Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Panang med tjubang: Thai2Go er åbnet på Gugvej

Af Redaktionen

For kort tid siden kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at det legendariske Thai2Go – der holder til i Vingårdsgade i midtbyen – havde store planer om at udvide familien.

Dette er nu sket med endnu et spisested på Gugvej, og denne gang noget større end det lille “hus” i centrum.

Det nye sted på Gugvej er stadig tiltænkt som takeaway, men modsat Vingårdsgade, er der masser af plads til at sidde, mens du venter på din bestilling.

Maden er stadig den samme og som plakaterne på væggene afslører, er der stadig tjubang i deres panang – og du kan selvfølgelig stadig få alle de asiatiske livretter, du overhovedet tør drømme om.

Stadig samme gode smag

Opskrifterne hos Thai2Go, der drives af Chano Villefrance og hans kone Anong Promwong, er bygget på mange generationers kogekunst, og du er derfor garanteret en unik og autentisk smag af Thailand.

Det nye spisested åbnede den 16. oktober med en såkaldt soft opening uden den helt store pomp og pragt – til gengæld er der nu kommet gang i køkkenet, og du kan besøge Thai2Go vol. 2 lige, når det passer dig.

Thai2Go på Gugvej 186D tager endnu ikke imod online bestillinger, og derfor vil alle bestillinger gennem hjemmesiden skulle afhentes i Vingårdsgade. Du kan se menuen her.

Ønsker du at bestille fra Gugvej, er det på dette nummer.

Del artikel

Andre læser også