Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tesla udvider i Danmark: Åbner ny butik i Aalborg

Af Michael Qureshi

Tesla ønsker at fortsætte den stærke udvikling i Danmark både med Service, butikker og Supercharging, for at komme endnu tættere på kunderne.

Derfor har man valgt at udvide i Danmark med en større satsning, og det bliver med stort fokus på Aalborg.

I dag har Tesla åbnet en såkaldt Pop Up butik med salg og prøvekørsel i Aalborg, hos Bentax på Svenstrup Bane Alle 3.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Teslas nye SUV Model Y, som var Danmarks mest leverede elbil i landet i december, kan blandt andet prøvekøres på hverdage mellem kl. 9-17. 

Tesla-teamet er på plads, hvor de er klar på for at fortælle mere om elbiler, ladning og livet med elbil.

I første omgang har man valgt at have et showroom/butik i Aalborg-området i januar og februar.

Hvis man er interesseret i at booke en prøvekørsel, så kan man gøre det her. 

I Teslas Pop Up kan besøgende se og prøvekøre den nye Model Y. Det er en helt elektrisk mellemstørrelse SUV designet for maksimal mobilitet og sikkerhed, med førende rækkevidde, sublim ydeevne og den mest avancerede teknologi. 

Med op til 507 km (WLTP) rækkevidde, masser af opbevaring og et HEPA luftfilter er Model Y den ultimative kombination af performance og mobilitet.

Tesla udvider i Danmark: Åbner ny butik i Aalborg
Tesla er rykket ind hos Bentax i Svenstrup

Omfattende ladeinfrastruktur

De seneste år har Tesla investeret kraftigt i udbygningen af lade-netværket. De 12 hurtigopladere på tværs af landet og næsten 200 destinationsopladere på hoteller, restauranter og ved indkøbscentre bidrager til at muliggøre effektiv og prisoverkommelig rejse på tværs af hele Danmark.

Der er ambitiøse planer om at fortsætte udvidelsen af Supercharger-netværket i 2022.

Tesla forventer at åbne 13 nye V3 Supercharger-stationer i Danmark med i alt omkring 130+ ladeudtag på nøje udvalgte placeringer. Det betyder at det nuværende ladenetværk og antallet af udtag forventes at fordobles.

For første gang ønsker Tesla at åbne Supercharger-stationer omkring centrum af Odense, Aarhus, Aalborg og København. ”City Supercharging” er et forsøg på at se om Supercharging kan være løsningen, der gør det nemmere at være elbilejer i byen.

I Europa er der i dag 730+ stationer med mere end 7.000 udtag, som gør det nemt at rejse problemfrit gennem 29 lande. 90% af al opladning foregår dog i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvor bilen alligevel er parkeret.

Det betyder at elbilejere mødes af en opladet bil hver dag, hvilket indebær op til 614 kilometer rækkevidde for en Model 3-ejer.