Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til en bæredygtig hverdag: Naturlig shampoo og genanvendelige sugerør

Af Annoncør

Der er større og større fokus på bæredygtighed ‒ og heldigvis for det.

Er du en af de mange, der også har en spirende lyst i maven til at blive mere bæredygtig, men er du i tvivl om, hvordan du helt præcist skal gå til den opgave?

Annoncør betalt indhold leveret af Simpelt.dk

Det er der råd for. 

Mange af de ting vi bruger i vores hverdag, kan også fås i en bæredygtig version. Det gælder alt lige fra din shampoo til din tandbørste og andre dagligvarer.

Vidste du for eksempel, at du kan skifte din traditionelle shampoo ud med en naturlig shampoo? Det kan du – og så er du allerede dér et skridt nærmere på en mere bæredygtig hverdag. 

En naturlig shampoo, der virker (mindst) lige så godt som den traditionelle 

Der findes desværre ofte en masse ingredienser i vores shampooer, som hverken er gode for vores hår eller for miljøet. Ved at skifte din traditionelle shampooflaske ud med en naturlig shampoo, kan du altså gøre både dig og miljøet en stor tjeneste. 

Med en naturlig shampoo kan du gå i brusebad med ekstra god samvittighed

Hvis du lige nu sidder og får lidt nervøse trækninger over, om en naturlig shampoo mon kommer til at have en helt anderledes effekt på dit hår, så kan du godt slå koldt vand i blodet. 

Dit hår vil tværtimod takke dig for at skifte til en naturlig shampoo, da en naturlig shampoo for eksempel ikke indeholder stærke sulfater såsom SLS.

En naturlig shampoo er generelt mere skånsom, og så holder den i længere tid ‒ det er ren win-win!

Og hånden på hjertet. Vil det så ikke også bare være en fed fornemmelse, at du kan stå under bruseren og skylle en shampoo ud velvidende om, at den ikke er hård for miljøet, og at den samtidig heller ikke er blevet leveret i en plastikflaske? 

Med genanvendelige sugerør kan du feste på den bæredygtige måde

Det er ikke kun på badeværelset, du kan skrue op for bæredygtigheden. Det kan du også ude i køkkenet, hvor du kan sørge for, at det er genanvendelige sugerør, du har liggende. 

Når så du inviterer gæster over, og det gerne må være lidt ekstra festligt, kan du finde dine genanvendelige sugerør frem. For hvorfor ikke holde en fest, der ikke gør skade på miljøet, fordi I ikke bruger et hav af plastsugerør? 

Det bliver altså bare dén tand sjovere at holde fest og pynte op, hvis du samtidig kan vide dig sikker på, at det ikke er til skade for kloden. 

Og ved du hvad? Der findes et hav af andre bæredygtige produkter, du også kan gøre brug af, så du inden længe kan have en langt grønnere og mere bærdedygtig hverdag – for det er de små ting, du gør, der gør en forskel.