Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tidligere plejehjem ombygges: Her kommer 55 nye billige andelsboliger

Af Michael Qureshi

Aalborg-virksomheden 2E Group har gang i mange store projekter i hele landet.

Men der satses også ambitiøst i “hjembyen”.

Således har 2E Group har købt det tidligere plejehjem ”Riishøjcenteret” af Wagner Ejendomme. Ejendommen er i 3 etager og med fuldt udnyttet kælder, der er hævet over terræn således.

Ejendommen er placeret midt i Vejgaard, som hele tiden udvides med nyere boliger og dermed bliver mere attraktivt grundet den centrale placering tæt på Aalborgs midtby.

Målrettet unge mennesker

Planen er, at man ombygger det tidligere plejehjem til 55 andelsboliger med priser, hvor unge mennesker har råd til at være med.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Vi har set muligheden i markedet for at opføre andelsboliger målrettet mod unge mennesker, der også søger fællesskab.

I markedet er der pt. meget fokus på seniorbofællesskaber, men det er som om de unge helt er glemt i dette marked – og det vil vi nu ændre på,” lyder det fra administrerende direktør Jesper Skovsgaard fra 2E Group.

Mulighed for at dyrke fællesskabet

Han fortsætter;

“Ejendommen har en helt unik beliggenhed og er som skræddersyet til at kunne indrettes succesfuldt til den mest attraktive ejendom i Aalborg for unge mennesker – hvor der virkelig vil være mulighed for at dyrke fælleskabet – men også at kunne trække sig tilbage til læsesalen og lektierummet eller til sin egen lejlighed,” forklarer Jesper Skovsgaard.

2E Group indretter ejendommen til i alt 55 andelslejligheder, hvoraf de fleste vil være mellem 52 og 70 kvm store, når andelen i de store fællesarealer medregnes.

Fællesarealerne vil blandt andet rumme fitness og gaming room. Desuden vil en delebilordning blive tilknyttet til ejendommen.

Døbes Petersborgs Oase

Ejendommen vil blive døbt ”Petersborgs Oase” som fremtidigt projektnavn. Petersborg navnet stammer tilbage fra gården som området er udstykket fra i 1916.

Priserne forventes fra 379.000 kr. for en andelslejlighed – og med en månedlig boligydelse fra 3.500 kr.

2E Group overtager ejendommen den 1. marts 2021, og ombygningen igangsættes samme dato.

Salget af andelsboligerne forventes at starte i april 20201.

I Vejgaard har 2E Group desuden et 2.000 kvm stort boligprojekt mellem Nørre Tranders Vej og Grønnegade tæt på Vejgård Torv på tegnebrættet.