Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

Af Emil Kjær Jørgensen

Siden december har landet træningscentre været lukkede, da myndighederne har vurderet, at det er nødvendigt med restriktioner på indendørstræning, så smittespredningen begrænses.

Og selvom myndighederne nu har offentliggjort den store plan for genåbningen af Danmark, er der stadig lange udsigter for landets træningscentre – de kan først åbne enten 6. eller 21. maj indendørs, alt efter hvordan smitterisikoen ser ud.

Men hvis der er noget corona har lært os, så er det at tænke kreativt – naturligvis uden at gå på kompromis med hverken tryghed, hygiejne eller sikkerhed.

Det har man for alvor også gjort hos ambitiøse Thorøs Gym, der åbnede på Lyngvej 3 i august 2020.

De har med stor succes valgt at åbne for udendørstræning lige uden for centeret.

“Interessen har været helt vild, og vi har haft ventelister med folk, der bare venter på at komme til,” fortæller ejer Rasmus Thorø til MigogAalborg, og uddyber:

“Vi kan træne i al slags vejr, for størstedelen af området er overdækket. Når vejret viser sig fra sin bedste side, kan man bruge det åbne areal, hvor man kan få lidt sol, mens man får brændt lidt kalorier af.”

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

Nu har man plads til endnu flere medlemmer

Udendørstræningen følger alle gældende retningslinjer – og lidt til.

“Retningslinjerne lige nu siger, at man må træne 50 personer udendørs i grupper, men vi vil gerne have, at alle får en både tryg og god oplevelse, så vi er maksimalt otte i det ene område, og så fem i det andet,” forklarer Rasmus.

Og nu er der godt nyt til alle dem, der forgæves har forsøgt at booke en tid hos Thorøs Gym. Man udvider nemlig åbningstiderne, så man nu har åbent fra 6.30 – 20.30 – gældende fra denne uge.

Derudover udvider man løbende de enkelte områder, så der kan være plads til flere personer ad gangen.

Derfor har man lige nu, helt ekstraordinært, ingen venteliste og der er derfor plads til nye medlemmer.

Som medlem kan man ugentligt reservere 4 x 2 timer i det udendørs træningscenter, som nemt og bekvemt bookes via centerets medlemsgruppe på Facebook.

Du kan finde info om medlemsskab og booking lige her.

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

Høje ambitioner og et fedt miljø

Ambitionen hos Thorøs Gym har for starten været at skabe byens fedeste center, hvor fokus er på den nyeste viden, kvalitetsudstyr og det helt rigtige miljø.

Den filosofi har Rasmus taget med sig udendørs.

“Vi har brugt rigtig meget tid på at lave et setup, som næsten matcher det, man får indendørs. Vi har både stativer med pull up bar, stænger, skiver, kabeltræk, cardiomaskiner, kettle bells, bolde og meget mere,” forklarer Rasmus.

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

Rasmus har brugt meget tid og en del økonomi på at etablere det udendørs miljø, men han har ikke fortrudt ét eneste sekund.

“Medlemmerne er vanvittigt glade, og der er en helt unik stemning under træningen. Vi havde i forvejen et rigtig stærkt sammenhold herude, men den atmosfære, der hersker nu, vil jeg kalde helt unik.”

Få bugt med corona-kiloene under kyndig vejledning

Thorøs Gym er et såkaldt open gym, hvor der er mulighed for selvtræning, men samtidigt også tilbud om personlig og skræddersyet træning, der afvikles af stedets veluddannede trænere og fysioterapeuter.

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

Og lige netop nu er et rigtig godt tidspunkt at hyre en personlig træner, der kan skræddersy træning lige efter dit behov – om du så drømmer om at blive Miss Fitness 2022 eller bare vil smide 5 kg, inden sommeren står for døren.

”Jeg kan se på mine kunder, hvor mange konsekvenser corona-nedlukningen har haft for deres fysiske velbefindende. Nogle er kommet tilbage med ondt i ryggen, andre har taget på og nogle begge dele.

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

Det er nok de færreste, der har levet sundere under nedlukningen, end de plejede i hvert fald,” Thorøs Gym har et professionelt hold af personlige trænere, der både er akademisk- og praktisk uddannede.

“Vi kan både hjælpe med vægttab, styrketræning eller helt sports-specifik træning,” uddyber Rasmus.

Den personlige træning har du mulighed for at starte på allerede nu, hvor kompetente folk står klar til at hjælpe dig med træningen – i første omgang udenfor i det (forhåbentlig) gode danske forårsvejr og med det helt rette udstyr.

Derudover tilbyder Thorøs Gym også fysioterapi, som gerne må foregå indendørs.

Kæmpe succes med udendørstræning: Thorøs Gym åbner nu for flere medlemmer

“Hvis man eksempelvis har en skade, der forhindrer en i at træne, så står vores dygtige fysioterapeuter klar på at hjælpe med det,” siger Rasmus.

Et medlemskab i Thorøs Gym koster mellem 249 og 349 kroner om måneden alt efter bindingsperiode. Personlig træning og bootcamps tilmeldes ved siden af.

Du finder meget mere info her.

Læs meget mere om historien og filosofien bag Thorøs Gym her.

Del artikel

Andre læser også