Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tømmermændsmad: Aalborgs nye burgerbar åbner nytårsdag

Af Michael Qureshi

De er flere gange kåret til Aarhus bedste burger.

Nu er turen kommet til Aalborg, og den voksende burgerkrig her i byen. The Burger Shack er næste burgerbar, der åbner i 9000, og åbningsdatoen er endelig meldt ud.

Det bliver nytårsdag 1. januar, at The Burger Schack rammer Aalborg for fulde gardiner. Det bliver på årets største burgerdag, når tømmermændene skal plejes efter nytårsfesterne rundt omkring.

Kæmpe burgerkrig i Aalborg

The Burger Schack har Grand Opening i Østerågade 18a fra klokken 13.00, og satser på, at aalborgenserne vil ud og prøve det helt nye burgersted.

De går i direkte krig med steder som WeDoBurgers, Grillen Burgerbar og så Burger BOOM. Sidstnævnte åbnede 22. december på Vesterbro. Derudover er der selvfølgelig også de klassiske fastfood-kæder som McDonalds og Burger King, der også har måske deres største dag på året 1. januar.

The Burger Schack åbner nu i Aalborg

Blandt de allerbedste

Vores gode venner fra AarhusUpdate har styr på deres mad i Danmarks næststørste by. De havde denne vurdering af The Burger Schack.

“Deres burgere var perfekte i min verden. I den håndholdte kategori er det blandt de bedste, jeg har smagt. De fleste kommer der selvfølgelig for at få burgere, men Burger Shacks fried chicken er helt sikker også værd at prøve – de slår det meste. Alt i alt en af de store anbefalinger herfra”.

Så det lyder altså ikke helt dumt med det nye sted. Men der er virkelig kamp om kunderne med fem burgerbarer i midtbyen og så Holy Cow i Shoppen.

Her kan du se hvilke burgerbarer, der er i Aalborg fra starten af 2018