Toppen af poppen: Iværksætter-stjerner samles til stort event

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er noget af et felt af succesfulde iværksættere, der samles i Musikkens Hus onsdag den 14. marts.

Årets Innovationskick er stablet på benene af Region Nordjylland for at fremelske iværksætterånden hos unge i Nordjylland.

Der kommer både lokale erhvervs-helte som Jacob Risgaard, Andreas Helgstrand og Mads Peter Veiby der har formået at knække koden som succesfulde nordjyske iværksættere.

På plakaten finder man derudover kendte navne som sundhedsguruen Michelle Kristensen, Youtube-stjernen Kristine Sloth, Morten Resen og Emil Thorup.

Det er et sjældent stærk felt, der samles lige midt i Aalborg for at dele ud af deres viden og erfaringer inden for iværksætteri.

Kig forbi Musikkens Hus

Hvis du har den mindste drøm om at nå til tops på et tidspunkt med din egen business, så er du nødt til at kigge forbi Musikkens Hus til Innovationskick.

”Vi har haft mange succesfulde iværksættere på ønskesedlen til den 14. marts. Vi er stolte af, at det er lykkedes os at tiltrække nogle af de største kapaciteter i Nordjylland og fra resten af Danmark.

Det er alle iværksættere, som har noget på hjerte, og som kan være med til at fylde Musikkens Hus ud med deres erfaring, gode energi, og store personligheder. Det er en fremragende kombination,” siger specialkonsulent Louise Langbo Meyer fra Region Nordjylland til MigogAalborg.

Der diskes op med et tætpakket program, hvor man kan suge en masse nyttig viden til sig fra de her mange dygtige iværksættere.

Således kan man tilmelde sig en række zoner som eksempelvis Failure Zone. Her fortæller blandt andet Mads Peter Veiby om, hvordan fiasko førte ham videre til succes.

I Succes Zone står Jacob Risgaard fra Coolshop så med sin fantastiske succeshistorie.

SoMe-zonen er allerede et hit

SoMe-zonen er allerede et kæmpe hit med mange tilmeldinger, hvor Youtube-stjernerne Kristine Sloth og Alexander Husum fortæller om deres liv som professionelle SoMe-profiler.

Kristine Sloth

”Vi ved, at der er mange unge dygtige iværksættere og iværksætteraspiranter i Nordjylland. De går i skole om dagen, og flere arbejder på deres egen virksomhed om aftenen og i weekenderne.

De er sprængfyldt med gode ideer, de er motiverede og passionerede. Dem vil vi gerne give en ekstraordinær oplevelse, og et klap på skulderen.

De er mega seje, og vi håber at de fortsætter med at give den max gas, enten som iværksættere, eller som innovative medarbejdere i de nordjyske virksomheder.

Vi håber, at de kommer den 14. marts og kan spejle sig i nogle af de succesfulde iværksættere, og går hjem fyldt med energi og lyst til at give den en tand ekstra,” siger Louise Langbo Meyer.

Gratis at deltage med gratis transport

Det er gratis at være med, og det er rettet mod dem, der går på en ungdomsuddannelse og de videregående uddannelser i Nordjylland.

Der er mulighed for at få gratis transport fra de større byer i regionen, så alle kan få chancen for at komme til Aalborg og høre mere om vejen til iværksættersucces.

Men også unge nordjyske iværksættere kan få rigtigt meget ud af at deltage i Innovationskick.

Faktisk kan man vinde 25.000 kr. i en stor pitch-konkurrence.

Her gives ordet til nogle af de unge nordjyske iværksættere, som kan tænke kreativt og eksekvere.

Forud for dagen har arrangørerne bedt en række unge etablerede virksomheder om at sende videoer med deres pitch. De bedste tre-fire iværksættere skal så på scenen og vise, hvordan de på 90 sekunder sælger deres ide med nerve, præcision og begejstring.

Det oplagte og benhårde panel bestående af flere af de store navne bedømmer præsentationerne og kårer sammen med salen en vinder.

