Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækreste teambuilding: Fuldt blus på grillkonkurrence, skøn mad, vin og øl

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Weber Grill Academy Aalborg
Foto: Weber Grill Academy Aalborg

En klassisk teambuilding med tillidsøvelser og andre trivielle indslag mellem de samme fire vægge ender oftere med, at man gaber kæberne af led frem for at blive rystet sammen.

Sådan behøver det dog ikke være, for hos i stedet kan man få en mindeværdig oplevelse hos Weber Grill Academy i Nørresundby med garanti for en velsmagende dag.

En dag, hvor man lærer at arbejde sammen på helt nye måder, der vil blive talt om længe efter på kontoret.

5 timers underholdende teambuilding med fuld forplejning

Hvis man trænger til at stille skarpt på fællesskabet og samarbejdet i virksomheden, så er der al mulighed for netop det hos Weber Grill Academy i nye inspirerende omgivelser – og hvor der sættes lidt ekstra kolorit på det hele.

Med Weber Grill Academy’s teambuilding-kurser står grillning øverst på menuen, og her bliver samarbejdet sat på en kulinarisk prøve, når man i hold skal dyste med og mod kollegerne.

Der vil være fuld forplejning med lækre grillede snacks og bobler, når man ankommer til starten på fem timer med lærerig underholdning.

Det er en dag, der i den grad giver gode historier til kontoret og gyldne tricks til grillaftenerne derhjemme.

Så slipper gæsterne for at nøjes med forkullede pølser og den billige kartoffelsalat fra supermarkedets kølemontre.

Man kan skræddersy teambuildingen, som man ønsker det, men grillkonkurrencen er et altid oplagt element:

“Her konkurrerer, hvor vi deler folk op i hold, som skal grille enten en 3- eller 4-retters menu.

Herefter vil retterne blive vurderet af vores grillmestre, og vinderholdet kåres og modtager præmier.”” fortæller Grill Academy Manager hos Weber Grill Academy, Ole Christiansen.

I løbet af de typisk fem timers teambuilding får deltagerne løbende lov at spise de gastronomiske kreationer, de har kokkereret på grillen.

Inden og undervejs vil man blive undervist og få tips og tricks af professionelle grillkokke. Alt skal nemlig tilberedes på Weber-grillene, hvor man også lærer at håndtere både gas-, kul- og pillegrill.

Der skal skrues maksimalt på for både tilberedning, smag og anretning, da alt sammen tæller med, når de bedste grillmestre skal findes.

Spar 200 kr. pr. mand

Den kulinariske form for teambuilding er en kæmpe succes, men hvis man har planer om at prøve det, skal man være ude i god tid.

“De populære dage er naturligvis torsdag, fredag og lørdag, hvor firmaer får et sjovt ryste-sammen-event og drikker nogle bajere og har det sjovt.

Vil man herud de dage, skal man ud i god tid. Vi har datoer, der er fuldt booket lang tid frem til f.eks. sommerarrangementer,” fortæller Ole, der dog siger, at der stadig er pladser til de hurtige.

Lækreste teambuilding: Fuldt blus på grillkonkurrence, skøn mad, vin og øl
Foto: Weber Grill Academy Aalborg

Men hos Weber Grill Academy vil man gerne tiltrække folk tidligere på ugen. Derfor har de sat prisen 200 kroner ned pr. deltager, så man mandag, tirsdag og onsdag kan få fem timers underholdning i lækre rammer fra 798 kr. pr. mand.

“Vi har jo åbent hele året rundt, og grillen er tændt. Der er udsolgt fredagene fra nu og lang tid frem stort set.

Derfor vil vi gerne lokke folk til de andre dage med en ekstra skarp pris og stadig have en sjov dag med kollegerne, eller hvis man laver et kundearrangement,” fortæller Ole og uddyber:

“Man får stadig grillede snacks og bobler som velkomst, lækker grillmad i løbet af dagen, øl, vin, rundvisning, lærer om grillteknikker og -sikkerhed samt grillkonkurrence i hold.

Og man kan jo stadig drikke lidt god øl og vin uden at drikke sig helt ned.”

Kombinér med faglige møder i unikke faciliteter

Skal teambuilding kombineres med fagligt indhold, så er der også mulighed for det i Webers indbydende og helt unikke lokaler på Bøgildsmindevej 23 i Nørresundby.

Lokalerne indeholder nemlig et stort auditorium i ægte biograf-stil med lækre sæder, hvor man kan holde en præsentation samt flere velindrettede mødelokaler til mindre selskaber.

Man kan få lidt inspiration med en virtuel rundtur i lokalerne her

Weber møde auditorium

Uanset virksomhedends størrelse og formål, så er Webers lokaler værd at overveje:

“Vi kan klare stort set alle ønsker. Vores lokaler har alt inden for moderne lys-, IT- og AV-udstyr, og dagen kan skræddersyes efter behov.

Om det er et møde fra 9 til 11 eller 8 til 16, så finder vi ud af det. Vi kan tilbyde drikkevarer samt morgenbuffet og frokost grillet med årsbestemte råvarer,” fortæller Ole og fortsætter:

“Vi har nogen, der bare kommer og har en præsentation i vores auditorium og får en frokost. Andre kommer til morgenbuffet og fremlægger i timevis med frokost, kage og hele molevitten.”

Hvis du er interesseret i en overdådig, sjov og lækker ryste-sammen-oplevelse i unikke omgivelser, kan du læse mere på Webers hjemmeside her.

Del artikel

Andre læser også