ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt tæt på Tour de France: Rolf og Ritter deler deres spændende historier i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Fredag den 1. juli 2022 bliver en helt speciel dag i Danmark.

Verdens største cykelløb, Tour de France, starter i København med en 13 km. enkeltstart, og dermed er en af verdens største sportsbegivenheder skudt i gang på dansk grund.

Det gigantiske cykelløb har igennem tiderne både fascineret og forarget, men har overlevet både diverse dopingskandaler og finanskriser og er i dag stadigvæk noget vi alle sammen har et eller andet forhold til, uanset om man elsker cykelløb eller ej.

Er du en af dem, der ikke kan få nok af det prestigefyldte løb, er du nok meget interesseret i at høre, at Rolf Sørensen og Dennis Ritter kommer til Aalborg tirsdag den 17. maj kl. 18.30. Her vil de tage publikum med igennem Tour de France-historien med anekdoter og insider viden som mange af os nok aldrig har hørt før.

Dette foredrag finder sted hos bilforhandleren Uggerhøj Aalborg på Enggårdsgade 74.

Super humoristiske og vidende

Rolf Sørensen har gennemført hele syv Tour de France og kender om nogen til de interne kampe, rivaliseringen, skandalerne osv. – og Dennis Ritter har med sin professionelle journalistiske tilgang til cykelløbet en viden der er helt exceptionel.

I tæt samarbejde med en af hovedsponsorerne i Tour de France, dækfirmaet Continental, afholder Uggerhøj de seks arrangementer, og billetsalget er netop startet.

“Vi mærker en enorm interesse for at opleve Tour de France helt tæt på,” fortæller kunde- og kommerciel direktør hos Uggerhøj, Flemming Thingbak.

“Jeg har selv haft fornøjelsen at opleve de to cykelikoner på tæt hold, og vi glæder os til afvikle arrangementerne. De to herrer er for det første enormt vidende om alt inden for Tour de France, ja cykelløb i det hele taget, men samtidigt er de super humoristiske når de fortæller historier fra de mange cykelløb de har oplevet sammen, og bl.a. er anekdoterne om deres fælles gode ven Jørgen Leth helt unikke,” uddyber han.

Billetsalget foregår fra www.uggerhøj.dk , hvor man også kan læse mere om arrangementet.

Hvad: Rolf og Ritter foredrag
Hvor: Uggerhøj Aalborg, Enggårdsgade 74
Hvornår: Den 17 maj, kl. 18.39

Del artikel

Andre læser også