Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Sidste dag med “Jorden Rundt”: Den står på stegt flæsk med æblekage til dessert

Af Line Lindhardt Jensen

Så er vi nået til sidste dag i MigogAalborgs madfestival “Jorden Rundt”.

Over 1200 har i ugens løb købt vores tilbud fra de forskellige verdensdele, og nu er vi ved vejs ende.

Vi har været i Italien med La Bottega, tirsdag var vi i Indien hos Bollywood i Reberbansgade, onsdag var det i Japan med Restaurant Fusion, torsdag i Vietnam hos Pho Saigon, fredag var det Australien hos Australian Barbeque og lørdag var det så Frankrig hos Rositas Bistro.

Vi slutter naturligvis herhjemme i vante rammer – i Danmark.

Vi skal have stegt flæsk med persillesauce og naturligvis æblekage til dessert. Oveni det så forkæler Teatercaféen endda med to øl til menuen, der koster kun 149 kr. per person.

Så du får altså hovedret, dessert samt to øl for prisen.

Sidste dag med "Jorden Rundt": Den står på stegt flæsk med æblekage til dessert

Menuen er til to personer og indeholder

2 x stegt flæsk med økologiske kartfoler, persillesauce og rødbeder.

2 valgfri øl som du vælger ved afhentning.

2 x gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelé.

Der er kun et begrænset antal menuer – så det gælder om at få bestilt tidligt her søndag.

Book lige her

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien