Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort skridt: To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Af Michael Qureshi

To af Aalborgs største og mest kendte advokatfirmaer, HaugaardBraad og Hovmøller & Thorup, lægges nu sammen under samme tag i Skibbrogade i Aalborg.

Sammenlægningen betyder, at de to advokatfirmaer med i alt 70 medarbejdere fremover vil udgøre et af de største advokathuse i Aalborg.

Ifølge Rasmus Haugaard, der er partner og advokat i HaugaardBraad, sker sammenlægningen med henblik på at styrke positionen i Nordjylland samt opretholde et højt og specialiseret kompetenceniveau.

Det skriver man onsdag i en pressemeddelelse.

Unik mulighed

“For HaugaardBraad indebærer en sammenlægning med Hovmøller & Thorup en unik mulighed for at skalere vores virksomhed og position på markedet.

Hovmøller & Thorup er en anerkendt og stærk aktør indenfor blandt andet fast ejendom og erhvervsret, og derfor er det et fordelagtigt match til vores forretning og fagområder,” forklarer Rasmus Haugaard.

Sammenlægningen sker fra primo april 2024, og ambitionen er, at klienterne kan få et bredt udvalg af specialiseret hjælp.

Stort skridt: To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Mange specialister under samme tag

HaugaardBraad og Hovmøller & Thorup er specialiserede inden for fagområderne fast ejendom, landbrug, erhvervsret, insolvens, entrepriseret, GDPR og offentlig ret, hvilket gør dem til relevante aktører både på lokalt og nationalt plan.

“Når vi i Hovmøller & Thorup tager så stort et skridt, er det med afsæt i både den stærke virksomhed, som HaugaardBraad er, men også i et fælles ønske om at skabe en aktør, der kan stå endnu stærkere både på regionalt og nationalt niveau indenfor en række af vores specialområder,” lyder det fra Michael Møller Pedersen, partner og advokat ved Hovmøller & Thorup.

Stort skridt: To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Flere af firmaets advokater er som de eneste i Nordjylland blevet optaget i The Legal 500 indenfor deres felter.

Guiden regnes for den ledende internationale guide indenfor advokatbranchen.

Samtidig med sammenlægningen indtræder Katrine Dons Kvottrup som ny partner.

Del artikel

Andre læser også