Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev uendeligheden: Særlig udstilling indtager Kunsten

Af Stine Kjølby Christensen

For kunstelskere og æstetikentusiaster, der søger en berigende oplevelse med visuel skønhed, er Thilo Franks udstilling, “The Phoenix is closer than it appears,” udstillingen, du ikke må gå glip af.

Den finder sted i Kunstens Store Sal fra den 12. oktober 2023 til den 25. februar 2024 og tilbyder både dybde og æstetik for de besøgende.

Et rum uden ende

Når du træder ind i Kunstens Store Sal er den store spejlinstallation næsten usynlig. Den forsvinder ligesom i de hvide omgivelser. 

Men på den ene side af installationen gemmer sig en lille dør. Og når du træder ind ad den dør, åbner der sig en helt anden verden. Et uendeligt rum.

Lyset og lyden forandrer sig. Der er spejle fra gulv til loft og på alle fire vægge, og du bombarderes med dine egne utallige spejlbilleder.

Inde midt i rummet finder du en gynge.

Når du sætter i bevægelse, forandrer rummet sig igen. Vægge, loft og gulv forsvinder i en centrifugal bevægelse, og det er, som om kroppen kastes ud i et rum uden ende.

Og dit eneste fikspunkt er din egen krop.

Bliv en del af værket

Kunstneren Thilo Frank har med andre ord skabt et rum, hvor din egen krop og sansning bliver en integreret del af kunsten.

Fælles for alle Thilo Franks værker er netop, at han leger med lys, rum og bevægelse.

Han arbejder i et krydsfelt mellem installation, arkitektur og design, hvor han inviterer beskueren til at blive en del af hans værker. 

Du kan læse mere om den nye udstilling her.

Hvad: The Phoenix is closer than it appears
Hvor: KUNSTEN, Aalborg
Hvornår: 12. oktober-25. februar 2024

Del artikel

Andre læser også