Thim droppede tømrerfaget: I dag skræddersyr han kaffeoplevelser til nordjyderne

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Som tidligere tømrer er Thim Munkholm bestemt ikke uvant til at drikke kaffe.

Faktisk er der hældt rigtig mange liter kaffe indenbords over årene fra diverse termokander.

Men der var alligevel ikke mange, der havde set det komme, da han for ti år siden annoncerede, at han ville bruge sine weekender på at servere kaffe til tørstige nordjyder.

Dengang hed virksomheden Kalles Kaffe Aalborg, men den erfarne barista er nu sprunget ud som fuldtidsiværksætter med Munken og Bønnen – en mobil kaffeservice, der dækker hele Danmark alle ugens dage.

”Det har været en rigtig god beslutning.

Man har godt nok flere spekulationer som selvstændig, men der er også meget mere frihed, og jeg synes, det er meget federe at kunne skabe oplevelser for folk end at være tømrer,” forklarer Thim Munkholm.

Netop oplevelsen er det helt centrale koncept for Munken og Bønnen.

Her handler det ikke kun om at servere kaffe, men derimod om at skabe en hyggelig stemning omkring den varme drik, hvor der er plads til at puste ud og tage en snak.

Skulle man (imod alle odds) ikke være kaffedrikker, tilbyder Munken og Bønnen også friskpresset juicebar, lækker dansk is og brændte mandler.

Dem med den gode kaffe

Chancerne er, at du har spottet Munken og Bønnens limegrønne kaffeknallerter og baristacykler i Aalborg centrum og omegn, men virksomheden tilbyder meget mere end det.

Du kan både booke deres service som privatperson til dit bryllup, konfirmation eller fødselsdag, og som virksomhed kan du få Thim og hans team ud til messer, festivaler og alverdens events.

Ja, selv virksomhedsbesøg er der plads til, hvis du synes dine medarbejdere har gjort en ekstra god indsats, og skal forkæles på arbejdspladsen med kaffe og croissants.

Især virksomheder er vilde med Munken og Bønnens skræddersyede kaffeoplevelser, hvor de kan få deres egen branding på både kaffebar og kaffekopper, men det der gør særligt indtryk på dem, er den ekstra mil Thim og hans baristaer går:

”Vores stande er gennem samarbejdet med Thim, blandt deltagerne på de årligt tilbagevendende konferencer, blevet kendt som Rambølls stand ’med den gode kaffe’.

Thim sørger for det hele fra planlægning til afvikling af eventet, og bidrager med god stemning og er meget serviceminded,” fortæller Andreas Østergaard Poulsen, Senior Market Manager fra Rambøll.

Spørger man Thim selv, ser han det som en naturlig del af sit arbejde at indgå i salgsteamet til diverse events og uddele brochurer såvel som kaffekopper.

Kaffe med god samvittighed

Selvom der kan serveres juice og bagte goder som croissants og cookies, drejer Munken og Bønnens verden sig primært om kaffe – som navnet også indikerer.

Den gode kaffe bliver malet fra økologiske fairtrade bønner helt fra Guatemala; et land, der nyder stor anerkendelse blandt kaffeentusiaster verden rundt.

Fokusset på at servere kaffe af høj kvalitet, hvor kaffebøndernes arbejdsvilkår er fair, er vigtigt for Thim Munkholm, og skaffede ham bl.a. en invitation til Hjallerup Markeds nye satsning: En ”økologisk” gade med boder, der sælger lækre, økologiske produkter.

Et besøg, der blev vellykket afviklet i denne weekend.

Vind én times kaffebar

Her hos MigogAalborg mener vi, at alle bør smage Munkens og Bønnens kaffe.

Derfor sætter vi én times kaffebar på højkant i samarbejde med virksomheden.

Deltag i konkurrencen på vores Facebook side og vind én times kaffebar til et valgfrit arrangement.

Du bestemmer helt selv om kaffebaren skal ud til bedstes fødselsdag, jeres bryllup eller om du gerne vil overraske dine ansatte med en ”fredagsbar”.

Læs mere om Munken og Bønnen her.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.