Test af byens gode steder: Her er Aalborgs bedste cocktails

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

“Der var engang en torsdag aften, hvor MigogAaalborg begav sig ud på en seriøs byvandring i den gode sags tjeneste.”

Sådan begynder historien om den aften, hvor vi satte os for at gennemføre Tour De Cocktail anno 2018.

Højt niveau og store ambitioner

De seneste år er Aalborg virkelig kommet efter det, når vi snakker om niveauet på cocktails. Det er ikke længere nok, at alkoholprocenten er høj, og pynten er prangende.

Ambitionsniveauet er højt – og det kan både ses og smages.

Der findes efterhånden flere steder i byen, som slår sig på deres gennemførte drinks – og vi har i denne guide smagt på de bedste af de bedste.

I samarbejde med de forskellige barer forsøgte vi at udvælge et par af stedets signatur-cocktails, som de hver især var særligt stolte af.

Hvilke kriterier de skulle leve op til, og hvad definitionen på en god drink i det hele taget er, var op til dem selv.

Vi satte os blot til rette, og lod oplevelsen glide rent ned.

Club C, Jomfru Ane Gade 16

Hvis man først har besluttet sig, for at begive sig ud på en pubcrawl, så er Danmarks mest berygtede gade ikke et dumt sted at starte.

Som bar- og diskotek i Gaden er et af overlevelseskriterierne, at man 1) kan skabe en stemning, 2) kan skille sig ud. Det må man sige, at det nye Club C formår.

På hylderne bugner det af champagne og Belvedere, i hanerne strømmer kegtails og glassene fyldes op med den ene herlighed efter den anden.

Hos Club C er en cocktail ikke bare en cocktail. Der er talenter og talrige tanker bag hver eneste – derfor var det selvfølgelig også en udfordring for indehaverne, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen at udvælge nogle favoritter.

Den ene gav dog lidt sig selv:

Signatur Cocktail: Absolut Elyx, citron, hjemmelavet rarbarbersirup og ingefærøl.

Der er slet ingen nogen tvivl om, at kvaliteten er i orden, når Club C serverer en cocktail. Vodka er ikke bare vodka, siruppen trykkes ikke ud af en plastikdunk, og øllen kalder ikke ligefrem på en rundtosset bodegatur.

At finde den helt store kærlighed i Jomfru Ane Gade er vist ikke ligefrem en selvfølge. Men for os, som har fået lov at smage Club C’s Love Potion, kommer man nok ikke meget tættere på true love – i sin reneste form.

Love Potion: Belvedere Lake Bartezek, Litchi, hjemmelavet jordbær-sirup, lime, sukkersirup

Den glider altså lige ned i hjertet – og om det er den nyvundne forelskelse  eller den fantastiske Belvedere, der gør én lettere rundtosset, kan vi desværre ikke sige med sikkerhed.

Se resten af Club C’s cocktailkort her.

Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2

Fra et sted i Jomfru Ane Gade – til en lille gåtur væk fra midtbyen, bliver der også tryllet uimodståelige dråber frem i hobetal.

I stueetagen på Comwell Hvide Hus finder man den tilstødende bar og restaurant, hvor bartenderne Sebastian Døssing og Kasper Wøldike dagligt eksperimenterer sig helt ud over glaskanten – med stor succes.

De klassiske drinks skal man kigge langt efter – til gengæld kan Comwell Hvide Hus i stedet præsentere en lang række ekstraordinære og fuldstændig unikke cocktails, hvor den gode smag og fortællingen bag er i fokus.

Cocktailkortet skifter stabilt med Kasper og Sebastians nye idéer, men det var alligevel ikke svært for ham at udvælge to favoritter:

NO. 2: Mørk rom, akaciehonning, frisk citronsaft med noter af timian

Alle former for skrækscenarier susede igennem vores hoved, da ordet “timian” blev indblandet i ingredienslisten; men al vores skepsis blev gjort til skamme.

De friske råvarer sang i en smuk duet med det søde; og selvom smagen af mørk rom også slog igennem, så skete det i en helt perfekt balance og harmoni med resten af indholdet.

Bare … Wauw!

Den næste cocktail, som Sebastian præsenterede os for, gjorde os mest af alt bare nysgerrige. Han afslørede nemlig, at barens “G & Tea” ville blive serveret i en the-kande.