Morten Resen styrer det hele

Morten Resen, kendt fra TV 2 og GoLittle-projektet, er vært og styrer det hele med hård hånd.

Hvis du bare har den mindste berøring med iværksættermiljøet, så bliver den her aften noget helt særligt for dig. Eller har du drømmene, så bør du også tage venner og veninder i hånden og få booket en plads.

Det bliver en inspirerende dag i selskab med de helt store navne, som man selvfølgelig også lige kan få en selfie med.

Arrangementet starter klokken 14.30 og slutter først 21.30, så der bliver rig mulighed for at komme hjem med rygsækken fuld af fantastiske indtryk.

Fra 19.45-21.30 er der lounge-område med DJ, hvor man kan netværke og møde andre med samme iværksætterdrømme samt selvfølgelig flere af profilerne.

Du kan tilmelde dig til Innovationskick 2018 i Musikkens Hus lige her

Du kan se hele programmet her

Rift om lejlighederne i nybyggeri: Kom til Åbent Hus i Fjelshøj Husene

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nyt år, ny mig og måske ny bolig?

I oktober måned fortalte MigogAalborg Bolig om 56 nye lejligheder, som snart stod klar til udlejning i et attraktivt område Nær Marshalls Alle.

Boligerne er nu indflytningsklare, og mange af lejlighederne er allerede lejet ud.

Hvis man er boligsøgende eller blot nysgerrig, så kan lejlighederne opleves til åbent hus på søndag fra klokken 14.00 – 15.00.

Åbent hus på søndag

De tre punkthuse Fjelshøj Husene, som opføres af Søren Enggaard A/S, er en del af Marshalls Allé og rummer 56 lejligheder.

Lejlighederne er alle 3-værelseslejligheder, men der kan vælges mellem 80 eller 86 kvadratmeter.

Lejlighederne er indrettet under forhold, så de er delevenlige for to personer – derfor er der mulighed for, at boligerne kan benyttes som studieboliger, hvilket er oplagt, da Aalborg Universitet ligger få minutter fra punkthusene.

Der er mulighed for at vælge, om man ønsker en altan eller terrasse mod nord, syd, øst eller vest.

Som lejer vil man som en ekstra facilitet have adgang til egen privat parkeringsplads, der hører til lejligheden. Der er ligeledes elevator i ejendommen.

Har man  et ekstra familiemedlem på fire ben, så er det er tilladt at holde husdyr i én af de tre blokke.

Du kan læse og se mere om lejlighederne her.

Et attraktivt område i stor udvikling

Området ved Gigantium har de seneste år fået mange nye tilflyttere på grund den enorme byudvikling.

Byudviklingen fortsætter for området, da Aalborg Kommune i øjeblikket er i gang med en udviklingsplan for en grøn og bæredygtig bydel.

Allerede nu prydes områdets stedkvaliteter og styrkepositioner af en bæredygtig og aktiv bydel.

Området er tæt på sportsfaciliteter, aktivitetstilbud og den omkringliggende natur lægger op til at sundhed, bevægelse og naturindhold vægtes højt i den kommende bydel – derfor er området også yderst attraktivt.

Hvis man ønsker at bo i nærheden af rekreative områder, så kan dette også indfries, da der ligger flere skønne grønne opholdsområder i nærheden.

Med den nye +BUS forbindelse bliver området attraktivt for borgere med en sund livsstil og ikke mindst beboere, som ikke har bil.

Man kan læse mere her, eller kontakte Malte Bering fra Aalborg Mægleren på tlf. 98138800 eller på 21194600.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Overtager store lokaler: Her åbner kinesisk buffet-restaurant i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto. Golden Palace i Holstrebro
Foto. Golden Palace i Holstrebro

I det nye år kan vi se frem til en helt ny kinesisk restaurant i Shoppen i City Syd.

Som nærmeste nabo til den populære burgerrestaurant Holy Cow, åbner Restaurant Tian Fu, som primært kommer til at tilbyde en stor buffet med forskellige kinesiske retter, mongolian barbecue og sushi.

“Vi er i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer, og vi åbner efter 20. januar, så snart det hele er klar,” fortæller medejer, Ting Wang, til MigogAalborg.

