Torsdag går det løs: Kendte navne optræder til stor velgørenhedsaften på Fusion

Skrevet af: Michael Qureshi

Torsdag d. 16. marts går Red Barnet Aalborg sammen med Restaurant Fusion og City-Ejendomme Aalborg om en helt speciel aften i velgørenhedens tegn.

Dette bliver i form af en gastronomisk velgørenhedsmiddag af højeste kaliber, der serveres i den smukke atriumgård.

I løbet ad aftenen vil flere kendte kunstnere møde op og slå et slag for velgørenheden.
Formålet med aftenen er at indsamle penge og alt overskuddet går direkte til Red Barnets familieoplevelsesklubber i Aalborg.

Ifølge formanden for lokalforeningen, Sarah Nauer-Newstead, er netop dette projekt vigtigt for det sociale fællesskab blandt udsatte børnefamilier i byen:

“Definitionen af en udsat børnefamilie er bred og kan være af økonomisk karakter, sygdom eller diagnose i familien. Vi har omkring 100 familiemedlemmer tilknyttet vores to familieoplevelsesklubber i Aalborg.

Klubberne er for familier med et begrænset netværk, der har lyst til at få nye relationer i lokalområdet.” forklarer Sarah til migogaalborg.dk og fortsætter:

“Fælles for aktiviteterne er, at vi hiver familierne ud af huset og i stedet samler dem om nogle oplevelser med deres børn. Det kan være alt fra madklubber, en tur i teatret eller en udflugt i skoven.”

Overskuddet fra eventet går til Red Barnets arbejde for udsatte familier i Aalborg. Foto: Red Barnet
Samarbejdet med Fusion var et ønskescenarie

Og især samarbejdet med den anerkendte Restaurant Fusion har været på ønskesedlen længe for Red Barnet i Aalborg.

“Vi er ikke økonomisk finansieret udover nogle få kommunale midler, og der er det vigtigt, at vi finder de helt rigtige samarbejdspartnere, når vi skal fundraise for foreningen.

Netop samarbejdet med Fusion har været et ønske for os længe, og nu kunne det endelig lade sig gøre i helt perfekte rammer”, jubler Sarah og fortsætter:

“Hele arrangementet bliver ”fra lokale til lokale”, hvor City-Ejendomme Aalborg går ind og sponsorerer lokalerne, imens Fusion og deres leverandører selvfølgelig sponsorerer arbejdskraft og maden.

Dette gør, at vi kan tilbyde en billig kuvertpris for aftenens deltagere, der stadig lever op til Fusions standarder og repræsenterer det, de er så gode til.”

Vinmenu præsenteres af kendt sommelier

Kuvertprisen bliver 495 kr. og inkluderer tre lækre retter og en vinmenu, der præsenteres af én af Danmarks absolut bedste sommelier, Thomas Lysgaard.

Derudover byder aftenen på flere indslag og underholdning, som i kombination med madoplevelsen skal sikre et succesfuldt og mindeværdigt event for både Red Barnet og aftenens deltagere.

Jokeren og Rikke Noor giver hver deres musikalske bidrag til aftenen, imens Anne Kejser står for aftenens velgørenhedsauktion.

Der bliver blandt andet mulighed for at opleve musikalske optrædender fra Jokeren og Rikke Noor samt at se Anne Kejser folde sig ud som auktionarius ved aftenens velgørenhedsauktion.

Læs også: Anne Kejser fortryder ikke flytning: Hellere Vester Hassing end København

Så hvis en aften på 1. klasse – i velgørenhedens tegn – lyder som noget for dig, så kan du stadig nå at købe billetter! Deadline for køb af billetter er senest i aften ved midnat, og i skrivende stund er der ikke udsolgt.

Du kan købe billetter og sikre dig en uforglemmelig aften lige her.

Læste du?

We Feat har fået en flyvende start i Aalborg: Nu udvider de konceptet