Toppen af poppen: Iværksætter-stjerner samles til stort event

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er noget af et felt af succesfulde iværksættere, der samles i Musikkens Hus onsdag den 14. marts.

Årets Innovationskick er stablet på benene af Region Nordjylland for at fremelske iværksætterånden hos unge i Nordjylland.

Der kommer både lokale erhvervs-helte som Jacob Risgaard, Andreas Helgstrand og Mads Peter Veiby der har formået at knække koden som succesfulde nordjyske iværksættere.

På plakaten finder man derudover kendte navne som sundhedsguruen Michelle Kristensen, Youtube-stjernen Kristine Sloth, Morten Resen og Emil Thorup.

Det er et sjældent stærk felt, der samles lige midt i Aalborg for at dele ud af deres viden og erfaringer inden for iværksætteri.

Kig forbi Musikkens Hus

Hvis du har den mindste drøm om at nå til tops på et tidspunkt med din egen business, så er du nødt til at kigge forbi Musikkens Hus til Innovationskick.

”Vi har haft mange succesfulde iværksættere på ønskesedlen til den 14. marts. Vi er stolte af, at det er lykkedes os at tiltrække nogle af de største kapaciteter i Nordjylland og fra resten af Danmark.

Det er alle iværksættere, som har noget på hjerte, og som kan være med til at fylde Musikkens Hus ud med deres erfaring, gode energi, og store personligheder. Det er en fremragende kombination,” siger specialkonsulent Louise Langbo Meyer fra Region Nordjylland til MigogAalborg.

Der diskes op med et tætpakket program, hvor man kan suge en masse nyttig viden til sig fra de her mange dygtige iværksættere.

Således kan man tilmelde sig en række zoner som eksempelvis Failure Zone. Her fortæller blandt andet Mads Peter Veiby om, hvordan fiasko førte ham videre til succes.

I Succes Zone står Jacob Risgaard fra Coolshop så med sin fantastiske succeshistorie.

SoMe-zonen er allerede et hit

SoMe-zonen er allerede et kæmpe hit med mange tilmeldinger, hvor Youtube-stjernerne Kristine Sloth og Alexander Husum fortæller om deres liv som professionelle SoMe-profiler.

Kristine Sloth

”Vi ved, at der er mange unge dygtige iværksættere og iværksætteraspiranter i Nordjylland. De går i skole om dagen, og flere arbejder på deres egen virksomhed om aftenen og i weekenderne.

De er sprængfyldt med gode ideer, de er motiverede og passionerede. Dem vil vi gerne give en ekstraordinær oplevelse, og et klap på skulderen.

De er mega seje, og vi håber at de fortsætter med at give den max gas, enten som iværksættere, eller som innovative medarbejdere i de nordjyske virksomheder.

Vi håber, at de kommer den 14. marts og kan spejle sig i nogle af de succesfulde iværksættere, og går hjem fyldt med energi og lyst til at give den en tand ekstra,” siger Louise Langbo Meyer.

Gratis at deltage med gratis transport

Det er gratis at være med, og det er rettet mod dem, der går på en ungdomsuddannelse og de videregående uddannelser i Nordjylland.

Der er mulighed for at få gratis transport fra de større byer i regionen, så alle kan få chancen for at komme til Aalborg og høre mere om vejen til iværksættersucces.

Men også unge nordjyske iværksættere kan få rigtigt meget ud af at deltage i Innovationskick.

Faktisk kan man vinde 25.000 kr. i en stor pitch-konkurrence.

Her gives ordet til nogle af de unge nordjyske iværksættere, som kan tænke kreativt og eksekvere.

Forud for dagen har arrangørerne bedt en række unge etablerede virksomheder om at sende videoer med deres pitch. De bedste tre-fire iværksættere skal så på scenen og vise, hvordan de på 90 sekunder sælger deres ide med nerve, præcision og begejstring.

Det oplagte og benhårde panel bestående af flere af de store navne bedømmer præsentationerne og kårer sammen med salen en vinder.

Morten Resen styrer det hele

Morten Resen, kendt fra TV 2 og GoLittle-projektet, er vært og styrer det hele med hård hånd.

Hvis du bare har den mindste berøring med iværksættermiljøet, så bliver den her aften noget helt særligt for dig. Eller har du drømmene, så bør du også tage venner og veninder i hånden og få booket en plads.

Det bliver en inspirerende dag i selskab med de helt store navne, som man selvfølgelig også lige kan få en selfie med.

Arrangementet starter klokken 14.30 og slutter først 21.30, så der bliver rig mulighed for at komme hjem med rygsækken fuld af fantastiske indtryk.

Fra 19.45-21.30 er der lounge-område med DJ, hvor man kan netværke og møde andre med samme iværksætterdrømme samt selvfølgelig flere af profilerne.

Du kan tilmelde dig til Innovationskick 2018 i Musikkens Hus lige her

Du kan se hele programmet her

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

WeDoBurgers-kæden solgt: Fortsætter kun med et sted i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der var fart på burgerkæden WeDoBurgers, da den indtog Århus, Aalborg, Esbjerg og København.

I Aalborg åbnede man endda den første rigtige restaurant med flere siddepladser, og som skulle fungere som kædens Flagship Store.

Desværre går tingene ikke altid, som man drømmer om. Planerne om at være en landsdækkende burgerkæde kunne ikke realiseres, og nu har de oprindelige stiftere solgt den videre.

Det var barnestjernen Danny Kool og partner Christoffer No, der startede WeDoBurgers sammen med Aalborg-investoren Henrik Klindt Petersen.

Ny ejer er fundet

Nu er WeDoBurgers solgt videre til århusianske Akram Palani. Til det siger Danny Kool med det borgerlige navn Daniel Sørensen til MigogAalborg;

“Vi har i noget tid søgt efter den rigtige person til at drive WeDoBurgers videre. Den person har vi fundet i Akram. Han virker til at brænde for WeDoBurgers, så det glæder os, at han er den nye ejer,” fortæller Daniel.

Kun Borgergade fortsætter

Ejerskiftet får den konsekvens, at kun en af de to Aalborg-steder lever videre. Den anden lukkes ned.

“Jeg har altid haft et godt øje til WeDoBurgers og deres burgere, som jeg smagte første gang for et par år siden! Jeg synes, at deres burgere og fritter altid har skilt sig ud fra mængden.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville overtage. Jeg kommer selv til at stå i køkkenet og sikre, at kvaliteten er den samme hver gang. Kvaliteten i produktet er for mig det vigtigst.

Derfor valgte jeg også kun at overtage butikken i Borgergade, da jeg ikke kan være to steder på en gang. Jeg har heldigvis overtaget det meste af deres tidligere fantastiske personale, så jeg og butikken er i gode hænder,” forklarer han til MigogAalborg.

Dermed gik WeDoBurgers fra fem steder i landets fire største byer til nu blot en enkelt i Aalborg.