ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

55 nye lejligheder står klar: Kom til Åbent Hus i Tornhøj Aalborg

Af Redaktionen

Drømmer du om at bo tæt på både midtbyen, Aalborg Universitet, det nye Universitetshospital, Gigantium – og så oven i købet i gennemlyste lejligheder med egen altan?

Læg dertil, at husdyr er tilladt i lejlighederne, depotrum, alt i hårde hvidevarer og handlemuligheder og restauranter i samme bygning.

Lyder det som noget for dig, så skal du tage et kig på Tornhøjs nye byggeri på Tornhøjvej 4, der ligger helt perfekt placeret i hjertet af den nye bydel – tæt på både skole, butikker, grønne områder og spændende byrum.

Tornhøj bliver opført i flere etaper, og når det hele står færdigt er der i alt 156 lækre lejligheder i bygningen fordelt på over 13.000 kvm.

Håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på 55 nye lejligheder, der er klar til indflytning fra 1. september og frem til 1. november.

Du kan komme til snigpremiere på de nye 2- og 3-værelseslejligheder i uge 31, 32, 33 og 34.

Læs mere om det her.

55 nye lejligheder står klar: Kom til Åbent Hus i Tornhøj Aalborg

Lejlighederne i Tornhøj

Lejlighederne er mellem 53 og 73 kvadratmeter og er hovedsageligt 1-, 2- eller 3-værelser. Uanset hvilken af lejlighederne, du træder ind i, bliver du mødt af et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, så du kan glæde dig over opholdsrum med masser af dagslys..

Alle lejligheder er indrettet i et enkelt og indbydende, nordisk design med lyse egegulve og et stort køkkenalrum som det centrale rum. De stilrene JKE-køkkener er holdt i hvidt med grebsfrie fronter og hårde hvidevarer fra Siemens.

Alle lejligheder har udgang til egen skøn altan med udsigt over livet på bytorvet eller Astrupstien.

Har du bil, så har du mulighed for at parkere lige uden for døren. Når ejendommen er færdigopført vil der i alt være 146 p-pladser. Der er også mulighed for at oplade din elbil i ladestander i gården.

Til hver lejlighed hører et depotrum.

Hyggelige faciliteter til lejlighederne

Ud mod Astrupstien er et lille bytorv med små hyggelige opholdssteder, hvor beboere og forbipasserende kan slå sig ned og følge livet på torvet.

Selve byggeriet er i lavenergiklasse og har det grønne energimærke A2015, der er din sikkerhed for, at det lever op til de gældende energi- og tæthedskrav.

I gårdrummet er der adgang til lejlighederne via altangange. Her er der også tænkt i stor variation og skabt større opholdssteder, hvor beboerne kan mødes.

Gårdrummet er dekoreret med små grønne øer af blomstrende træer, buske og græsarealer, der giver byggeriet en skøn grøn kontrast.

Derudover er nogle af tagene udstyret med solceller, der giver et tilskud til Tornhøjs energiforbrug. Har du en elbil vil du have mulighed for at lade den op i ladestanderne i gården, der bliver sat op til beboerne i Tornhøj, depotrun og meget mere.

Læs meget mere om Tornhøj her.

Del artikel

Andre læser også