Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til dig der skal have lagt nyt gulv

Af Annoncør

I Aalborg og omegn bugner det med forskellige firmaer, der tilbyder forskellige services indenfor byggeri. Mange af disse firmaer tilbyder også at hjælpe med at lægge nyt gulv. Står du, og skal have lagt et nyt gulv, har du derfor masser af forskellige muligheder. Måske næsten for mange… For hvordan skal du lige finde den rigtige til at gøre jobbet?

Annoncørbetalt indhold leveret af: Bygliga.dk

Der er utrolig mange ting, der spiller ind på prisen og kvaliteten, når du skal have lagt nyt gulv. Men grundlæggende er pris og kvalitet de to vigtigste komponenter, du skal tage hensyn til. I forhold til prisen vil du selvfølgelig gerne have det så billigt som overhovedet muligt. 

Det vil føles bittert at betale meget mere for det samme produkt, hvis det kan gøres langt billigere hos eksempelvis et andet firma. Kvaliteten er også enorm vigtig, da et gulv helst skal holde i rigtig mange år. Hvis det så ikke bliver lagt ordentligt, eller der bliver brugt dårlige materialer, så vil det hurtigt kunne ses efter et par år. Derfor skal du altid have pris og kvalitet for øje, når du skal i gang med at få lagt et nyt gulv.

Hvad koster et nyt gulv?

Men hvad koster det så at få lagt et nyt gulv? Dette er desværre et spørgsmål, der er umuligt at besvare. Det kommer nemlig i høj grad an på din situation. Hvor stort et areal skal have nyt gulv, hvilken type gulv skal lægges og så videre. Derudover skal gulvlæggeren også have en timeløn, som kan være meget forskellige fra gulvlægger til gulvlægger. Det kan derfor være en god idé at undersøge de forskellige gulvlæggeres priser, inden du indgår en aftale. Det kan også være, at de er til at forhandle med, selvom det selvfølgelig ikke er nogen garanti. Du kan læse mere om de forskellige faktorer, der har indflydelse på prisen ved at klikke her: Lægge nyt gulv pris.

Hvilken type gulv skal jeg vælge?

Der findes som tidligere nævnt en række forskellige typer gulv, som du kan vælge imellem. De har alle sammen forskellige styrker, og derfor er det i høj grad op til din smag for indretning at vurdere hvilken type gulv, der passer bedst til dit hjem. Der er eksempelvis det klassiske trægulv, som bringer meget varme og glød med ind i rummet. Så er der parketgulvet, der er bygget op af træstave. Dette gulv er meget solidt, og kan derfor være praktisk, hvis du eksempelvis har små børn, der leger vildt. Så er der plankegulvet, som bidrager med et meget elegant og strømlinet udtryk til dit hjem. Så har vi skibsplankegulvet, som på mange måder minder om det almindelige plankegulv. Forskellen her er bare, at der bliver lagt en fuge imellem hver planke, som giver et mere rustikt udtryk til rummet. Endelig er der sildebensgulvet, som især er kendt fra gamle herskabslejligheder, slotte og herregårde. Derudover er der også korkgulv og new yorker gulv som eksempler.

Del artikel

Andre læser også