Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25% på alt: Shop billigt i kæmpe genbrugsbutik

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Blå Kors Genbrugscenter, Aalborg
Foto: Blå Kors Genbrugscenter, Aalborg

Hvem elsker ikke et godt tilbud?

Især når tingene i forvejen står til en overkommelig pris.

Køber du fra genbrugsbutikker, er der også den ekstra bonus, at du støtter en god sag – i Blå Kors tilfælde støtter du udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Og netop Blå Kors holder Blå Lørdag den 27. april kl. 10.00 i deres kæmpe genbrugsbutik i Skalborg. Det skriver Blå Kors i en pressemeddelelse.

Her får du 25% rabat på alt i butikken, og der vil også være konkurrencer og kaffe på kanden.

Gemt gode varer til Blå Lørdag

Tilbudsdagen Blå Lørdag er nu en årlig tilbagevendende begivenhed i alle Blå Kors’ 54 genbrugsbutikker over hele landet.

Sidste år var første gang, at Blå Lørdag løb af stablen, og det var med stor succes, fortæller Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug:

“Kunderne tog virkelig godt imod Blå Lørdag og handlede genbrug for en god sag, så vi har valgt at gentage succesen,” siger han.

Han tilføjer:

”Vi glæder os og håber, at rigtig mange vil kigge forbi vores butikker. Blå Lørdag er dagen, hvor man både kan gøre god handel og støtte en god sag.

Vi har gemt nogle gode varer til Blå Lørdag, så det bliver en ekstra god dag for kunderne og dermed for de mennesker, som Blå Kors hjælper.”

Hyldest til de frivillige

Formålet med Blå Lørdag er at sætte fokus på, at det både gør en forskel for miljøet, men også en social forskel, når man handler genbrug. 

Alt overskuddet fra Blå Kors Genbrug går til blandt andet at hjælpe børn og unge, der vokser op i familier med alkohol- og stofmisbrug, hjemløse og familier i udsatte livssituationer. 

“Vi kunne ikke gøre det uden vores kunder og uden vores frivillige, så Blå Lørdag er en hyldest til dem og den forskel, de er med til at gøre for andre.

Jeg håber, at rigtig mange har lyst til at komme forbi butikkerne og fejre dagen sammen med de frivillige, som glæder sig til en festlig dag,” siger han afslutningsvis.

Del artikel

Andre læser også