Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Test af de bedste hårtrimmere på markedet

Af Annoncør

En hårtrimmer er ikke bare en hårtrimmer. For de flestes vedkommende er hårtrimmeren det apparat, der sørger for, at man en gang om ugen, en gang om måneden – eller hvor ofte man har brug for det – kan gå ud med en frisk og nyklippet frisure og være sikker på at håret sidder som det skal.

Annoncør betalt indhold leveret af Hair-beauty.dk

Men for at kunne gøre det, er man også nødt til at have en hårtrimmer, der passer til ens behov. Og hvordan kan man være sikker på at finde den bedste til det? Det kan du for eksempel ved at læse en test af de bedste trimmere på markedet. Så find din nye hårtrimmer på hair-beauty.dk, som specialiserer sig i at teste skønheds- og plejeprodukter i af enhver slags.

Hvad skal din hårtrimmer kunne?

Når du læser en test af forskellige hårtrimmere, er det vigtigt, at du lægger dig fast på, hvad din hårtrimmer egentlig skal kunne. For det kan være meget individuelt og dermed forskelligt, hvad man har brug for i en hårtrimmer. Skal din trimmer kunne ere end blot at trimme håret? Nogle hårtrimmere kan også bruges til skægget, og dermed sparer man et produkt på badeværelset. Nogen foretrækker et to-i-én produkt, mens andre foretrækker en separat skægtrimmer. Og her er det op til dig at finde ud af hvad du foretrækker.

Hvilke specifikationer skal den have?

Når du har lagt dig fast på hvilke funktioner, din trimmer skal have, kan du kigge nærmere på de forskellige specifikationer som for eksempel motorstyrke, batteri og længdeindstillinger. Motorstyrken har betydning for hvor kraftig og dermed effektiv, trimmeren er. Batterilevetiden vil afgøre hvor længe ad gangen maskinen kan bruges uden at skulle lades op, hvilket er ekstra relevant for dig med langt eller kraftigt hår. Går du efter en meget kort eller helt skaldet frisure, er det vigtigt, at du ser på trimmerens længdeindstillinger, så du finder én, der kan klippe det antal milimeter, som du gerne vil have.

Hvad må den koste?

Sidst men ikke mindst kan du også lægge et budget for hvad din hårtrimmer maksimalt må koste. Der kan nemlig være stor forskel på priserne på de forskellige hårtrimmere på markedet, men som regel hænger pris og kvalitet til en vis grad også sammen. Det er derfor også en god idé at overveje, om man kan bruge et par hundrede kroner mere på en trimmer i bedre kvalitet, som for eksempel har flere funktioner eller et større batteri og samtidigt kan holde i flere år.