ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere detaljer afsløres: Tidspunkt for fyrværkeri til The Tall Ships Races er fastsat

Af Nathalia Hentze Nielsen

Når Aalborg fra den 4. til 7. august er vært for den store internationale kapsejlads for sejlskibe, The Tall Ships  Races, vil det afsluttende fyrværkeri igen sætte danmarksrekord.

I januar i år skrev Aalborg Kommune i en pressemeddelelse, at afslutningen på dette års værtskab bliver markeret med fyrværkerishowet lørdag den 6.  august.

Nu melder The Tall Ships Races flere detaljer ud.

Helt præcist vil man kunne opleve det fantastiske fyrværkeri klokken 23.15 lørdag den 6. august, og det vil vare i knap 20 minutter.

Arrangøren melder også, at der vil være musik til fyrværkeriet, som man kan høre, hvis man står på Slotspladsen i Aalborg eller festområdet i Nørresundby.

Musikken sendes også på FM-radio, hvilket man kan høre, hvis man drejer sig ind på 88,9 FM.

Fyrværkeri skal ikke stå i skyggen af 2019

Det storslåede fyrværkeri er takket være erhvervsmanden Eigild Christensen, der også i 2019 var garant for fyrværkeriet:

”Det var fantastisk at få lov til at invitere Aalborg, Nordjylland og gæsterne fra det øvrige Danmark og udland  på en uforglemmelig totaloplevelse i 2019, hvor fyrværkeriet stod utroligt smukt med de flotte sejlskibe som  kulisse”, fortalte Eigild Christensen i starten af 2022, da nyheden blev delt.

”Da muligheden bød sig for at gentage succesen, var det ikke svært at træffe  valget. Selvfølgelig skal vi have et fyrværkeri i verdensklasse i 2022, og det skal ikke stå i skyggen af tidligere års  fyrværkeri,” slog han fast.

Flere detaljer afsløres: Tidspunkt for fyrværkeri til The Tall Ships Races er fastsat

Forventer 700.000 gæster

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen har også tidligere udtalt, at han er begejstret for udsigten til endnu et overdådigt syn på Aalborgs skyline:

”Fyrværkeriet i 2019 var en virkelig stor oplevelse for mig. Det tror, jeg det var, for alle der så det.

Jeg er taknemmelig for, at Eigild Christensen endnu én gang vil sørge for, at vi til næste år kan få et fyrværkeri, som igen vil flytte grænserne for det mulige og efterlade varige spor i publikums sommerminder fra Aalborg,” forklarer  Thomas Kastrup-Larsen.

Det er igen Højen & Magic Fyrværkeri ApS, der er ansvarlige for at sammensætte og afskyde fyrværkeriet.

Arrangørerne forventer at tiltrække 700.000 gæster i dagene 4. til 7. august, hvor Aalborgs værtskab finder sted.

Del artikel

Andre læser også