Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Textur får vild anmeldelse i Børsen: Gør Aalborg endnu bedre

Af Michael Qureshi

Restaurant Textur er ikke engang et år gammel endnu, men har så sandelig gjort sig bemærket på landsplan.

Tidligere har de fået kæmpe roser af både Berlingske, White Guide og Den Danske Spiseguide. Nu byder Børsen og deres kendte madanmelder Ole Troelsø så ind med flere lovprisninger.

Således har Børsen besøgt restauranten på Vesterbro og kvitterer med fem funklende stjerner ud af seks mulige. Især overskriften er en kæmpe cadeau til Textur med profilen Dennis Juhl i spidsen.

Opbygger Aalborg som gastronomisk destination

Dennis Juhl var en funklende stjerne på Ruths Hotel i deres gourmetrestaurant, og på egne ben gør han det også fremragende.

Han er også blandt de nominerede til Årets Kokkeprofil af Den Danske Spiseguide.

Børsens anmelder mener, at Textur gør Aalborg bedre på det gastronomiske niveau.

“Aalborg har fået endnu et sted, der opbygger byen som gastronomisk destination,” skriver Ole Troelsø.

I anmeldelsen skriver han bl.a (udvalgte citater).;

“Restaurant Textur i Aalborg gør en dyd ud af at mindske madspild, men leverer samtidig stor velsmag på tallerkenen.”

“Brislen er friteret og således med sprød panering og et blødt, delikat indre, en helhed, der kan dyppes i en smule mayonnaise med løvstikke.”

“Der er en imponerende kontrol over de små detaljer, f.eks. er det hjemmebagte brød meget vellykket med knassprød skorpe og et saftigt, luftigt, elastisk indre. Smørret er gammeldags kærnet fra det lokale Åbybro Mejeri, og det er drysset med pulveriseret, tørret surdej, som giver det et lækkert, syrligt pift.”

Man kan læse hele Børsens anmeldelse herdet kræver dog abonnement

Stolte over ordene fra Børsen

Hos Restaurant Textur er man naturligvis lykkelige over endnu en flot anmeldelse fra en af Danmarks mest anerkendte madanmeldere.

“Vi er meget glade for vores restaurant og vores koncept, så vi bliver selvfølgelig meget glade og stolte, når vi modtager en så flot anmeldelse af Ole Troelsø i Børsen,” siger Dennis Juhl søndag til MigogAalborg.

Textur får vild anmeldelse i Børsen: Gør Aalborg endnu bedre
Frederik Østeraa (tv) og Dennis Juhl står bag Textur

Textur åbnede i september sidste år, og bragede afsted fra første dag med at slå booking-rekord i Jylland med flest forhåndsreservationer på et nyåbnet sted. Det nåede endda B.T.s spalter, at det gik så meget amok i Aalborg.

Siden har Textur mærket enorm interesse fra aalborgenserne, turister og nordjyder helt generelt.

Du kan læse mere om Textur i MigogAalborgs spiseguide – her finder du byens bedste spisesteder med masser af tips og inspiration.

Textur har haft lukket i juli, men åbner igen i næste uge.

Tjek spiseguiden ud her

Textur får vild anmeldelse i Børsen: Gør Aalborg endnu bedre

Del artikel

Andre læser også