Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips: Sådan planlægger du den perfekte campingferie

Af Annoncør

Har du også set dig varm på idéen om at tage på ferie i år? En ferie, der giver dig rig mulighed for at komme i kontakt med naturen? En rigtig campingferie? En campingferie kan være den oplagte mulighed for at komme væk fra civilisationen og bo tæt på floder, søer, bjerge eller midt i skoven. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Vacanceselect.com

I denne artikel kan du få nogle tips, som kan være startskuddet til at komme i gang med at planlægge en campingferie, du glæder dig til at opleve.Hvad skal jeg tænke over, når jeg gerne vil på campingferie?

  • Vil du blive i Danmark eller til udlandet?

Der er mange fine steder at tage hen med sin campingvogn eller telt. Den danske natur rummer mange fine perler, du kan overveje at bosætte dig i nærheden af. Du kan også se ud over landegrænsen og lede efter smukke pletter i verden. Hvis du overvejer at tage til udlandet på hyttetur, så kan du slå et smut forbi Aalborg Lufthavn. Fx kan du reservere camping i kroatien med vacancesselect eller i Italien et andet skønt land, der byder på masser af nye kulturindtryk.

  • Campingplads eller midt i naturen?

Når du gerne vil på ferie med campingvognen eller leje en hytte, kan du starte med at overveje, om du søger en campingplads med faciliteter som legeplads og køkken, eller om du gerne vil langt væk fra civilisationen og overnatte i naturen.

At tage på ferie i en hytte, campingferie eller telt kan nemlig hænge tæt sammen med oplevelser i naturen, hvis du er typen, der gerne tager vandreskoene på eller blot nyder synet af varieret landskab. Er du skovtypen, havtypen eller måske bjergtypen? Når du har besluttet dig, kan det stadig være en god idé at medbringe en vis fleksibilitet, når man skal vælge det rigtige sted at campere. Du skal være opmærksom på, hvor det er tilladt at stille sin campingvogn i ly for natten, da der kan være forskellige regler for dette.

  • Skal der være seværdigheder i området?

Der er mange, der bruger campingpladsen som sin base, hvorfra man hægter campingvognen af og kører afsted med bilen. Hvis du er en af dem, kan det være en god idé at vælge et sted i en god afstand fra der, hvor du vil campere.

  • Hvornår vil jeg afsted?

Planlæg i god tid, hvornår du vil afsted. Især hvis ferien skal ligge i højsæsonen. Først-til-mølle-princippet kan gøre, at de allerbedste og mest eftertragtede hytter eller campingpladser bliver snuppet for næsen af dig.

Forbered dig selv og campingvognen

Allerede nu kan det være en god idé at sætte dig ind i reglerne for kørsel med campingvogn, campingpas og diverse i det land, du gerne vil campere i. På den måde har du god tid til at forberede dig på at køre afsted, når det bliver tid til at holde ferie. Det kan også være, campingvognen trænger til et eftertjek, så du ved, om alt er, som den skal være.