Tina Muhls Bootcamp for kvinder: Bliv den bedste udgave af dig selv

Skrevet af: Simone Vestergaard

Konkurrence-detaljer i bunden af artiklen

Vi kender det allesammen.

December lokker med mange lækkerier, og mange tyer hurtigt til et nytårsfortsæt, der hedder: “I det nye år skal jeg begynde at træne”… Og i januar melder man sig ind i et over-proppet fitnesscenter.

Men rigtig mange kvinder har behov for at blive skubbet ordentligt i gang – både psykisk og fysisk. Ellers har det ikke grundlag for en vedvarende vane, eller hvad?

I Tina Muhls Camp – “KUN FOR KVINDER” bliver man en del af et fællesskab.

Her sætter man sig individuelle mål og arbejder efter dem – hvad enten det er at smide et vist antal kilo, komme i bedre form, slippe sin madforskrækkelse, fjerne et idealstress eller pleje en skade.

Tina arbejder med langvarige vaner sigtet på en mere glad hverdag og en aktiv livsstil. Og alle kvinder er velkomne – for det ypperste her er, at man finder glæde ved at bevæge sig.

Personlig træning på et lukket hold

Tinas 7 ugers Bootcamp har kørt siden september 2016, og mere end 600 seje kvinder har gennemført forløbene.

“Hver gang jeg starter nye hold, bruger jeg den første uge på at finde ud af, hvorfor hver enkelt person er her. Jeg tager en snak med dem, og finder frem til deres personlige mål i ønske om udvikling.

Vores bootcamp er personlig træning på et lukket hold, hvor fællesskab og motivation er i højsædet,” forklarer Tina.

Bootcampen er delt op i to træninger der foregår enten mandag og onsdag, eller tirsdag og torsdag.

Her står en-to trænere klar til at hjælpe deltagerne individuelt, så de får det bedste ud af træningen.

“For mange af de kvinder der kommer, kan det være enormt grænseoverskridende at komme i gang, men hos mig er man på et hold, og det er de samme piger, man mødes med hver gang.

Vi gør rigtig meget for, at de skal føle sig godt tilpas.” fortæller Tina.

Det handler om at være glad

Første dag på Bootcampen får Tina og hendes team sporet sig ind på deltagernes individuelle ønsker og mål.

“På de par år Bootcampen har kørt, har vi haft lidt over 600 kvinder igennem, og jeg har faktisk kun haft et par stykker, der ikke har nået sine mål. Det er superfedt.

Men det vigtigste er, at når kvinderne afslutter deres forløb skal de være mere glad for sig selv, end første gang de trådte ind ad døren. Og det er uanset om de har nået deres mål eller ej.” fortæller Tina.

Hun fortsætter:

“Aldersgruppen på holdene er meget blandede fra 16-71 år, og vi har valgt ikke at dele holdene op efter alder, for ofte kan man få glæde af hinanden på tværs af alderen.

Vi har også en del unge kvinder med et stort selvhad og med det idealbillede, at de er for tykke selv om de måske, set fra vores stol, er ret tynde. Det arbejder vi faktisk rigtig meget på at ændre – blandt andet med spændende oplæg.”

Klæder deltagerne mentalt på

Når man køber et Bootcamp-forløb hos Tina, får man to oplæg samt personlig coaching med i pakken.

Den første uge i forløbet holder Tina et oplæg for alle deltagerne ved navn ”Vaner og adfærd i forbindelse med kost”.

Her flankeres Tina af Mathilde Gunge (kostvejleder og træner hos Tina) i en snak om kost helt ned i detaljerne, hvor også madmyter og idealstress er på dagsordenen.

“Vi er alle skønne på hver vores måde, og det er vigtigt at fortælle, at de følelser og tanker vi har omkring kost og tallet på badevægten, ikke nødvendigvis er rigtige.

Til oplægget snakker vi rigtig meget om de præcise følelser og tanker mange har omkring kosten, for det har ofte stor betydning for det videre forløb.” forklarer Tina.

I uge 4 får deltagerne et ”Motivations oplæg” som hendes mand, Mikkel Muhl, holder.

Her bliver der sparket til de personlige tanker, som ofte er grunden til at man ikke kommer videre med sin træning og personlige mål.

“På mit motivations oplæg smider jeg realismen i hovedet på dem. Vi bruger meget tid på at få vores deltagere til at bryde normen, for det kan være svært at få den fornødne accept, når man pludselig ændrer et mønster.