G & Tea: Frisk, grøn the influeret med gin, honning og ingefær

Allerede da koppen nærmede sig vores tørstige læber, var vi klar til at opgive Mojito og Piña colada for evigt. Dette var intet mindre end genialt!

Duften af den grønne the fik den anderledes servering til at give fuldstændig mening – og kun pga. den afbalancerede smag af lækker gin blev vi mindet om, at det jo faktisk ikke var et kongeligt the-selskab, som vi var inviteret til.

Se resten af Bar V’s cocktailkort her.

El Mariachi, Ved Stranden 1

Vi har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af den mexicanske gastropub, El Mariachi, tæt på Nytorv.

I aftentimerne bliver bordpladen indtaget af sprøde totopos, hjemmelavet guacamole og brændende salsa – men som mørket skrider frem bliver restauranten i stedet forvandlet til en festlig pub, der serverer byens nok mest forglemmelige cocktails – procenterne er nemlig så høje, at alle minder for aftenen forsvinder som ved et trylleslag.

For Claus Seier Carstensen, der er indehaver af gastropubben, er dét at udvikle cocktails en sand kunst. Han har flere gange været nordjysk repræsentant ved internationale konkurrencer, hvor kreativitet og sammensætningen af de perfekte råvarer har været afgørende.

Claus har før deltaget i den nationale finale Beefeater MIXLDN med drinken Windy Buckthorn

Dette er også gennemgående for cocktailkortet, der oser af stor interesse for faget. Målet for Claus er at “provokere gæsterne med oplevelser” og serverede i samme åndedrag den første cocktail:

Sour Apple Margarita: Olmeca Tequila Blanco, Green Apple Sirup, friskpresset citronsaft og saltkant med glimmer

Når man bestiller en cocktail på El Mariachi, så er der ingen grund til at frygte, at man betaler for et glas tynd saftevand. Smagen af stærk spiritus træder tydeligt frem, men Claus beviser også igen, at han forstår præcis, hvordan man skal komplimentere alkoholen – og ikke skjule den.

Og lidt glimmer på tilværelsen har jo heller aldrig gjort nogen skade.

Berry on: Havana Club 7, skovbær, Martini Rosso og tranebærjuice

Havana, ooh na-na! Denne cocktail kunne umiddelbart godt camouflere sig som en sød og uskyldig tøsedrink – men lad dig ikke narre! Ét enkelt sip og så har du altså allerede fået, så sombreroen passer.

¡Ay, caramba!

Se resten af El Mariachis cocktailkort her.

Helmuth Bar & Kitchen, Boulevarden 28

Da vi planlagde vores cocktail-rute, var der selvfølgelig ingen tvivl om, at Helmuth skulle være med.

Udover at have et bredt udvalg af vin, champagne og øl, er Helmuth især kendt for deres udsøgte og spændende cocktails, der alle er udviklet specielt til baren. De vandt blandt andet også Byens Bedste Cocktails til AALBORG AWARDS

I efteråret blev Helmuth overtaget af nye ejere, men det har kun forstærket passionen for cocktail-konceptet. Mathias Walther og Anders Strandhave har indtil nu ikke ændret meget i det populære cocktailkort, men afslører alligevel, at der er flere spændende nyheder i vente.

Denne aften bød på:

Pornstar Exotic: Havana Club 7 års, Passoa, sukkersirup, passion, ananas, limesaft

Selvom navnet umiddelbart lyder en anelse udfordrende, så var det ganske nemt at komme gennem glasset.

Smagen var sød, frisk og sommerlig – og måske derfor også en anelse farlig, hvis man i farten har glemt hvor meget, man kan tåle …

Gin O’Clock: Hendricks gin, Fiorente hyldeblomstlikør, citron, sukkersirup, agurk

På Helmuth lærer man mange nye ingredienser at kende, og bliver også meget klogere på hvordan de kan sammensættes. Selvom vi ikke havde haft fornøjelsen af Gin O’Clock før, så smagte den som en legendarisk klassiker, der burde serveres alle steder.

Skål for Helmuth!

Se resten af Helmuths cocktailkort her.

Napa Lounge, Vesterå 14

Nyeste skud på stammen over cocktailsteder i byen er restaurant og vinbaren Napa Lounge.

På lørdag fejrer Napa sin 1 års fødselsdag med Åbent Hus, hvor der blandt andet bliver mulighed for at stikke snablen ned i barens cocktailevner.

