Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til at give haven en makeover: Fra træhytte udendørs til sauna

Af Annoncør

Er du nået til det punkt, hvor der gerne må ske noget nyt ude i din have? Men er du i tvivl om, hvad der helt præcist skal ske? 

Annoncør betalt indhold leveret af Vikingoutdoor.dk

Der findes masser af forskellige ting, du skal få etableret i din have, hvis du ønsker at gøre den mere hyggelig, eller hvis du drømmer om, at du og familien kan bruge haven noget mere. Har du for eksempel overvejet at få en udendørs træhytte

Med en træhytte udendørs får du det perfekte samlingspunkt for hele familien

Hvis du drømmer om at få et nyt sted, hvor familien kan samles til hygge, så er en træhytte udendørs det oplagte valg. 

Du kan få en træhytte udendørs i mange forskellige størrelse og udtryk, og så findes de endda både isoleret og ikke isoleret.

Det har den fordel, at du kan finde og vælge lige præcis den træhytte udendørs, som passer allerbedst til dit hus og have ‒ og som opfylder familiens ønsker. 

Der er bare noget helt særligt over en udendørs træhytte, hvor hyggen helt automatisk er i højsædet.

Vi kan derfor allerede nu sige med sikkerhed, at får du en udendørs hytte på matriklen, så ved vi godt, hvor familien for eftertiden gerne vil samles, når det er tid til aftenhygge. 

Fyld hverdagen med masser af selvforkælelse i en udendørs sauna 

Det er stigende populært at få en sauna i haven ‒ og med en god grund.

Efter en lang og travl dag trænger du helt sikkert til noget selvforkælelse. Og kan du forestille dig et bedre sted at sidde og slappe af end i en lækker sauna ude i haven? 

Der findes mange forskellige typer af sauna at vælge imellem. Derfor er der rig mulighed for at finde en i den stil, du synes bedst passer ind i din have.

Du kan både få en sauna i form af en hytte, en tønde eller som anneks ‒ det eneste du skal finde ud af er, hvilken type du bedst kan lide. 

Vild med varme bade? Så bør du overveje et vildmarksbad i haven 

Hvis du er en af dem, der bare elsker at sidde og nyde livet i et dampende, varmt bad, så vil et vildmarksbad i din have uden tvivl blive et hit. 

Du kan få et vildmarksbad i træ, glasfiber eller plast, og det fungerer ligesom et udendørs badekar, der bliver varmet op ved hjælp af brænde. 

Den følelse af velvære, der rammer en, når man sidder i en kombination af den friske luft og det varme vand er helt unik. Er du en af dem, der elsker en smule luksus i hverdagen?

Så bør du overveje et vildmarksbad ‒ det vil du ikke fortryde et eneste sekund.