De overtager lokalerne ved siden af Elgiganten som i rigtig lang tid har stået tomme. Tidligere lå familierestauranten SPIS i lokalerne, men de fik aldrig momentum.

Nu håber man, at en ny kinesisk restaurant fylde et hul i markedet i City Syd. Det er ikke helt uerfarne kræfter, der åbner Tian Fu.

Hovedkræfterne bag den nye restaurant har nemlig i forvejen Golden Palace i Holstebro, som kører efter nogenlunde samme princip.

Kinesisk buffet med retter lavet fra bunden

Lokalerne i Shoppen har plads til hele 160 spisende gæster, og selvom maden kommer til at bugne af mange forskellige retter, er der også stort fokus på, at alt er lavet efter forskrifterne.

“Vi laver alt maden selv. Vi har uddannede kokke fra Kina, og vores sushi bliver lavet i hånden af erfarne sushikokke,” fortæller Ting Wang.

Buffeten som den ser ud i Holstebro. Det bliver noget lignende i Aalborg.

Restauranten er lige nu i fuld gang med at blive indrettet efter kinesisk design, så den asiatiske oplevelse bliver helt gennemført.

Hvad: Ny kinesisk restaurant; Restaurant Tian Fu.
Hvor: Shoppen, City Syd
Hvornår: Åbning efter 20. januar

Få et billede med “stjernerne”: I morgen er der Star Wars invasion af Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: 501st Legion: Danish Garrison
Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Den mest populære person i Aalborg i denne tid er nok Julemanden, som man blandt andet kan besøge på Julemarkedet på Gammel Torv eller i Friis Shoppingcenter.

Men i morgen lørdag d. 15. december får han altså hård konkurrence på selfie-delen.

Fra klokken 11 til 15 bliver byen nemlig “angrebet” af legendariske figurer fra Star Wars universet.

Og det er ikke bare fastelavns-udklædning, de tropper op i.

Det er stort set en-til-en med de dragter, de også bruger i filmens verden, og som i flere tilfælde er købt på internationale auktioner.

“Vi har et krav om, at kostumerne skal være helt tro mod originalerne, så man kan stort set ikke se forskel fra original-kostumerne fra filmen,” fortæller Christian Skriver Sørensen fra 501st Legion: Danish Garrison.

Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Disse figurer kan du møde

Christian fortæller til MigogAalborg, at man i morgen blandt andet kan stifte bekendtskab med Boba Fett, Stormtrooppers, Jedis, Royal Guards og en Shadow Trooper.

“Vi går rundt inde i centrum og spreder lidt god stemning og ønsker god jul på en lidt anderledes måde.

Vi kommer forbi et par udvalgte butikker, og vi har også en aftale med biblioteket. Folk er mere end velkomne til at få taget et billede med deres yndlingsfigur,” siger Christian.

501st Legion: Danish Garrison udspringer af den internationale 501st Legion, der har over 10.000 aktive medlemmer fordelt over hele verden.

De har tidligere været på besøg i blandt andet Shoppen sidste år

“Vi er jo i bund og grund blot en flok Star Wars nørder, som går op i filmene. Vi giver folk noget glæde og et tiltrængt afbræk fra en til tider stressende hverdag.

Vi er en velgørenhedsorganisation, som blandt andet besøger børneafdelinger på landets sygehuse. Derudover kan man hyre os til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og filmpremierer.

Det koster ikke noget at hyre os – kun det som folk har lyst til donere til Ønskefonden,” fortæller Christian.

I morgen tager de også imod donationer, hvis man har lyst til at give en donation til Ønskefonden.

Christian fortæller MigogAalborg, at 501st Legion: Danish Garrison blandt andet også deltager i et kæmpe Star Wars optog i København til maj.

Der deltager hele 7 garnisoner fra hele verden … og datoen? Det bliver selvfølgelig May the Fourth  (… be with you)

Hvad: Mød figurerne fra Star Wars
Hvor: I hele Aalborg Centrum
Hvornår: Lørdag d. 15. december fra 11-15.