Vi tog dog glæderne på forskud ved et aftenbesøg i de lækre lokaler i Vesterå.

NAPA har i forvejen et omfattende cocktailkort med flere spændende signaturcocktails; men denne aften lod vi aftenens bartender, Zacharias Westerby, få fri leg i udvælgelsen af cocktails.

Dette endte ud i både flammer, skum og poppende champagneflasker – a night to remember!

Man’s not hot: Brasiliansk rom, appelsin, limejuice, fermo, hvid chokolade-likør, brændt kanel

Denne cocktail fortjener altså en kæmpe klapsalve! Den tændte virkelig noget i os – faktisk i så høj grad, at der efterhånden begyndte at lugte af brændte julekager.

Eller måske var det bare Zacharias’ flammekaster. Ingen ved det.

Napas Røde Aalborg: Snaps, tyttebærpuré, citronsaft og dildskum

Ærligt: Denne sammensætning af råvarer var direkte angstprovokerende.

Vi følte næsten, at vi var blevet påtvunget en vildmarkstur til Sverige, hvor vores overlevelse udelukkende afhang af, om vi kunne synke Napas Røde Aalborg.

Det gik dog langt bedre end forventet: Selvom de modige smagskombinationer var hidtil ukendte for os, så var det overraskende lækkert – og dildskum er altså bare virkelig undervurderet!

Well done!

Se resten af NAPAs cocktailkort her.

Vesterå, Vesterå 4

I dagstimerne er Café Vesterå én af byens mest populære spisesteder – deres burger løb tilmed af med en andenplads, da Gastromand kårede Byens Bedste Burger. Men det er ikke det eneste, som Vesterå er gode til.

Når mørket falder på, forvandles caféen til en ultrahot natklub, hvor tonerne fra den elektroniske musik og synet af de farvestrålende cocktails får det til at glitre for øjnene af ren og skær begejstring.Der var derfor slet ingen tvivl om, at Vesterå ville kunne sætte en perfekt prik over i’et på denne våde aften.

Caféens bar brænder især for at eksperimentere inden for genrens klassikere – men er efterhånden også blev ret modige med at præsentere nogle helt nye på kortet.

Denne aften fik vi lov at tage hovedspring i begge dele.

Miami Heat: Havana Club 3 años, appelsinskiver, rørsukker, mangolikør, limejuice, lemon soda, grenadine

Miami Heat behøver vist ikke nogen nærmere forklaring. Cocktailen burde vises som eksempel, når man slår “signaturcocktail” op i ordbogen. For det er nemlig lige præcis hvad den er hos Vesterå – med efterhånden mange år bagen.

En sikker vinder … hver gang.Næste stop på listen blev for os et helt nyt bekendtskab.

De fleste, som interesserer sig bare en smule for spiritus, må vide, at gin i disse dage går igennem en renæssance af de helt store. En gin er ikke bare en gin – og en tonic er ikke bare en tonic. Faktisk langt fra.

På Vesterå er man også hoppet med på moden og har i skrivende stund et kort med hele fem forskellige varianter inden for “Gin & Tonic Suggestions”. Exciting.

Mrs. Marmelade G&T: Plymouth original gin, raspberry marmalade, paired with classic fever tree tonic

Gin og tonic er én ting. Marmelade er altså en anden.

Der var jo slet ingen tvivl om, at udseendet på Mrs. Marmelade var en prinsesse værdig – men hvad med smagen?

Faktisk fungerede den revolutionerende garnish overraskende godt.

Det var lidt som at spise pandekager med syltetøj – bare uden pandekagerne … og med en lidt (okay, meget) stærkere eftersmag.

Men det skal man altså heller ikke kimse af!

Se resten af Vesterås cocktailkort her.

Helmuth med nyt tiltag: Alle favoritterne i en overdådig buffet hver uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi elsker buffet i Aalborg. Så enkelt er det.

Der kan åbne nok så mange “fine” restauranter – og vi er også mange, der foretrækker disse– men når alt kommer til alt, så ved vi nordjyder altså hvad en buffet er …

Og dét kan vi godt lide.

Helmuth på Boulevarden er nok mest af alt kendt for sine uimodståelige cocktails, festlige dansegulv og byens bedste natklub-stemning.

