Tøm sparegrisen: Her er Aalborgs tre dyreste villaer til salg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Har du tilfældigvis en 16-18 millioner, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge på?

Så har vi et par utroligt gode bud.

Hos tre af byens ejendomsmæglere er der hele tre villaer til salg, der i hvert fald opfylder kravet om at være et par expensive ladies.

Kong Georgs Vej 21

Vi starter med denne listes billigste bud: En arkitekttegnet villa på Kong Georgs Vej med hele 8 værelser.

Der skulle altså være god plads til enten at brede sig – eller hvad man ellers kunne finde på at gøre med 316 kvadratmeter.

For nu, hvor vi har besluttet, at det ikke er økonomien, der sætter grænserne – så kan det jo kun være fantasien.

Thorkild Kristensen foreslår selv, at den fleksible underetage kan bruges som alt fra teenageafdeling til fantastisk hjemmekontor – med egen indgang.

Udover god albueplads kan villaen også prale af én af byens lækreste udsigter ud over både byen og Limfjorden.

Med i prisen får du altså “byens smukkeste solnedgang” – og dét er da dumt at sige nej til, hvis du samtidigt drømmer om at høste lidt likes på Instagram.

Alt i alt en drøm af en liebhaverbolig, hvor der er kræset for selv den mindste detalje.

Du kan se mere til den lige her

Vossvej 10

Næste bud på listen er denne fantastiske villa i på toppen af Aalborg.

Her er der virkelig mulighed for at gøre et scoop, da villaen byder på alt fra panoramaudsigt, walk-in-closet, pool, egen fitnessafdeling til gangbro, indbygget akvarie og en smuk træterrasse.

Hvis du allerede har et helt ok hjem og bare trænger til lidt luftforandring, så er der gode nyheder – sælgere har nemlig udtrykt interesse for eventuelt at bytte med en anden bolig.

Er det ikke tilfældet, så er det bare med at få tømt sparegrisen. Denne bolig kan blive din for lige knap 17 millioner kroner.

Og her får du altså virkelig noget for pengene.

Beboelsen breder sig over to niveauer med en kælder, og fælles for de to øverste etager er, at opholdsrum og værelser opdeles af skydedøre. Der er også en stemningsfuld gaspejs i førstesalens ene stue samt i køkken-alrummet.

What’s not to like?

Du finder drømmeboligen lige her

Klostermarken 37

Regner du med at få huset fuld af børnebørn i den nærmeste fremtid, så kan du vel lige så godt gå all in på denne herlighed af en villa.

Foruden en fuldstændig fantastisk purpurrød facade, der i den grad kan få forbipasserende til at stoppe op, får du hele 9 værelser fordelt på 304 kvadratmeter og tre etager – inklusive kælder.

Villaen er renoveret fra kælder til kvist, så der er altså ikke ligefrem tale om et håndværkertilbud. Du kan slå dig ned i sofaen med det samme – når altså først de knap 18 millioner kroner er indbetalt.

Lokationen er indre Hasseris, og det charmerende hus har gennem årene gennemgået en modernisering, der har haft respekt for den originale æstetik.

Med andre ord kan man forvente en ejendom udover det sædvanlige med en god portion sjæl og en autentisk charme.

Smid et bud lige her

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her