Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd jer: Tall Ships Races har tilføjet flere store navne til musikprogrammet

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fyr & Flamme optræder i aften kl. 21 på Slotspladsen på havnen.
Fyr & Flamme optræder i aften kl. 21 på Slotspladsen på havnen.

I år er Aalborg igen værtsby for The Tall Ships Races, som finder sted fra 4.-7. august 2022.

Som altid vil der være masser af fede musikindslag, og arrangørerne har allerede løftet sløret for nogle af de optrædende, da de i december sidste år annoncerede, at Johnny Madsen og TV2 bliver hovednavne.

Nu er der så endnu flere musikere på plakaten.

Den 5. august kommer ingen ringere end Fyr og Flamme til Slotspladsen, hvor de optræder kl. 21.00.

De to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, er kendt for deres musikalske krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, så der bliver nok at gøre for dansefødderne.

Flere musikalske nyheder

Udover Fyr og Flamme har arrangørerne også tilføjet de følgende navne.

  • Halberg & Friends spiller fredag den 5. august kl. 19.00 på Slotspladsen. De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år – bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne solo albums.
  • Juncker spiller torsdag den 4. august kl. 20.00 i teltet på Musikkens Plads. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange. Juncker kan skrive overdrevent melankolsk og modløst, men hans tekster er altid spækket med flotte billeder og metaforer.
  • Coast (UK) spiller torsdag den 4., fredag den 5. og lørdag den 6. august, kl. 20.00 i teltet på Aktivitetspladsen. Det skotske folkrockband Coast er hovednavn alle tre aftener i teltet. Bandet har udgivet tre album og spiller keltisk rock i stil med Runrig. Coast har tidligere turneret i Danmark og blandt andet spillet på Tønder Festival
  • Muleskinners spiller torsdag den 4., fredag den 5. og lørdag den 6. august i teltet på Aktivitetspladsen. I den seneste udgave af The Tall Ships Races i Aalborg trak lokale Muleskinners fulde huse tre dage i træk med deres veloplagte folkemusik. De får muligheden for at gentage den bedrift igen i år.
  • Vingaard spiller fredag den 5. august kl. 20.00 i teltet på Musikkens Plads. Vingaard er vindere Band Battle 2021, hvor deres melodiøse americana sikrede dem sejren. Siden er det blevet til et hav af jobs i indland og udland. Vingaard har netop udgivet en live-EP, What It Really Is, med fem numre, der giver et godt indtryk af, hvad der venter publikum.

Del artikel

Andre læser også