Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tiffany åbner Outlet: Spar op til 70% på eksklusive mærker

Af Stine Kjølby Christensen

Det er ikke mere end nogle måneder siden, at Tiffany i Bispensgade kunne fejre sin 55-års fødselsdag i byen.

Den velkendte modebutik, der holder til på hjørnet mellem Bispensgade og Maren Turis Gade, er elsket for sine eksklusive mærkevarer og for altid at være først med trends og tendenser.

Fra i dag kl. 10 bliver der dog endnu en god grund til at besøge tøjbutikken i midtbyen.

De løfter nemlig sløret for deres hidtil største Pop-Up Outlet Event, hvor både den fysiske butik og onlineplatformen bliver fyldt med eksklusive tilbud på nogle af de mest eftertragtede mærker inden for modeverdenen.

Tiffany åbner Outlet: Spar op til 70% på eksklusive mærker

Spar op til 70 %

Kristine Kofoed Ibsen og teamet bag har formået at samle en imponerende kollektion af styles fra ikoniske brands som Ganni, Rotate, Anine Bing, Skall Studio, Remain og selvfølgelig Tiffany selv.

Disse fantastiske mærker vil de kommende dage være nedsat med besparelser på op til 30-70%, hvilket giver kunderne mulighed for at opgradere deres garderobe med kvalitetsstyles til en helt ekstraordinær god pris.

“Vi har arbejdet tæt sammen med vores leverandører for at kunne tilbyde vores kunder exceptionelle nedsættelser, som normalt ikke er tilgængelige,” fortæller Kristine MigogAalborg.

Tiffany åbner Outlet: Spar op til 70% på eksklusive mærker

Sælges både i butik og online

Som noget helt nyt er den stemningsfulde 1. sal i Tiffany nu forvandlet til en Outlet, hvor du altså kan gå på opdagelse i alverdens kollektioner inden for alt fra tøj til sko og accessories.

“Vi plejer primært at køre Outlet via vores hjemmeside, men denne gang vil vi gerne prøve det af i den fysiske butik også,” siger hun.

For dem, der ikke kan besøge butikken personligt, er der stadig mulighed for at deltage i festlighederne.

Alle tilbud vil også være tilgængelige online på Tiffanys hjemmeside, så kunderne også kan udforske og opdage de bedste Outlet-fund hjemmefra.

Del artikel

Andre læser også