Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tid til udskiftning i sommergarderoben?

Af Annoncør

Nu hvor sommeren er over os og vejret bliver varmere, er det tid til at finde sommertøjet frem. Den danske sommer kan være alsidig, med rigtig varme og solrige dage, men den kan også vise sig fra sin blæsende, kolde og regnfulde side. Derfor er det vigtigt at have en garderobe, der kan klare forskelligt vind og vejr. Desuden er det vigtigt at have et organiseret skab, for at kunne holde overblikket over de mange items i garderoben. Her i artiklen kan du få tips til, hvordan du kan organisere din sommergarderobe. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Spreeglee

Ind med det nye og ud med det gamle 

Det er sjældent at man får ryddet ud i skabet, men når det er tid til at skifte til sommertøj, er det en ideel mulighed for, at få kigget alt det tøj man har igennem. Sommertøjet er ofte gemt væk bagerst i skabet, og meget har du måske ikke brugt i over et år eller flere. Så når du rydder ud, er det en god idé at få smidt alt det du ikke længere vil bruge til genbrug. På den måde får du mere plads til nye items i din garderobe. Hvis du trænger til nyt tøj for at spice din stil lidt op igen, kan du på https://spreeglee.dk/ finde en masse lækkert designer modetøj og accessories. Her er lidt for enhver smag både Marc Jacobs, Kenzo eller hvis det er brug for et par lækre Birkenstock til de varme sommerdage. 

Omarrangér skabet 

Når du nu alligevel er ved at rydde ud i skabet, kan du lige så godt også omarrangére lidt om på det til din fordel. Det er en god idé at få lagt sommertøjet frem i skabet og til gengæld ligge vintertøjet ind bagerst eller øverst i skabet. På denne måde kan du lettere overskue garderoben og bevare overblikket over, hvad du har af forskellige items i skabet. Det kan også være en idé, at anskaffe dig nogle opbevaringskasser til tøjet, så du lettere kan organisere skabet. Gennemsigtige kasser er her helt ideelle, da du nemt kan overskue, hvad der er i kasserne og ikke glemmer det. 

Organisér tøjet efter type og farve 

Det er en god idé at organisere dit tøj efter kategori og lægge det pænt sammen, så du hele tiden har overblikket over, hvad du har af muligheder for outfits. Du kan for eksempel have en hylde til underdele, en hylde til toppe og t-shirts, en hylde til sweatre og en hylde til undertøj, sokker, osv. Desuden kan det være rigtig dekorativt, hvis du har et tøjstativ, at organisere dit tøj efter farver. Dette kan udskiftes jævnligt, og du kan tilpasse det efter værelset det står i. 

Del artikel

Andre læser også