Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Viser populære biler frem: Oplev Tesla Model Y og Model 3 i Aalborg Storcenter

Af Michael Qureshi
Model Y, PR-foto
Model Y, PR-foto

Tesla opruster i Aalborg og har lavet en midlertidig Pop Up-shop.

Frem til på søndag d. 8. maj kan du opleve og prøvekøre Teslas populære modeller i Aalborgs Storcenter, udenfor indgang D.

Book en prøvetur i Danmarks mest populære elbiler, Tesla Model Y og Model 3 her.

Det skriver Tesla i en pressemeddelelse.

Model Y er en helt elektrisk mellemstørrelse SUV designet for maksimal mobilitet og sikkerhed, med førende rækkevidde, sublim ydeevne og den mest avancerede teknologi.

Med op til 533 km (WLTP) rækkevidde, masser af opbevaring og et HEPA luftfilter er Model Y den ultimative kombination af performance og mobilitet.

Besøgende i Aalborg Storcenter vil have mulighed for at opleve Model Y’s store glastag og høje siddehøjde som giver en oplevelse af rummelighed og giver et godt udsyn fra ethvert sæde i bilen.

Kunder vil også kunne opleve det store bagagerum i Model Y.

Med over 2100 liter totalt, samt hvert bagsæde der kan nedfældes individuelt som giver fleksible muligheder for opbevaring af bagage, møbler, sportsudstyr og mere. Aftageligt anhængertræk i stand til at trække op til 1.600 kg.

Indvendigt findes en 15” touchskærm til alle bilens funktioner, og ligesom Model 3 kræver Model Y ingen nøgler men opretter i stedet forbindelse til din smartphone for nem ind- og udstigning.

Viser populære biler frem: Oplev Tesla Model Y og Model 3 i Aalborg Storcenter
PR-foto

Begge er topmoderne biler

Model Y er også forbundet til Teslas mobilapp og dets lettilgængelige unikke funktioner såsom fjernoplåsning, Summon, opvarmning og nedkøling, placeringssporing, Speed Limit Mode og meget mere.

Model Y er designet til at være den sikreste SUV i mellemstørrelsen. Bygget fra bunden som et elektrisk køretøj, giver det lave tyngdepunkt, stive karosseri og store deformationszone enestående beskyttelse. Dens aerodynamiske design og førende batteriteknologi giver et meget effektivt energiforbrug, hvilket betyder bedre rækkevidde med mindre energi.

Priserne starter fra DKK 535.000, og leveringer forventes i juli. Design Studio indeholder to varianter af Model Y, herunder Long Range og Performance – begge med firehjulstræk.

Model 3 kombinerer branchens førende drivlinjeeffektivitet, aerodynamik og karosseriteknologi for at levere den bedste rækkevidde sammenlignet med andre elbiler.

Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk har en WLTP-rækkevidde på op til 602 km.

Model 3 Standard Range Plus har en rækkevidde på 491 km. Teknologien bag drivlinjen i Model 3 er designet med henblik på den største udholdenhed, en teknologi som allerede er bevist ved de mere end 2,9 milliarder elektriske kilometer, som vores nuværende flåde har kørt.

Model 3 har opnået – blandt alle biler nogensinde testet af U.S National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) – den mindste sandsynlighed for personskade og er designet til at være den sikreste bil i sin klasse.

Desuden har Model 3 opnået 5 stjerner i euro NCAP, samlet og i hver enkelt kategori. Dertil fik Model 3 tildelt den højeste score i kategorien sikkerhedsassistent.

Hver bil kommer med aktive sikkerhedsfunktioner som standard, inklusive automatisk nødbremsning og for- og sidekollisionsadvarsel.

Alle Tesla- ejere vil have adgang til bilmærkets globale Supercharger netværk med betaling efter forbrug.

Netværket, som er reserveret eksklusivt til Tesla-ejere, tæller i dag mere end 7000 Superchargers fordelt på 730+ Supercharger stationer i Europa og er fortsat stigende.

I Danmark alene er der over 170 Superchargers fordelt på 13 stationer og næsten 200 Destination Chargers, som muliggør opladning ved udvalgte hoteller, restauranter eller indkøbscentre.

Del artikel

Andre læser også