Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Tog og busser får nyt navn i Nordjylland

Af Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto.
Arkivfoto.

Du kender dem som Arriva.

Bus- og togoperatøren har gennem mange år været ansvarlige for dele af driften i Nordjylland.

Nu melder de, at de fra foråret 2024 skifter navn. Det sker efter, at de i maj 2023 blev solgt til kapitalfonden Mutares.

Det nye navn bliver GoCollective, skriver de i en pressemeddelelse.

”Vi er meget stolte af vores nye navn. GoCollective fortæller i sin essens, hvad vi laver, og hvem vi er: En kollektiv trafikoperatør.

Samtidig udstikker det en ny retning, mens det stadig bevarer det stærke DNA, vi har opbygget gennem årene.

GoCollective fortæller historien om vores fokus på at drive og udvikle kollektiv trafik og opfordrer til samarbejde og fælles handling i vores omverden, såvel som internt hos os selv,” fortæller CEO Marianne Bøttger.

Nyt navn, samme billet

I løbet af foråret 2024 gennemfører Arriva en omfattende rebranding-proces, hvor Arriva-logoet bliver erstattet med GoCollective. Virksomheden lancerer også en ny hjemmeside.

”Det er vigtigt at understrege, at for vores passagerer vil navneskiftet ikke have nogen praktisk betydning. Alle Arriva-billetter vil forblive gyldige. Vi forbliver altså i Arriva-klæder lidt endnu,” siger Therese Christensen, der er kommerciel chef og fortsætter:

”Vi skal igennem en omfattende rebranding på tværs af alle vores platforme, fra web til uniformer, hele vores flåde, billetautomater og meget andet. Det regner vi med at være i mål med til foråret.”

Arriva udfører den daglige bus- og togkørsel i Nordjylland i henhold til de kontrakter, som er indgået med NT. Det gælder ruterne 55, 56, 73, 73N, 118, 200, 208, 208S, 209, 209S og 273.

Del artikel

Andre læser også