er altid et stort virvar af mennesker, og når I er afsted som en vennegruppe, er det nærmest uundgåeligt ikke at blive væk fra hinanden på et eller andet tidspunkt.

I år forventes der at deltage rekordmange mennesker, hvilket giver rekordmange måder at miste dine venner på. Det er en problemstilling, som Aalborg Karneval er klar over, og de har faktisk en smart løsning.

Hvis du downloader karnevallets app (ved navn Woov), kan du i app’en oprette en gruppe med dine karnevalsvenner. Her får I så mulighed for at dele jeres lokation med hinanden på et 3D kort over Aalborg.

Genialt tiltag: Nu kan du tracke dine venner til Aalborg Karneval
Screenshot fra app’en.

Virker også når der ikke er dækning

Aalborgs mobilnet kommer uden tvivl under pres på lørdag, og derfor er det geniale aspekt af app’en, at den tracker din placering også, når der ikke er forbindelse til nettet.

Det sker ved, at man i Woov giver tilladelse til at app’en må få adgang til din placering, selv når den er lukket.

Dermed opdateres dine venners og din lokation løbende og på 3D kortet over paraderuterne, Kildeparken og Camp Karneval, vil I kunne se små avatarer af hinanden.

Udover denne mulighed for at finde hinanden, oplyser Aalborg Karneval, at man også kan bruge app’en til at se line-up og tidsplan for koncerterne i Kildeparken, vigtig info og servicemeddelelser fra arrangørerne og chatte med din karnevalsgruppe eller andre karnevalister.

Du kan downloade app’en her.