Hvis Ditte på 35 år hver dag på arbejdet har spist en Snickers før frokost, men pludselig vælger at stoppe med det, kan reaktionerne og kommentarerne fra kollegaerne ofte gøre, at hun starter igen.

Det kan eksempelvis være: “Hvad så Ditte, er abonnementet på Snickers udløbet” eller “Er du på kur?”

Det kan være ekstremt svært at få den sociale accept, når man har kørt i det samme mønster lidt for længe. Men vi hjælper og støtter kvinderne i at blive klar til at lave de ønskede ændringer.” forklarer Mikkel.

Fællesskab og frirum danner rammerne

I Tinas Camp fylder den personlige udvikling størstedelen af forløbet, men det helt store arbejde ligger faktisk derhjemme.

“Det største arbejde ligger i den tid, deltagerne ikke er her. Vi sparker bare benene væk under dem og skaber et frirum, hvor man kan opnå forandring og udvikling både psykisk og fysisk.

Træning er bare en lille vej til målet og et supergodt hjælpemiddel – det gør en glad.

Nøgleordene på Bootcampen er fællesskab og frirum, og intet er forbudt eller forkert. Der er plads til alle.” forklarer Tina.

Tilbage til hvor det hele startede

For snart syv år siden startede Tina og Mikkel Muhl deres første MyHeart fitnesscenter i Hadsund. Senere hen udvidede de til Svenstrup, syd for Aalborg. Og seneste skud på stammen er Camp’en i Aalborg.

Parret er kendt for at have mange jern i ilden, og kort tid efter åbningen af det første center, besluttede Tina sig for at starte selvstændig som personlig træner, fordi efterspørgslen på det var stor, og Tinas behov for at hjælpe andre fyldte meget.

“Jeg var enormt frustreret over, at jeg kun havde en time om ugen med hver person. For mig var det altså ikke nok. At arbejde med mindsettet tager længere tid, og jeg følte ikke, at jeg kunne flytte mine klienter ordentligt.

Derudover var jeg også overbooket et helt år frem, med venteliste. Og jeg har det virkelig skidt med at sige nej til folk, der har brug for hjælp, så jeg pressede også mig selv yderligere.” forklarer Tina.

Det endte derfor ud i det populære MyHeart Camp – KUN FOR KVINDER-konceptet, som i dag er eftertragtet i hele Danmark.

Kvinder kommer langsvej fra

Da Tina og Mikkel i januar 2016 startede det første ”KUN FOR KVINDER”- forløb, blev det udsolgt på ét døgn.

Det er så eftertragtet, at mange af de kvindelige deltagere kører langvejs fra for at være med. Derfor besluttede Tina og Mikkel sig for at åbne op for en 8 ugers Online-Bootcamp ved navn ”Lækkermås” der gik i luften d. 1. oktober.

Og på blot to måneder er godt 200 kvinder kommet med.

“Det er så dejligt, at vi har mulighed for at nå ud til en større del af Danmark med vores onlineforløb, for det har været enormt efterspurgt.

Her kan man træne med os begge – hvor du vil – når du vil. Det er seriøst, men uhøjtidelig træning.” fortæller Mikkel.

Billede fra Tina og Mikkels online videoer.

Online-Bootcampen løber næsten lig med den fysiske Bootcamp – begge med opstart d. 7. januar.

KONKURRENCE – VIND EN PLADS PÅ BOOTCAMP

Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv hvad der vil være motivere dig til at være med på Tina Muhls Bootcamp.

Aalborg-firma med rekordregnskab: Nu satser Luksusbaby på flere butikker og udlandet

Skrevet af: Michael Qureshi

Der er god grund til at lette på hatten for den fremadstormende Aalborg-virksomhed Luksusbaby.

Det startede med en webshop med eksklusivt børnetøj hjemme i stuen hos Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær i 2014.

Nu står de så med en af landets mest succesfulde webshops og ikke mindst en fysisk butik inde i hjertet af Aalborg. Tallene i det seneste regnskab taler også sit tydelige sprog.

Bruttofortjenesten steg i 2019 til 15,8 mio. kr. mod 11,9 mio. kr. året før. Samtidig voksede overskuddet til 5,8 mio. kr. efter skat.

Morten Grabowski Kjær og Ann Louise står bag Luksusbaby

Kursen sat mod nye mål

Luksusbaby har formået at skabe en perfekt balance mellem deres succesfulde webshop og så den fysiske butik i Aalborg, hvor man sidste år rykkede i endnu større butikslokaler i Møllegade, hvor Høgh Interieur tidligere lå.

