Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har taget landet med storm: Tobias Rahim indtager Aalborg på ny live tour

Af Emil Kjær Jørgensen

Tobias Rahim har taget Danmark med storm, og i den kommende tid bliver der rig mulighed for at opleve ham her i Aalborg.

Hitmageren spiller allerede til sommer til dette års The Tall Ships Races – det kan du læse mere om her.

Næste forår kan vi glæde os til igen at få besøg af storcharmøren.

Nu følger han nemlig op på udsolgte koncerter med fire store arenashows til næste forår under titlen: Hvis vi stadig lever.

25. marts 2023 kan han opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til et brag af en koncert.

Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene. 100 dage! Så længe toppede ”Stor Mand” hitlisten på Spotify. Og da den historiske rekord endelig blev brudt, var det ingen ringere end Tobias Rahim selv, der overhalede, ja, sig selv med megahittet ”Mucki Bar”. Begge hits ligger fortsat på Spotifys top-tre liste over mest spillede sange i Danmark.

Rekord-hitmageren har på altomsiggribende vis markeret sig på den danske musikscene: Han er vinderen af Årets Nye Navn og Årets Hit ved Zulu Awards og Lytterhittet ved P3 Guld.

En stor mand  

Rahim er som stimulanser. Et stort talent, en stor stemme. Vi kan ikke få nok af den dansk-kurdiske popmusiker. Han har noget på hjertet og er ikke bange for at være sig selv. En på alle måder særegen kunstner med sans for at skille sig ud både i tekster, musik og image.

Mange er faldet for hans charme. På sensationel vis har Rahim formået at skabe sit helt eget univers med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og samtidig blive mainstream og folkelig. Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, som han nu gør endnu større og endnu vildere på arenatouren i 2023, hvor fans kan se op til den store mand live på scenen i AKKC. Der bliver ingen stille piger denne aften.

Billetter til Tobias Rahim d. 25. marts kl. 20:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg fra 11. maj kl. 12.00, og kan købes via. akkc.dk eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 380 kr. inkl. gebyr.

Del artikel

Andre læser også