Men når der ikke bliver langet cocktails henover baren, så bruges den blandt andet til Helmuths ugentlige (og voldsomt populære!) brunch-buffet.

Dette koncept er løbende blevet udvidet; blandt andet med deres sommerlige Fisk- og Skaldyrsbuffet.

Nu er der igen nyheder på Helmuth – og det er i den virkelig lækre ende af skalaen.

En madklub, der er til at forstå

Den 4. april lancerer de nemlig Helmuths Madklub, der hver torsdag indbyder til overdådig hverdagsbuffet med alle Helmuths livretter.

“Idéen udspringer i bund og grund bare af vores kringlede hjerner, der lige pludselig finder på et eller andet,” fortæller Anders Strandhave, indehaver af Helmuth.

“Vores brunch-koncept går vanvittigt godt, og vi kan mærke, at Aalborg bare er en by, der sætter pris på buffet.”

Anders Strandhave og Mathias Walther overtog Helmuth Bar & Kitchen i november 2017, og siden har de gjort, hvad de kunne for at bygge videre på Helmuths i forvejen store succes.

Fremover håber de også at kunne lokke aalborgenserne ind i hverdagsaftenerne.

“Vi ved godt, at buffet er lidt et fy-ord og ofte forbundet med at være lidt kedelig – men vi mener altså godt, at man kan lave en buffet, der samtidig er overdådig,” siger Mathias og uddyber:

“Buffeten kommer til at variere fra torsdag til torsdag, men som udgangspunkt bliver det en opgradering af vores egne populære livretter fra menukortet, der blot forstørres op til buffet-konceptet.”

Helmuth har for nyligt fået mange nye retter på menukortet.

Vi har testet konceptet

I anledning af lanceringen var MigogAalborg inviteret til prøvemiddag på konceptet.

Denne aften stod menuen blandt andet på svinekæber, svampe speltotto, oksefrikadeller, gnocchi truffle and cheese, coq au vin, favaffel med skalotteløg og creme fraiche, bagt rødbede med feta samt forskellige salater.

Derudover var der også rig mulighed for at slukke tørsten.

De fleste mennesker kender ordet “buffet” – og ved som udgangspunkt også, at det ofte betyder billig mad og dyre drikkevarer.

Men det er ikke planen hos Helmuth.

“Vi kommer til at køre med to seatings: Den ene fra 17.00-18.50 (198 kr.) og den anden fra 19.00-21.30 (248 kr.).

Vi skiller os nok ud på den måde, at drikkevarerne er inkluderet – man går altså ikke herfra med en dyr ekstraregning; uanset om du har drukket spandevis af fadøl, hvidvin, rosé, rødvin, sodavand eller vores hjemmelavede saft,” fortæller Anders.

Det er med andre ord What you see is what you get.

Udvid din madhorisont

Tidspunktet for de forskellige seatings er også nøje udvalgt af makkerparret, der håber, at de kan ramme både børnefamilier, der gerne vil spise lækkert og billigt i en travl hverdag, venindepar, der skal i teateret, eller kærestepar, der skal videre i biografen.

“Det hele er stillet frem, når folk kommer herind og er generelt meget gennemskueligt.

Vi sætter skilte i alle retterne, så man kan se, hvad det er – og så markerer vi selvfølgelig alt, der er vegansk, glutenfrit eller laktosefrit,” siger Anders.

Nøgleordet for det nye koncept er Helmuths sædvanlige kvalitet, kreative serveringer og ikke mindst sunde og mættende retter for hele familien.

“Det er ikke fordi at det kun skal henvende sig til børnefamilier – men vi synes, det er en fordel, at forældrene kan give børnene en god madoplevelse og udvide deres horisont; og ikke bare stikke dem en kedelig pastaret eller røde pølser,” forklarer Mathias med et grin.

Derfor spiser de yngste (4-10) selvfølgelig også til halv pris.

Hvad: Helmuths Madklub
Hvor: Helmuth Bar & Kitchen
Hvornår: Hver torsdag fra 17-21.30 (to seatings)

Bestil bord her.

Amazon kommer snart: Temamøde hos BDO handlede om shopping-giganten

Skrevet af: Michael Qureshi

“Ulven kommer,” råber de i tegneserierne.

I virkeligheden råber detailhandlen i Danmark “Amazon kommer.”

