ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbage i unikke omgivelser: The Back to Life Project vender hjem til Nordjylland

Af Stine Kjølby Christensen

Genoptræningsvirksomheden The Back to Life Project, der sidste år flyttede fra Nordjylland kan nu endelig tilbyde sig lokalt i det nordjyske igen, hvor det hele startede – og så endda i helt unikke omgivelser.

Hotel Comwell Rebild Bakker har nemlig budt indenfor og begge parter glæder sig meget til samarbejdet.

Det skriver The Back to Life Project i en pressemeddelelse.

”Det sidste års tid har været spændende og lærerigt.

Vi har fået en fantastisk base på Egmont Højskolen, lige syd for Aarhus, og vi er lykkedes med at komme mere ud til hele landet, hvor både kommuner, forsikringsselskaber og pensionskasser er begyndt at bruge vores tilbud om ubegrænset genoptræning.

Tilbage i unikke omgivelser: The Back to Life Project vender hjem til Nordjylland

Men naturligvis har vi aldrig glemt Nordjylland og altid haft i baghovedet at vi skulle tilbage igen, på den ene eller anden måde,” fortæller Mikkel Salling Holmgaard, The Back to Life Projects stifter og ejer.

I forbindelse med COVID-19 er højskoler fortsat lukket og i denne forbindelse har The Back to Life Project og Egmont Højskolen sammen fundet frem til, at udskyde genåbningen af centeret her til tidligst 1. september, for at se både sommer og efteråret an.

Det har åbnet muligheden for en midlertidig tilbagevenden til det nordjyske og herfra er planerne gået stærkt.

”Det har taget meget få møder at komme til enighed om et samarbejde som dette for os.”, fortæller direktør Mette Bonderup og fortsætter:

”Vi glæder os meget til at teste både vores faciliteter og omgivelser i genoptræningsøjemed hele sommeren. Hvem ved, måske der er potentiale efter sommeren også.”

Mikkel supplerer:

”COVID-19-tiden har været hårdt for genoptræningsområdet. Mange borgere har stået helt uden genoptræning i perioden og det vil vi gerne gøre noget ved.

Nu står vi her, samlet, klogere, genåbningen af landet er i gang og vi kniber os i armen over den modtagelse vores idé har fået hos Comwell, og vi er utroligt glade for deres støtte og opbakning til dette projekt.”

Der åbnes enkelte genoptræningspladser allerede fra 8. juni, men sommerlokationen skydes for alvor i gang fra d. 15. juni, hvor Comwell Rebild Bakker også mere officielt åbner.

Det forventes at løbe til og med uge 29, hvorefter at lejren potentielt forlænges igen i august.

I konstellationen er der taget højde for netop COVID-19, hvor samtlige myndigheder er underrettet, tilladelserne er på plads og The Back to Life Project har fået deres egen værelsesfløj, meget af træningen vil foregå udendørs og hotellets træningsfaciliteter vil udelukkende benyttes af projekts deltagere frem til, at der forhåbentligt åbnes yderligere op fra regeringens side i løbet af sommeren.

Del artikel