Nu er kursen så sat mod en ny stor butik i Aarhus og ikke mindst satses der endnu hårdere på det udenlandske marked. Det skriver Finans som har talt med Aalborg-parret.

“Indtil videre har vi ikke haft særlig fokus på udlandet, men vi har store ordrer fra lande som Kina og USA hver eneste dag. Nu har vi stærk vækst i Danmark, så udlandet er næste skridt,” siger Ann-Louise Christine Aasted til Finans.

Hun tilføjer også om flere fysiske butikker rundt omkring i Danmark.

“Det har hele tiden været en drøm at åbne nye butikker, og vi synes, det skaber en god synergi. Vores butik har desuden haft åbent under corona, og det tabte salg er allerede indhentet,” forklarer Ann-Louise Christine Aasted til Finans.

Åbner i næste uge: Se det helt nye Mabel Kafferi midt i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kaffe og kram. 

Det bliver de to hovedelementer hos Mabel Kafferi, der åbner på Boulevarden i den kommende uge.

En charmerende mor/datter-duo står bag, og målet om en fælles kaffebar ser nu – efter mange års drømmeri – ud til at blive til virkelighed.

Den officielle åbning bliver lørdag d. 18. juli, men allerede i dag var vi forbi til et lille sneak peek. 

Trods sine små kvadratmeter lover Camilla og Carla, at Mabel kommer til at levere store smagsoplevelser, god atmosfære og hyggelig stemning.

Derudover er (næsten) alt i kaffebaren til salg, og foruden kaffe kan du få alt fra smukke kopper,  unikke vægdekorationer, plakater, tæpper til vaser, smykker og te.

Kaffe, kage og interiør

De rustikke træmøbler skaber en legende kontrast til væggene, der er blevet malet i en sart rosa. Over bordene er newyorkervæggen dekoreret med et stativ af hylder, der glædelig fremviser en masse af de ting, som Mabel forhandler.

“Vi vil gerne lave et hyggeligt sted, der kan fungere som halv butik, halvt kafferi, hvor den gode, langsomme kaffe er i fokus.

Idéen er, at man kommer ind og får en veltilberedt kop kaffe, en lækker kage og bare har det hyggeligt.” fortæller Camilla Okkels.

Kagerne, der skal sælges hos Mabel Kafferi, leveres af en konditor fra bagerlandsholdet, mens kaffen også bliver lokal.

“Det bliver med et lille, men lækkert menukort, hvor intet er bake-off eller kommer fra frost. Samtidigt kommer vi til at supplere med forskellige salgsvarer, der heller ikke findes i Aalborg i forvejen.” fortæller Camilla.

Selvom der er en god uge til åbningen, så emmer de små lokaler allerede af kærlighed, hvor der er kælet for selv den mindste detalje.

Kafferiet får seks siddepladser og derudover udendørspladser, hvor dagens bedste solskinstimer kan nydes – med en god kop kaffe.

Alt dette sker fra næste lørdag kl. 10, hvor aalborgenserne officielt kan besøge Aalborgs helt nye kaffe-darling.

Du kan indtil da holde dig opdateret på deres Facebook og Instagram.

Mere end 60 aktiviteter: Mange gratis sommer-fornøjelser til børn og unge i Aalborg

Skrevet af: Aske Bisgaard Pedersen

Esport-camp hos AaB, atletikskole i Skovdalen eller hulebygning for hele familien på Utzon Centret?

Det er blot et lille udpluk af de mange aktiviteter, som Aalborgs børn og unge er inviteret til hen over sommeren.

For selvom årets sommerferie for mange ikke byder på galopperende hedeslag i 40 grader og kolde drinks ved hotellets pool, er der alligevel lagt i kakkelovnen til en sommer, hvor oplevelser for børn og unge står i kø.

Staten har nemlig bevilget Aalborg Kommune en stor pose penge øremærket til sjove sommeraktiviteter.

Få vind og vand i håret med sportsaktiviteter

Er fysisk udfoldelse en sikker vinder? Og måske med fart på? Så er der også mulighed for dét.

Skal der vind i håret, eller bare prøves kræfter med en masse nye sportsgrene, er Atletikskole på Skovdalen Atletikstadion et oplagt bud.

