Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Toppen af poppen: Iværksætter-stjerner samles til stort event

Af Michael Qureshi

Det er noget af et felt af succesfulde iværksættere, der samles i Musikkens Hus onsdag den 14. marts.

Årets Innovationskick er stablet på benene af Region Nordjylland for at fremelske iværksætterånden hos unge i Nordjylland.

Der kommer både lokale erhvervs-helte som Jacob Risgaard, Andreas Helgstrand og Mads Peter Veiby der har formået at knække koden som succesfulde nordjyske iværksættere.

På plakaten finder man derudover kendte navne som sundhedsguruen Michelle Kristensen, Youtube-stjernen Kristine Sloth, Morten Resen og Emil Thorup.

Det er et sjældent stærk felt, der samles lige midt i Aalborg for at dele ud af deres viden og erfaringer inden for iværksætteri.

Toppen af poppen: Iværksætter-stjerner samles til stort event

Kig forbi Musikkens Hus

Hvis du har den mindste drøm om at nå til tops på et tidspunkt med din egen business, så er du nødt til at kigge forbi Musikkens Hus til Innovationskick.

”Vi har haft mange succesfulde iværksættere på ønskesedlen til den 14. marts. Vi er stolte af, at det er lykkedes os at tiltrække nogle af de største kapaciteter i Nordjylland og fra resten af Danmark.

Det er alle iværksættere, som har noget på hjerte, og som kan være med til at fylde Musikkens Hus ud med deres erfaring, gode energi, og store personligheder. Det er en fremragende kombination,” siger specialkonsulent Louise Langbo Meyer fra Region Nordjylland til MigogAalborg.

Der diskes op med et tætpakket program, hvor man kan suge en masse nyttig viden til sig fra de her mange dygtige iværksættere.

Således kan man tilmelde sig en række zoner som eksempelvis Failure Zone. Her fortæller blandt andet Mads Peter Veiby om, hvordan fiasko førte ham videre til succes.

I Succes Zone står Jacob Risgaard fra Coolshop så med sin fantastiske succeshistorie.

SoMe-zonen er allerede et hit

SoMe-zonen er allerede et kæmpe hit med mange tilmeldinger, hvor Youtube-stjernerne Kristine Sloth og Alexander Husum fortæller om deres liv som professionelle SoMe-profiler.

Toppen af poppen: Iværksætter-stjerner samles til stort event
Kristine Sloth

”Vi ved, at der er mange unge dygtige iværksættere og iværksætteraspiranter i Nordjylland. De går i skole om dagen, og flere arbejder på deres egen virksomhed om aftenen og i weekenderne.

De er sprængfyldt med gode ideer, de er motiverede og passionerede. Dem vil vi gerne give en ekstraordinær oplevelse, og et klap på skulderen.

De er mega seje, og vi håber at de fortsætter med at give den max gas, enten som iværksættere, eller som innovative medarbejdere i de nordjyske virksomheder.

Vi håber, at de kommer den 14. marts og kan spejle sig i nogle af de succesfulde iværksættere, og går hjem fyldt med energi og lyst til at give den en tand ekstra,” siger Louise Langbo Meyer.

Gratis at deltage med gratis transport

Det er gratis at være med, og det er rettet mod dem, der går på en ungdomsuddannelse og de videregående uddannelser i Nordjylland.

Der er mulighed for at få gratis transport fra de større byer i regionen, så alle kan få chancen for at komme til Aalborg og høre mere om vejen til iværksættersucces.

Men også unge nordjyske iværksættere kan få rigtigt meget ud af at deltage i Innovationskick.

Faktisk kan man vinde 25.000 kr. i en stor pitch-konkurrence.

Her gives ordet til nogle af de unge nordjyske iværksættere, som kan tænke kreativt og eksekvere.

Forud for dagen har arrangørerne bedt en række unge etablerede virksomheder om at sende videoer med deres pitch. De bedste tre-fire iværksættere skal så på scenen og vise, hvordan de på 90 sekunder sælger deres ide med nerve, præcision og begejstring.

Det oplagte og benhårde panel bestående af flere af de store navne bedømmer præsentationerne og kårer sammen med salen en vinder.

Morten Resen styrer det hele

Morten Resen, kendt fra TV 2 og GoLittle-projektet, er vært og styrer det hele med hård hånd.

Hvis du bare har den mindste berøring med iværksættermiljøet, så bliver den her aften noget helt særligt for dig. Eller har du drømmene, så bør du også tage venner og veninder i hånden og få booket en plads.

Det bliver en inspirerende dag i selskab med de helt store navne, som man selvfølgelig også lige kan få en selfie med.

Arrangementet starter klokken 14.30 og slutter først 21.30, så der bliver rig mulighed for at komme hjem med rygsækken fuld af fantastiske indtryk.

Fra 19.45-21.30 er der lounge-område med DJ, hvor man kan netværke og møde andre med samme iværksætterdrømme samt selvfølgelig flere af profilerne.

Du kan tilmelde dig til Innovationskick 2018 i Musikkens Hus lige her

Du kan se hele programmet her

Del artikel

Andre læser også