ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Topgunn spiller i Aalborg i aften: Det var et kys der gav gennembruddet

Af Michael Qureshi
TopGunn er  Foto: PR
TopGunn er Foto: PR

TopGunn fyrer den af i aften i Karolinelund til Skråens Fredagsfest.

Det ventes at blive en af sommerens store aftener i Karolinelund, når den landskendte rapper og hitmager charmerer 9000-publikummet.

Vi kenders hans hits som Tilbud, Man kan ikke stole på en pige med en lille røv og Kongens Have. Men de færreste ved måske, at det var en viral Youtube-musikvideo, der var med til at give gennembruddet.

Sammen med en anden kendt rapper Kidd lavede TopGunn sangen “Kysset med Jamel”, som lynhurtigt blev et hit på de sociale medier og blev delt mellem unge, der var fascineret af den nye rapstil.

Det blev løftestangen til, at TopGunn og Kidd pludselig røg ud over rampen, efter at have bevæget sig i musikmiljøet i flere år uden synderlig succes.

– Der gik to uger fra vi havde lavet nummeret, så ringede der nogen fra Staden og bad os spille derude. Så ringede der nogen fra Aarhus, og så ringede de fra Aalborg og så væltede det hele. Vi var sygt skæve og sygt fulde hele tiden. Vi gik fra bare at ryge hash til fem shows på en weekend,” har TopGunn fortalt i et interview med DR.

Sammen med Kidd, Klumben og Eloq startede TopGunn også sit eget pladeselskab Cheff Records. I 2013 udgiv TopGunn sit album 21 med succes.

Hvor Kidd måske i starten var den største profil, så har TopGunn nu overhalet ham som en af de helt store stjerner på de danske hitlister.

TopGunn er en rigtig Nørrebro-dreng. Under rydningen af Ungdomshuset i 2007 har han selv fortalt til DR, at han var på gaden og lave ballade og “ryge pinde”. Nu er han imidlertid blevet så populær, at han sidste år var dommer i Danmark har Talent.

SPILLER I AALBORG IAFTEN ! ???

A photo posted by TopGunn (@topgunndk) on

Katie Keller varmer op for TopGunn, og der er afterparty med Jøden og Jonny Hefty

Læs mere her

Fik du læst interviewet med Martin Grønning?

Is-kæde – vinbar og populær natklub: Martin overrasker Aalborg med nye koncepter

Del artikel

Andre læser også