Atletikskolen afholdes fra mandag til torsdag i uge 31 og 32 og arrangeres af Aalborg Atletik & Motion – og byder på en lang række udfordringer:

“Det er fire dage med helt op til 30 forskellige discipliner inden for atletik – alt lige fra kuglestød til spydkast, trespring, langdistanceløb, sprint, hækkeløb og en masse andet.

Torsdag slutter vi af med en lille konkurrence, hvor atletikudøverne får lov at prøve sig af i nogle udvalgte discipliner mod de andre deltagere,” fortæller sportschef for Aalborg Atletik & Motion, Thomas Nolan Hansen.

… Men man skal være hurtigere med tilmeldingen end Usain Bolt på en 100-meter-sprint, for sidste frist er allerede i dag! Alle børn fra 9-13 kan tilmeldes her.

Er vandsportsaktiviteter i stedet sagen, inviterer UngAalborg på en masse sjove og udfordrende aktiviteter i Vestre Fjordpark.

Her kan man blandt andet prøve kræfter med SUP (Stand Up Paddleboard), hvor man kan lære at gå på vandet. Det kan du læse mere om her.

Styrk de virtuelle færdigheder med esport

Er en ny gaming PC, grafikkort og gamergrej altid øverst på ønskesedlen derhjemme?

Så er det en oplagt en chance for dit barn at komme ud og få undervisning af erfarne coaches sammen med en masse ligesindede esport-interesserede.

Her kan børn og unge blandt andet få professionel coaching i CS:GO, hvor træningen vil fokusere på alle de væsentligste aspekter for at blive den nye Astralis-stjerne. Det inkluder både vigtigheden af den korrekte opsætning, god kommunikation, taktik, aim – men også hygge og frit spil.

Der er også mulighed for at få læring i Fifa, League of Legends og andre af de mest populære esport-spil.

Det sker, når AaB esport inviterer på sommercamps i uge 29, 30 og 31. Her kan man fokusere udelukkende på for eksempel CS:GO, Fifa eller League of Legends, mens der også er mulighed for en allround esport-sommercamp.

Få udfyldt tilmeldingsblanketten med det samme her.

Arkivfoto fra Asetek Esports Academy

Kreative aktiviteter for hele familien

Er dit barn fingernem og elsker at bruge hænderne og udfolde sin kreativitet? Så er det med at slå til, når Utzon Center i sommerferien inviterer hele familien indenfor til kreative aktiviteter.

En af aktiviteterne er hulebyggeri for både børn og forældre. Her får de måske kommende huleboere udleveret alle de fornødne materialer for at bygge den perfekte hule:

“Med det udleverede hulebygger-kit er det familiens opgave først at bygge hulen i størrelsesforhold 1:10 for at finde ud af, hvordan den designmæssigt skal være.

Herefter kommer man så hen i udstillingen, hvor hulen bygges 1:1 og designet skal stå sin endelige prøve”, forklarer Malene Abildgaard, konstitueret leder hos Utzon Center.

Skal der spænding på menuen, er det med at finde sin indre detektiv frem. Der er nemlig forsvundne indbyggere i centrets udstilling, der tager form som en lille landsby.

“I vores hyggelige landsby med beboere som lille blomsterglade Bitten og arkitekt-Torben er der noget galt. Nogle af byens karakterer har det med at blive væk.

Derfor inviterer vi både børn og forældre indenfor som by-detektiver, der ud fra efterladte spor og ledetråde kan hjælpe med at opklare sagen”, fortæller Malene Abildgaard.

Hos Utzon Center er der også mulighed for at bygge sit helt eget bofællesskab i LEGO. Når sidste legoklods er lagt, bliver bygningen lagt ind i Minecraft, hvor man kan bevæge sig virtuelt rundt og nyde sit mesterværk indefra og bygge videre på det.

Læs mere om Utzon Centers sommersjove aktiviteter her.

Fyld feriekalenderen op med spændende aktiviteter

Esport, atletik, paddleboard og kreativitet er blot et lille udpluk af alle de sommeraktiviteter for børn fra 6-17 år, som Aalborg Kommune har stablet på benene med årets særlige sommerpakke.

Det har de arbejdet benhårdt på i samarbejde med erhvervslivet og kommunens mange institutioner og foreninger.

I anledningen er der desuden oprettet en hjemmeside for at skabe et samlet overblik, der samler samtlige sommerferieaktiviteter for børn mellem 6-17 i Aalborg Kommune ét sted.

Se alle 2020-sommeraktiviteterne her.