Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud

Af Stine Kjølby Christensen

Nu er der ikke længe til, at kalenderen siger december.

Her kan vi se frem til, at det helt store julegaveræs bliver fløjtet i gang … og at du måske i stedet skal spare penge på fornøjelser til dig selv.

Dog behøver du ikke at undvære det helt – Subway Aalborg har nemlig besluttet at være på forkant med julegaverne, og har i tirsdags udsendt intet mindre end 10.000 kuponer ud i de nordjyske hjem.

Og har du ikke været så heldig at modtage et kupon-ark i postkassen, så har vi fået lov til at dele det med jer her.

Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud

Til Aalborg, Fra Subway

Kuponerne indeholder fem gode tilbud fra sandwich-giganten, der i de næste tre måneder kan give dig lidt luft i budgettet – og lækkert i maven.

Alt, du skal gøre for at indløse kuponerne, er at medbringe og vise dem hos Subway i enten Urbansgade 22 (ved Tyren) eller den splinternye butik i Østerågade 16 (ved Nytorv).

“Vi vil gerne gøre den kedelige, grå tid lidt bedre for aalborgenserne med nogle gode tilbud, som de fleste kan forholde sig til.

Vi er jo trods alt i Nordjylland, og vores erfaring siger os, at folk er vilde med kuponer,” siger Frederikke Olsen, restaurantchef hos Subway, med et grin.

Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud

Selvom vi selvfølgelig er bekendt med spændingens glæde over at pakke en julegave op, så vil vi alligevel gerne afsløre, hvad Subways kuponer dækker over.

  • Kaffe og cookie til 10 kr.
  • Køb 2 footlong, betal for 1
  • 2 stk. footlong menuer til 99 kr.
  • Nachos sandwich til 20 kr.
  • Køb 2 stk. 6 inch sandwich, betal for 1

Derudover kan du også afprøve nogle af Subways nye, gratis tilvalg i din sandwich.

Du kan frit vælge mellem cheddar, revet mozzarella, cheddar mix eller den gode gamle amerikanske ost – samt majs, ristede løg, feta, ristede kerner og chiliflager.

Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud

Så er du alligevel på julegaveshopping med et brændende dankort og en knurrende mave, så er et pitstop ved Subway en oplagt mulighed.

Verdensomspændende kæde med lokale kriterier

Subway-kæden blev grundlagt i USA helt tilbage i 1965 og er med sine i dag 44.000 restauranter i verden også den med allerflest – endda flere end McDonalds, der må “nøjes” med 37.000.

Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud

Der bages intet mindre end 5300 brød i minuttet verden over, og dette tal blev tilmed øget tilbage i maj, da Subway åbnede sin anden butik i Aalborg.

Den nye lokation i Østerågade var igennem en gennemgribende renovering, og hver dag nyder mange aalborgensere nu godt af de sprøde, amerikanske subs, hvis karakteristiske duft breder sig omkring på Nytorv.

Tidlig julegave fra Subway: Sådan får du fingrene i en masse lækre tilbud

Brød og cookies bliver bagt flere gange dagligt, grøntsagerne leveres friske fra Frugt Karl og snittes herefter af Subways personale.

Så selvom man er en verdensomspændende restaurantkæde – og faktisk den største i verden – så har Subway altså stadig mulighed for at indordne sig lokalt og følge de kriterier, som nordjyderne sætter for et godt og solidt måltid …

Og så endda til en god, nordjysk pris.

Du kan downloade dine rabatkuponer lige her

Del artikel

Andre læser også