Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbud: Få et års gratis ClubAalborg medlemsskab med Nordjyske Bank

Af Michael Qureshi

Vores ClubAalborg har været i luften i et halvt år nu, og i juni fik den en lillebror med ClubAalborg Studie.

ClubAalborg-pakkerne er fortsat det sted, hvor man kan få tilbud, rabatter og fordele på de gode spisesteder, i de fede butikker og lækre skønheds- og frisørsaloner.

Som noget helt nyt har MigogAalborg indgået et større samarbejde med Nordjyske Bank på netop ClubAalborg.

Det betyder, at kunder i Nordjyske Bank mellem 18-27 år kan få et gratis valgfrit medlemskab af enten ClubAalborg eller ClubAalborg Studie. Hvis du vil benytte dig af den mulighed, så kan du klare det lynhurtigt her.

For Nordjyske Bank er det et tiltag for at give noget ekstra til deres nuværende kunder og naturligvis nye i den aldersgruppe:

“Vi har ønsket at gøre noget ekstra godt for vores unge kunder. Mange af dem er på et tidspunkt i deres liv, hvor bankforretning måske ikke er så interessant. Så vi syntes, at det ville give mening at give dem noget ekstra for at vise, at det kan en bank også være en del af.

Cafeer, shopping, skønhed og så videre, som ClubAalborg tilbyder, matcher godt til vores kunder mellem 18-27 år,” siger Anne Blegvad Thomsen, marketingskonsulent i Nordjyske Bank.

Det nye Napa i Vesterå er med i ClubAalborg

For Nordjyske Bank er samarbejdet med MigogAalborg også en god måde at få formidlet deres fokuspunkter for yngre kunder ud.

“Ud over at man kan få 12 måneders gratis medlemsskab af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie, så har vi også en række andre fordele, som er vigtige for os at slå på. Vi tilbyder en gebyrfri hverdag til kunderne mellem 18-27 år, hvor man eksempelvis ikke har gebyr på sit Visadankort.

Alle vores kunder har egen rådgiver, som man har en direkte dialog med. Så man skal ikke igennem et callcenter for at spørge os om noget,” forklarer Anne Blegvad Thomsen.

Vigtig milepæl for MigogAalborg

For MigogAalborg er det også en vigtig milepæl at indgå et strategisk samarbejde omkring ClubAalborg med Nordjyske Bank.

“Vi synes selv, at det er en blåstempling af vores produkt ClubAalborg, at en så stor bank som Nordjyske Bank har indgået det her samarbejde med os.

Vi synes, det er fantastisk, at vi nu kan få endnu flere i Aalborg og omegn ud og bruge ClubAalborg og ClubAalborg Studie. Vores mål er at få vores mange læsere ud og bruge byen endnu mere på alle ugens dage og ikke kun i weekenden,” siger Thomas Enevoldsen, medstifter af MigogAalborg.

Er du kunde hos Nordjyske Bank – så få dit års gratis medlemsskab af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie lige her