ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjek skrabekalenderen: Fire milliongevinster mangler stadig

Af Aske Bisgaard Pedersen

Mangler du bare lige ét enkelt juletræ for at skrabe dig til millionen på årets skrabejulekalender?

Du er nok ikke den eneste, der er et juletræ fra en noget sjovere jul.

Men selvom chancerne ikke er kæmpestore, så er der altså endnu håb forude!

God gave fra svigermor

Lige nu nu vælter det ned med store skrabe-præmier fra Danske Spils julekalender – men der er stadig fire af de store tilbage derude. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

De sidste dage op til jul bliver der traditionelt skrabet mange gevinster hjem på skrabe-julekalenderne.

Det har blandt andet givet 50.000 kroner til en kvinde på SU og 50.000 kroner til et ægtepar med kæmpe håndværker-regninger – og der er fortsat fire million-gevinster, der ikke er blevet skrabet endnu.

I takt med, at julen nærmer sig, bliver der færre og færre uskrabede julekalenderlåger tilbage på de klassiske, røde skrabejulekalendere – og samtidigt bliver der flere og flere danskere, der kan juble over deres gevinster.

Som nu for eksempel kvinden fra Fredericia Kommune, der for tiden er rigtigt, rigtigt glad for sin svigermor:

”Vi skrabede 50.000 kroner den 3. søndag i advent. Og kalenderen var faktisk en gave fra min svigermor, og hun blev simpelthen bare så glad på vores vegne. Jeg har verdens bedste svigermor,” siger kvinden, som tilføjer, at hun bestemt godt kan bruge pengene.

”Jeg er på SU, så de 50.000 kroner falder på et meget, meget tørt sted,” fortæller hun.

Hos Danske Spil følger man nøje med efterhånden, som meddelelserne om både store og knapt så store gevinster tikker ind:

”Det er jo hvert år som en slags ekstra nedtælling til jul.

Som alle andre danskere tæller vi dagene til juleaften, men sideløbende har vi så også fornøjelsen af at tælle de store gevinster, der efterhånden bliver vundet til stor glæde for både os i Danske Spil og vores kunder,” fortæller Malene Mølgaard, administrerende direktør for Danske Lotteri Spil.

Fire ud af fem milliongevinster tilbage

Sådan en stor gevinst på 50.000 kroner er der også landet på Vestsjælland.

Også her var det en ekstra kærkommen overraskelse, nemlig hos et ægtepar, som har travlt med at sætte hus i stand.

”Vi har skrabet ni julemænd på den klassiske røde Quick-kalender.

Det gav 50.000 – og vi har lige haft håndværkerregninger for 53.000, så man kan sige, at pengene er lige gået ud af butikken, og nu er de så tilbage igen,” griner den sjællandske kvinde.

Parret havde egentlig planlagt en pause med renoveringen, men med den uventede gevinst på 50.000 kroner, så regner de nu med, at de har råd til at blive helt færdige med renoveringen med det samme.

”Ja, så kan vi også få lavet stuen, og så er vi i mål. Og så kan der også blive til en ferie, for vi laver alligevel det meste selv,” fortæller hun.

Hun indrømmer i øvrigt frejdigt, at de ni julemænd kun er kommet til syne, fordi alle 24 felter er skrabet rene – lidt før tid.

”Haha, det var min mand. Han blev jo ramt af corona, og så syntes han, at det var synd for ham, og så skrabede han den. Og så blev han pludselig rask,” griner hun.

Der er indtil videre kun vundet en enkelt af de i alt fem hovedgevinster på 1.000.000 kroner – og den blev skrabet allerede før december måned af en kvinde fra Nordsjælland.

Det betyder, at der stadig er fire julekalendere med hovedgevinsten på en million kroner derude.

Det kan være, at de allerede blevet købt og er i færd med at blive skrabet, men det kan også være, at de stadig ligger i en butik et sted: Julekalenderne er nemlig stadig i handlen, og det vil de også være et stykke ind i det nye år, medmindre der bliver udsolgt.

Mere end 2 mio. danskere skraber hvert år

Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.

Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som Bogstavjagt, Mega Quick og Millionjagten.

Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.

Del artikel

Andre læser også