Verdens største webshop har sat kursen mod Norden, og det gælder også Danmark.

Amazon er globalt urørlig, når det gælder logistik og leveringstider – fra bestilling af varen til den leveres hjemme hos kunden.

Derfor er der mange, med markedsandele i Danmark på online handel, som frygter for, hvilken betydning Amazon vil få i Danmark.

I januar 2019 var Amazon det mest værdifulde selskab i verden. Virksomhedens markedsværdi lå på hele 796 milliarder dollar, svarende til mere end fem billioner kroner.

Amazon er i den grad et hot emne, og derfor afviklede revisionsvirksomheden BDO for nylig et Amazon-arrangement i Musikkens Hus.

BDO havde taget deres robot med

Tager fat i aktuelle emner

Formålet var at få fortalt lidt mere om Amazon til nordjyske virksomheder.

“Hos BDO ønsker vi at tage fat i aktuelle emner, som optager mange af vores kunder, og gøre dem klogere.

Derfor holder vi i løbet af et år en række spændende arrangementer som dette med Amazon,” sagde Mads Madsen, Partner og statsautoriseret revisor hos BDO.

Første oplægsholder, Morten Bo Madsen, salgs- og marketingsdirektør for Australian Bodycare, var en af de helt spændende af slagsen.

Han kunne nemlig fortælle, hvordan de bruger Amazon i andre lande for at supplere deres egen webshop og fysiske handel.

Morten Bo Madsen havde mange gode råd med på scenen.

Virksomheden, som i øvrigt er pæredansk med hovedkontor på Fyn, har øget deres vækst og omsætning markant, efter de er begyndt at bruge Amazon som platform.

De har nemlig brugt Amazon, især på det tyske marked, som en webshop og reklame for deres egen webshop.

Gav gode råd til at agere på Amazon

Amazon fungerer nærmest som et socialt medie, som er meget styret af, hvad kunderne interesserer sig for og kan lide at købe.

Han talte især om at lave den perfekte produktside inde på Amazon.

Hvis man investerer i at gøre sin egen produktside på platformen mere lækker og professionel, så giver det næsten med garanti mere afkast i form af salg af virksomhedens produkter.

“Det er også vigtigt at sætte sig ind i Amazons retningslinjer.

Træder man ved siden af, så smider de jer af, og så skal man bruge måneder på at få lov til at komme ind i varmen igen.

Det handler blandt andet om, hvordan du fisker anmeldelser til din Amazon-side.

Der er nogle helt klare regler, man skal efterleve på Amazon,” fortalte Morten Bo Madsen.

Han fortalte også om de tre forskellige løsninger, hvis man ønsker at sælge sine produkter igennem Amazon.

Den ene hvor man anvender Amazon som platform til salg af sine produkter, og selv håndterer salg og fragt imod at betale et beløb til Amazon.

En anden, og den mest populære mulighed, er den, hvor Amazon både håndterer logistik og kundeservice mod et fast månedligt beløb.

Den anbefalede han til virksomheder, som har med fysiske produkter at gøre.

En tredje og mere sjældne mulighed er, at Amazon køber varer af din virksomhed og sælger produkterne videre.

Vil øge danskernes online shopping-appetit

For de nuværende store danske webshops handler det om at forberede sig bedst muligt, når Amazon kommer.

Omvendt kan Amazon i endnu højere grad være med til at øge danskernes online shopping-appetit.

Sådan lød det fra Jette Radich, der var næste oplægsholder på scenen.

Jette Radich er direktør for Wupti, som ejes af Salling Group – en af de nuværende store spillere på online-handel i Danmark.

Momsekspert Maria Riismøller fra BDO og Niels Ralund, direktør for Foreningen for Dansk Internethandel, holdt også oplæg på temamødet, og derved kom man hele vejen rundt om Amazons kommende indtog.

“Vi synes, det giver os mulighed for at møde rigtig mange interessante virksomheder eller måske kommende virksomheder, når vi holder vores kurser og arrangementer, og det er en fin anledning til at fortælle om BDO’s mange services og høje faglighed.

Man kan løbende holde øje med kommende arrangementer og kurser på vores hjemmeside eller Facebookside.

Man er også altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvornår vi afholder næste arrangement,” siger Vibeke Woetmann, som er administrationschef hos BDO i Aalborg.

