Ny bog fra frontlinjen: Mød Rasmus Tantholdt i Aalborg i morgen

Skrevet af: Jonas Søhus Vogt Sørensen

I disse dage rejser TV 2’s kendte krigskorrespondent Rasmus Tantholdt og hans fotograf, Anders Bach rundt i Danmark og besøger en stribe Bog & idé butikker i landet.

Det gør de for at signere deres nye bog “DET VI SÅ“, der kom på gaden for præcis en uge siden.

I morgen tirsdag kl. 16.45 rammer de så Bog & idé i Bredegade 18 her i Aalborg. 

Her bliver der mulighed for et billede sammen med den kendte korrespondent, en sludder og ikke mindst for at få personligt signeret et eksemplar af den spændende bog.

I 15 år har Rasmus Tantholdt og Anders Bach rejst sammen i de mest utrolige hjørner af jordkloden og alverdens brændpunkter for TV 2.

Personlige fotos fra frontlinjen

Bogen er et udvalg af Rasmus Tantholdts og Anders Bachs personlige fotografier fra livet i frontlinjen i en verden fyldt med krig og katastrofe, men også med glimt af skønhed og håb, suppleret med både rørende og voldsomme anekdoter.

“De fleste fotografier er taget med en kameratelefon fra to årtiers udsendelse til kampe i Afghanistan og Irak, tyfon i Filippinerne, oversvømmelser i Pakistan, piratjagt i Somalia og Corona i Kina og Danmark.

Når kameraet er slukket tager vi også billeder, og så fik vi den ide at vise nogle af de mange billeder og knytte historier til,” fortæller Rasmus Tantholdt i en snak med MigogAalborg.

Få en sludder og en autograf

For Rasmus Tantholdt og Anders Bach er det vigtigt, at komme ud og møde folk. Og man skal endelig ikke holde sig tilbage.

Arrangementet er ganske uformelt.

“For os er det fantastisk at møde nogle af seerne og de mennesker, der følger med i, hvad vi laver. Det er altid sundt for os at komme rundt og tale med folk og høre, hvad de har på hjerte.

Folk er meget velkomne til at komme forbi og få en sludder eller en personlig hilsen i deres bog. Vi står ved disken, og folk kan spørge om alt det, de har lyst til,” fortæller Rasmus Tantholdt.

Hvad: Rasmus Tantholdt og Anders Bach signerer bøger
Hvor: Bog & idé, Bredegade 18
Hvornår: Tirsdag d. 6. oktober kl. 16.45