Tessa og Carpark North kommer: Nibe Festival melder nye navne ud

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Det regner og blæser heftigt i disse dage, og derfor er der endnu flere grunde til at glæde sig til sommer.

Mange har allerede booket billetter til årets Nibe Festival, eller skal man i hvert fald til at få gjort noget ved det, før der meldes udsolgt.

Topnavne som Lukas Graham, Rasmus Seebach og Nik & Jay er allerede meldt ud.

Nu fortsætter Nibe Festival i det danske spor med tre nye navne her tirsdag formiddag, og viser god variation i årets program.

Der er lagt op til fællessang og nostalgi med Lars Lilholt Band, fed attitude og rappende punchlines fra kometen Tessa og ikke mindst rock og tråd med Carpark North – så der skulle være rig mulighed for at finde noget, der passer til enhver smag.

Tessa

Hundige-rapperen Tessa indtager til sommer Nibe Festival for første gang.

Den unge Tessa har allerede markeret sig på hitlisterne med sange som ”Okay”, ”Ben” og ”Snakker For Meget”, og har på ganske kort tid skabt sig en plads på den danske rapscene.

Publikum, og de rap-interesserede i særdeleshed, er garanteret et frisk pust til Tessas koncert.

Carpark North

Carpark North er blevet lidt af et fænomen, når det kommer til den danske rockscene – og til sommer er de selvfølgelig også at finde på programmet i Nibe.

Bandet er aktuelle med singlen ”Hopefully We’ll Never Know”, som udkom i efteråret 2019, og bagkataloget tæller hits som ”Transparent & Glasslike” og ”Human”, der får enhver rockelsker til at skråle med på den fede elektrorock.

Lars Lilholt Band

Siden 1983 har Lars Lilholt Band turneret land og rige rundt, og bragt spilleglæden ud i hver afkrog af kongeriget.

Med Lars Lilholt Band er der garanteret en liveoplevelse af de helt store, og der er nærmest garanti for fællessang, når det kommer til evergreens som ”Den Hvide Dværg”, ”Onkel Christian”, ”Ofelia” – og selvfølgelig ”Kald Det Kærlighed”.

Nibe Festival, som forventer at have det endelige program på plads omkring 1. april, har tidligere offentliggjort følgende navne: Lukas Graham, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Alphabeat, MALURT, Jonah Blacksmith, Clara, Benjamin Hav, Jimilian, IAMJJ og Jung.