BDO blev i 2018 kåret til verdens bedste revisornetværk for 2. gang.

Med mere end 80.000 ansatte fordelt på 1591 kontorer i 162 lande har BDO en meget stærk international organisering, der medvirker til, at BDO også kan servicere kunderne i internationale sammenhænge.

I Aalborg er BDO blandt de største revisionsfirmaer i byen.

Anmeldelse: Glimmer, glitter og kæmpe Grand Prix fest i AKKC

Skrevet af: Jens Erik Møller
Foto: akkc.dk
Foto: akkc.dk

Lørdag aften indtog ”Disco Tango – Grand Prix Galla Show” Aalborghallen som et led i en landsdækkende turné, hvor forskellige Grand Prix-stjerner optræder med de allerstørste Grand Prix-hits.

Lad det være sagt med det samme: hvis du får allergiske reaktioner af pailletter eller tics ved øjnene ved udsigten til fællessang, så har oplevelsen i Aalborg Kongres og Kultur Center denne aften været aldeles rædselsfuld.

Allerede nu kan vi dog godt afsløre, at anmelderen her fra MigogAalborg fik hverken allergiske udslæt, tics eller dårlig mave – for det var en aften i absolut topklasse.

Glitrende stjerne-cast

Gallashowet var en hyldest til det traditionsrige tv-program, som alle elsker at hade, og aftenen bød på i alt 64 af de største Grand Prix-hits gennem tiderne.

Holdet af artister spændte bredt – både med Grand Prix-stjerner som Gry, Lonnie Devantier og Annette Heick samt nyere navne som Bryan Rice og Silas Holst – alle har de på et eller andet tidspunkt i deres karriere deltaget i Grand Prix’et.

Selvom der var fokus på musikken, så var show-delen bestemt også tilstede. Silas Holst, som de fleste nok kender bedst fra ”Vild Med Dans”, vidste generøst dansetrin og hoftevrik frem, mens både Annette Heick og Henrik Krogsgaard fortalte anekdoter undervejs.

Og så underviste Gry naturligvis i, hvordan man laver det perfekte rejehop, når man synger med på ”Kloden Drejer”.

Men aldrig har denne anmelder set så mange pailletter i sit liv – der var glimmer, glitter og frynser overalt. Til næsten hver eneste sang, havde artisterne desuden skiftet tøj, og man skulle næste tro, at de havde taget hele klædeskabet med.

Bryan og Silas bragede igennem

Selvom det nok er Gry, Lonnie Devantier og Annette Heick, som repræsenterer Grand Prix-genren bedst, så stjal både Bryan Rice og Silas Holst showet flere gange.

Allerede i begyndelsen som en ung udgave af Brødrene Olsen med ”Smuk Som Et Stjerneskud” viste de klasse, men også hver for sig formåede de at tryllebinde publikum igennem hele showet.

Silas Holst brændte igennem med Anders Frandsens udødelige klassiker ”Lige Der Hvor Hjertet Slår”, og alle tilstedeværende var ikke i tvivl om, at det kom fra hjertet. Det samme med Bryan Rices udgave af Johnny Logans ”Hold Me Now” – der var ikke et øje tørt blandt publikum.

Blandt aftenens absolutte højdepunkter var Bryan Rices fortolkning af Grand Prix-klassikeren ”Eres Tu” fra 1973. Den er ikke særlig kendt i Danmark i den originale spanske udgave, men alligevel sang folk med, for den lød nu ret bekendt alligevel.

Det eksploderede dog fuldstændigt, da Lonnie Devantier og Annette Heick joinede ham på scenen og slog over i den danske og mere kendte udgave af sangen: ”Rør ved mig”. For et øjeblik løftede taget sig på Aalborghallen, og der opstod et helt særligt øjeblik mellem artister og publikum.

At ”Eres Tu” så aldrig vandt Grand Prix’et er en helt anden historie.

Det hele sluttede af med et festfyrværkeri, da alle de medvirkende fremførte ”Vi Maler Byen Rød” i en version, som ville gøre selv Birthe Kjær stolt.

Vellykket show

Når alt kommer til alt, så fungerede afvekslingen mellem solonumre, duetter og forskellige medleys, hvor alle var med, virkelig godt. Alle de medvirkende havde øjeblikke, hvor de shinede igennem – både i samspillet med de andre, men bestemt også som solister.

