Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på ferie i Aalborg og opdag din by til lands, til vands og i luften

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret. 

Det er vidst ingen hemmelighed, at der i øjeblikket er lange udsigter til ferie i Europe og charterture til Sydøstasien. Pandemien er ovre os mere end nogensinde før, og det begrænser vores muligheder for at rejse uden for landets grænser. Heldigvis er der rent faktisk rigtig mange fede steder og oplevelser i hele landet som er værd at undersøge. Du behøver ikke engang rejse væk fra din egen by, for de fleste byer i Danmark har mange tid at byde på, og især storbyen er fulde af liv og oplevelser. Hvis du er bosat i Aalborg, så er det nu du skal læse med, for her kommer tre rejsetips, der hverken kræver flyture eller lange bilture. 

Mærk suset i Aalborgs største svævebane

Hvis du tror, at en svævebane er sådan noget, der hænger i den lokale SFO, og løfter sig maksimalt to meter over jorden, 20 meter hen af græsset, så kan du altså godt tro om igen. Svævebanen på Lerumbakken i Nørresundby er nemlig af en helt anden kaliber, og giver nok Nordjyllands største sus i maven. Den er ikke mindre end hele 220 meter lang og giver et adrenalin-kick ud over det sædvanlige. Udover dette adrenalin-kick får du også en smuk tur med udsigt over natur og kridtgraven. What’s not to like?

Tag på en historisk vandring gennem din by

Mange danskere rejser rundt i hele landet, for at se historiske seværdigheder langt væk hjemmefra, men faktisk kan man godt komme til at glemme, at der også findes en hel række historiske seværdigheder i ens egen by. I Aalborg kan du eksempelvis se Rådhuset, Aalborghus Slot, Budolfi Kirke eller Aalborg Historiske Museum. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, for det er helt op til dig at vælge, hvilke historiske monumenter du ønsker at se. Der er i hvert fald nok at vælge imellem. 

Og nu til vands…

Nu har vi anbefalet en tur gennem luften i svævebanen og historiske seværdigheder på gaderne i Aalborg by. Derfor ville det være en skam hvis ikke også vi kom med den sidste våde seværdighed, der naturligvis foregår til vands. Aalborg Cable Park er en frivillig forening, og tager du til denne seværdighed ved Østre Havn, så bydes der på en hel række vandsportsaktiviter med især wakeboard som fokus. Der er lukket her til vinter, så skriv det bag øret, og kom igen til foråret!

Del artikel

Andre læser også