Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbage til Aalborg: Mød Anders W. Berthelsen og Niels Arden i Biffen

Af Nathalia Hentze Nielsen

For 25 år siden debuterede Anders W. Berthelsen og Niels Arden som henholdsvis skuespiller og instruktør i selveste Aalborg.

Det var optagelserne til filmen Portland, der førte dem sammen, og nu vender de tilbage til byen for at fortælle om deres mangeårige samarbejde.

Berthelsen har medvirket i samtlige af Ardens danske spillefilm: Fra Portland til Fukssvansen, Drømmen, To Verdener og Kapgang – for ikke at glemme rollen som René Boye-Larsen i TV-serien Taxa, som Arden instruerede ni afsnit af.

Du får chancen for at møde de danske stjerner tirsdag den 13. august kl. 18.00 i Biffen Nordkraft, hvor filmen Portland også vises i en flot ny-restaureret kopi.

Billetter koster kun 125 kr., mens pensionister og studerende slipper med 110 kr.

Køb billetter her.

Ser Du Månen, Daniel

Makkerparrets seneste projekt er filmatiseringen af Puk Damsgårds bestseller, “Ser Du Månen, Daniel”, hvor de har rusket lidt op i rollerne.

Både Anders W. Berthelsen og Niels Arden har nemlig arbejdet bag kameraet, og kigger du på rulleteksterne, vil du både kunne finde Berthelsen som både co-instruktør og skuespiller.

Filmen handler om den danske fotograf Daniel Rye, der blev holdt som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i over et år og følger hans kamp for overlevelse.

Ser du månen, Daniel får premiere d. 29. august.

Hvad: Mød Anders W. Berthelsen og Niels Arden
Hvor: Biffen Nordkraft. 9000 Aalborg
Hvornår: 13. august, 18.00-20.45

Del artikel

Andre læser også