De var godt bakket op af et syvmands stort orkester under ledelse af Henrik Krogsgaard. Han er i øvrigt også manden bag de mange flerstemmige arrangementer, som publikum blev forkælet med undervejs.

Det kan være en svær disciplin at koge mere end 60 års Grand Prix-historie ned til to timers musikalsk topunderholdning, men det lykkedes.

Det var en aften, hvor publikum fik alle de kendte og elskede hits plus et par løse, som dog – hvis vi skal være ærlige – kun de allermest inkarnerede Grand Prix-fans husker. Der var naturligt nok størst fokus på Grand Prix’ets guldalder i 80’erne, men showet kom også forbi hits fra Grand Prix’ets barndom og vindersange fra de seneste år.

Efter showet var der i Aalborghallens foyer arrangeret et afterparty med Henrik Milling som dj. Det var en festlig og fornøjelig måde at afslutte en fantastisk aften på.

Disco Tango – Grand Prix Galla Show gæstede desværre kun Aalborg en enkelt aften, men fortsætter sin turné rundt i Danmark. Næste gang er lørdag 30. marts i Musikhuset Esbjerg, og selvom det er langt væk, så kan det anbefales at tage turen derned.

6 stjerner herfra:

Mere plads eller plads til en roomie: Tre lækre 3-værelses lejligheder til salg i Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg
Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg

Drømmer du om at eje en bolig istedet for at bo i en lejebolig?

Der er masser af fordele og anvendelsesmuligheder ved at bo i en 3 værelses lejlighed, og de er særdeles eftertragtet i Aalborg.

Hvis du ønsker at komme længere ned til jorden, så skrev vi forleden om tre sjældne byhuse der er kommet til salg.

Måske er du på jagt efter en lejlighed, der skal anvendes som forældrekøbslejlighed, og kan bruges som en eventuel studiebolig. Billig og i en størrelse, der gør det muligt at bo sammen med en studiekammerat.

Eller muligvis er du på jagt efter en bolig, der er et godt førstegangskøb – så har MigogAalborg Bolig fundet tre fede 3 værelses lejligheder til salg i Aalborg i en prisklasse fra 1.798.000 – 2.698.000 kr.

Østerbro 90, 1. TV.

Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg
Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg

I nærheden af Østre Anlæg på Østerbro finder du en indflytningsklar og moderne lejlighed.

Boligens 79 kvadratmeter er fordelt ud på et soveværelse med rå murstensvæg og walk-in closet, to stuer med sort malet trægulve og rå murstensvæg, en entre, køkken og badeværelse.

Lejligheden er delevenlig, og koster 1.798.000 kr.

Der er mange fede og lækre detaljer i lejligheden, som du kan se her.

Stormgade 12 st. tv.

Foto: dit-hjem.dk, Stormgade 12 st. tv., 9000 Aalborg
Foto: dit-hjem.dk, Stormgade 12 st. tv., 9000 Aalborg

I kort afstand fra Aalborgs midtby ligger denne lejlighed, der stod færdigbygget i 2005.

Lejligheden er 90 kvadrameter, og er fordelt på to værelser.

Et køkken med plads til spisebord og åben forbindelse til stuen samt entre og badeværelse.

Lejligheden ligger i stueplan og har en direkte udgang ud til et fælles terrassemiljø. Ekstra fordel at lejligheden har egen P-plads.

Lejligheden er delevenlig og koster 2.199.000. Du har mulighed for at se meget mere her.

Vingårdsgade 27, 2 tv

Foto: Ambolig.dk, Vingårdsgade 27, 2. tv., 9000 Aalborg
Foto: Ambolig.dk, Vingårdsgade 27, 2. tv., 9000 Aalborg

I Aalborgs midtby står der i øjeblikket en tom lejlighed til salg, der blot mangler en ny ejer.

Der er 119 kvadratmeter at boltre sig på, og denne lejlighed rummer masser af kvalitet.

Lejligheden er blevet renoveret i 2009, og er indrettet med to stuer, et værelse, en entre, et bad og et køkken.

Derudover er der udgang til en altan fra værelset. Boligen har adgang til træterasse på 150 kvadratmeter i hævet niveau bag ejendommen.

Lejligheden kan både anvendes som delelejlighed eller som egoist lejlighed. Boligen koster 2.698.000. Se mange flere lækre billeder af lejligheden her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.